На море в Гърция 2013 - VII

• 69 505
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Много благодаря за предложенията - проверих ги и изглеждат много добре, аи цените са приемливи. Само да попитам вие във Кастро със закуска ли бяхте или не? Ако да, залужаваше ли си тя?
[/quote]
Да със закуска бяхме и каквото намалееше го допълваха веднага. Иначе закуската беше стандартна хотелска на блок маса - филийки (има и тостер), масло, сладко и мед, кашкавалчета, саламчета, сирена, банички (2-3 вида солени и 2-3 вида сладки), кекс, омлет, кисело мляко, сок, зърнена закуска... Всеки ден беше еднаква, но има доста неща, които може да комбинираш различно. Всъщност като се замисля, закуската си беше доста разнообразна, по всички хотели, в които съм била може би във Франция и Испания има голямо разнообразие, Турция не я слагам, защото там бяхме AllIncl, но за храната... турците са съвсем друга категория - там е направо за кулинарен туризъм.  Laughing

# 346
  • София
dechy,  

lulumba,  

jul,

Благодаря за мненията и инфомрацията   bouquet

За плажа попитах, защото се чудих ако ни е по - близо свободната зона да си вземем чадър, малко се притеснявам с толкова малко дете да не притеснява другите хора около нас, ако сме в заведението, но ще гледаме да сядаме по - открая. Нямам представа как ще е, защото миналата година бяхме на частен плаж с една тумба народ и тези притеснения за детето ги нямах  Tired На Керамоти съм била само на Коко бийч, сега прегледах снимките и се сетих. Амос бийч не го знам Thinking

В крайна сметка резервирах. Хубаво е да знам минусите от самото начало, за да не се разочаровам. Дано да останем доволни Praynig

Приемам и препоръки и пресни отзиви за хубави заведения за хранене там Hug

# 347
Много благодаря за предложенията - проверих ги и изглеждат много добре, аи цените са приемливи. Само да попитам вие във Кастро със закуска ли бяхте или не? Ако да, залужаваше ли си тя?
Да със закуска бяхме и каквото намалееше го допълваха веднага. Иначе закуската беше стандартна хотелска на блок маса - филийки (има и тостер), масло, сладко и мед, кашкавалчета, саламчета, сирена, банички (2-3 вида солени и 2-3 вида сладки), кекс, омлет, кисело мляко, сок, зърнена закуска... Всеки ден беше еднаква, но има доста неща, които може да комбинираш различно. Всъщност като се замисля, закуската си беше доста разнообразна, по всички хотели, в които съм била може би във Франция и Испания има голямо разнообразие, Турция не я слагам, защото там бяхме AllIncl, но за храната... турците са съвсем друга категория - там е направо за кулинарен туризъм.  Laughing
[/quote]
Ясно. много благодаря за информацията. Ще пуснем запитване дали им асвободни стаи ,а ако намерим и на място нешо по-добро, би било страхотно Simple Smile Wink

# 348
  • София
Tаис За теб плаж Неа Скиони:

Още от нашите снимки:

# 349
Момичета, имате ли впечатления от хотел Guannoulis на олимпийската ривиера. Интересувам се от условията, цени на околните таверни и т.н. Предварително ви благодаря.

# 350
  • София
Laza Хотелът се намира на крайбрежния път между Olympiaki Akti и Paralia Katerinis, по близо до първото, виж нашите снимки:

Обикновено е много пълен.

Има басейн:

Плажа е през улицата:

Заведения има колкото искаш и в двете селища, с приятна разходка се стига пеша.

Тук можеш да видиш и другите ни снимки:

# 351
  • София
Приемам и препоръки и пресни отзиви за хубави заведения за хранене там Hug
brazilka, в Керамоти можете да хапнете в "Сто кима". И там са българи  Simple Smile, но на мен много ми допадна храната. Цените са нормални. Намира се до Амос.
А свободна зона има голяма колкото искаш.

# 352
Bled, много благодаря за бързото инфо.  Grinning А имаш ли представа дали са платени и ако да колко е цената на чадър+шезлонг на плажа пред хотел Guannoulis?

# 353
  • В светлината на слънцето
brazilka, не се притеснявай - Амос бийч е супер спокоен и няма нищо общо с Коко бийч. Най-много да сте вие и още 2 семейства на плажа.

# 354
  • София
Bled, много благодаря за бързото инфо.  Grinning А имаш ли представа дали са платени и ако да колко е цената на чадър+шезлонг на плажа пред хотел Guannoulis?

Laza, когато ние бяхме там за гостите на хотела беше безплатно. После ми казаха приятели, че са им взимали по 6 евро на човек за шезлонг и чадър, пуста криза. Сега вече отново може да не е така, защото в един от другите хотели на улицата/Aperio/, миналата година беше безплатно за гостите. Но тук има един друг проблем, не толкова голям, пускат се външни хора навсякъде, на тях им взимат задължително парите. Повечето хотели в района нямат басейни и излаз на плажа, което прави тези много посещавани.
Общата ми оценка за хотела и всичко е положителна, ако това те успокоява.

# 355
  • София
kattrin, Bled, благодаря ви   bouquet

Странна работа е този плаж в Неа Скиони - на снимки наистина изглежда супер, пясък и т.н., а всъщност сякаш хората не го харесват  Thinking

Блед, ти имаш ли спомен дали ти е харесало селцето и плажа??

# 356
  • София
Tаис Какво да ти кажа, едни го харесват други не. На мен специално ми хареса и виж защо:

Малко е, има няколко заведения, улицата свършва бързо, но е приятно:

Е не знам дали сега е така:

Не е нещо супер, зависи какво търсиш.

Плажа не е лош, камъните не са толкова много и то зависи къде......ти решаваш, дано съм помогнала. Все пак снимките да не те подведат.

# 357
  • София
Bled, благодаря ти, чудесни снимки  Simple Smile

Все пак ще изчакам и още няма да резервирам, и без това почти всеки ден ми хрумват нови идеи за септемврийското ни море  Sunglasses
Ето днес пак се замислих за варианта София-Волос-Скиатос. Ако мъжът ми все пак успее да си поудължи почивката около шести, тогава си струва човек да мръдне до един Спорад, нали  Joy

В този ред на мисли, някой да е взимал Сф - Волос наведнъж??

# 358
  • София
Tаис Струва си и още как........София-Волос не е много, около 500км., няма проблем, въпреки че ние спираме, така да се каже на всеки километър. Колкото повече спираш, толкова повече виждаш. Но за един преход това си е нормално, нашият максимум....повече не искам.

# 359
  • София
Taис, за Скиатос трябва да съобразиш пътуването с часа на тръгване на ферибота. За Спорадите феритата не са толкова начесто като за Корфу и трябва да помислиш в колко часа ще пристигнете на пристанището, за да успеете да се качите. Има дни, когато има ферибот за коли и пътници само рано сутрин и в този смисъл е добре да имате някоя нощувка в района, ако ферибота ви е в такъв ден.

Общи условия

Активация на акаунт