На море в Гърция 2013 - VII

• 69 242
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Не, не, то Е 20 метра до плажа, просто плажът не е Аликес.
Моето разузнаване това показа Simple Smile Виж колко е дълъг и тесен плажът на втората снимка в техния сайт, и как се вижда езерото - от Аликес няма такова нещо, а е и доста по-широка ивицата. Аликес е от другата страна на сушата, зад езерото. Дотам ще е 200-300 метра наистина, най-вероятно, или малко повече.
И аз така мисля. Пък и 20 метра до морето, не значи 20м. до плажа  Wink. Освен това ако беше 20м. до Аликес, щяха да написшат "до Аликес", а не "до морето".
Аз като мноооого държаща да съм НА плажа, съм се научила как да ги гледам снимките и да чета между редовете Sunglasses

silna, двора е малък според мен. Бях намерила едни снимки на потребители в Googlе еаrth. Ako искаш, разрови се.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 16:55 от Mur

# 631
  • София
Mur, Zvanche, Параход, и всички, които сте били на Амулиани - да попитам пак за отзиви за този плаж Лимани...някой да е ходил на него newsm78

Като гледате картата, може ли все пак да се стигне от хотела до Аликес пеша, или не е много постижимо..

Уфф, не мога да реша на кое от двете места ще е по-добре, а не ми се иска да ги мотая още дълго хората  Rolling Eyes

# 632

Сега обаче имаме голяма дилема. Възнамеряваме да пътуваме отново за Гърция в периода 13-15 септември за 2 нощувки, този път обаче на втория ръкав- Ситония. Харесахме си невероятните студиа, влюбих се в мястото (по снимки поне), но днес ни върнаха отговор, че до 15-ти септември всичко е вече заето Sad Мятото, което си бяхме харесали беше студиа "Мелитон" в Порто Куфо (за да добиете представа какво търсим):

http://www.studios-meliton.gr/bg/index.html

Май малко късно се вкючвам, но ако ви се пътува до Сарти и не сте си намерили нещо харесах това
http://www.erifili-chalkidiki.com/index.html
Няма кой знае каква природа но за деца определено става.
Само за сравнение ние бяхме тук
http://www.siropoulou.gr/en/hotel-agni и Erifili изглеждаше далеч по-добре поне от вън.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 18:56 от sisi73

# 633
  • София
Аз малко да се оплача. На нас всички планове за септемврийското море започнаха да пропадат Sad
Май ще ходим чак края на септември - началото на октомври и затова си мисля, че може би на Крит ще е подходящо времето за плаж.
Имам един малко глупав въпрос към по-опитните - от кой сайт мога да взема рент а кар за Крит??

# 634
  • София
Аз малко да се оплача. На нас всички планове за септемврийското море започнаха да пропадат Sad
Май ще ходим чак края на септември - началото на октомври и затова си мисля, че може би на Крит ще е подходящо времето за плаж.
Имам един малко глупав въпрос към по-опитните - от кой сайт мога да взема рент а кар за Крит??

Moharet  Ние сме ползвали този:

http://www.rentalcars.com/RegionLandingPage.do;jsessionid=C245C9 … 4D29BFC4.node029a

При единственото ни пътуване до там със самолет, по принцип почти винаги сме с кола навсякъде в Европа, но така се случи. Има го на български и обхваща много фирми, за да си намериш подходяща цена. Зареди в менюто Гърция, Крит. Внимавай със скритите условия.

# 635
  • София
Моharet, за какво ти е сайт за резервация на рент-а-кар на Крит? Спокойно можете да си вземете кола на място, има доста голямо предлагане, особено в по-големите градове, а и в края на сезона няма да имате проблеми предполагам.
Таис, отговорих ти на лични. От време на време ми се изключва известяването и не съм видяла дискусията ви за Амулиани. И тук да кажа, че такъв плаж Лимани не ми е познат, а минавахме по целия път на източното крайбрежие - до последния плаж в края на острова - Мегали Амос. И освен Агиос Георгиос и Мегали Амос, аз друг хубав плаж не видях. Мисля, че това Лимани е една много тясна и мръсна пясъчна ивица, която не може да се нарече плаж. Винаги е била празна, т.е. никой не го ползва за плаж. Може и да бъркам обаче и да има някакъв скрит плаж, който ми е убягнал.

# 636
Макар Wet dreams да ни хареса, за мен Комица си остава фаворит.  http://artina.snimka.bg/travel/greece-2012.702320.28489403
Сравнително голям плаж, почти безлюден, прекрасно беше.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 22:32 от арт Ина

# 637
Ина, снимките не ми излизат.

# 638
Здравейте момичета, завърнахме се от слънчев Тасос. Сега търся идеи за студио или двойна стая в района на Палио, Неа Ираклица или Неа Перамос. Препоръчайте ми нещо в този район. Ще бъда благодарна за всяка препоръка. Ако може да е в цена до 50 евро.  Simple Smile

# 639
Anna bel , сега успях май.

# 640
  • София
Моharet, за какво ти е сайт за резервация на рент-а-кар на Крит? Спокойно можете да си вземете кола на място, има доста голямо предлагане, особено в по-големите градове, а и в края на сезона няма да имате проблеми предполагам.

Честно да си призная, никога не сме взимали кола под наем и затова реших, че трябва да си я book-на по интернет  Laughing
Значи ще търсим на място. Мерси много за отговора  Hug

# 641
  • София

Честно да си призная, никога не сме взимали кола под наем и затова реших, че трябва да си я book-на по интернет  Laughing
Това, което съм виждала по островите е,че до оградата на летището има поне 2 фирми рента кар. Peace

# 642
  • София

Все пак пробвай да видиш каква цена ще ти дадат в сайта, който ти препоръчаха. Много често е по-ниска отколкото на място. Поне нашата на Крит беше по-скъпа от тази на Корфу, но в радиус от 1-2 км от хотела имаше само 2-3 фирмички и бяха надули цените. Не зная дали имате трансфер от летището до хотела, но ако нямате, колата може да ви чака на летището.  Wink

# 643
  • София
Meжду другото цените в сайта, препоръчан от Bled са доста добри. Пък и поне при нас като наемахме колата, ни я предоставиха чак на следващия ден. То на нас за тогава ни трябваше де. Така, че ако колата ви е нужна веднага, може би не е лоша идея да си я наемете предварително.

# 644
  • София
Bled, dechy, Тaня67, veka, много ви благодаря за отговорите  Hug
Ще разгледаме сайта, който Bled препоръчва, и ще преценим.
Аз намерих този сайт, но не знам дали не са някакви мошеници и изобщо нямам идея как стоят нещата с рент а кар.
Все още нямаме резервация, но всички варианти включват трансфер до хотела, така че ще си го ползваме него  Laughing
Засега сме се спрели на района на Ретимно, поне така четох назад, че е добра отправна точка.
Все още чета и разучавам, пък дано не се провалят пак нещата  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт