Всичко ще е наред.
Кака ви има day off
) Тая година май няма да ходим на почивка, и то не защото няма пари, а защото на мъжа няма да му дадат никаква отпуска. Изгониха колегата му конструктор и сега е само той. А без конструктор не могат да изпълнят нито една поръчка. Та така... Не знам поста ми като хвалене или като оплакване изглежда, май повече на оплакване бие. А не трябваше да е така... Исках да се похваля
Само едно ме ядосва за апартамента, че няма да стане както искам - коридора. Исках стените да са с минерална мозаечна мазилка (цвят пясък - стои точно като посипан пясък
), но няма да ме огрее... Само в Алати намерихме такава, а там пича на бои и тониране е толкова нее*ателен завалията, че няма на къде. Отиваме, харесваме си съответния цвят и едрина на песъчинките и чакаме да ни даде каквото искаме. Да, ама не... Почесва се нашия, мрънка нещо под нос от рода на "Ами то май няма черни камъни, няма да стане същия цвят... И трябва да се поръча количеството за след 10 дена, че ни е само по поръчка МАЙ... Не знам какво количество ще ви трябва за 15 квадрата..."
Толкова заблуден горкия, че МАЙ не беше наясно защо изобщо е там
Мъжа се шегува "Сега да беше на проверка щеше да го съсипеш!"
(това защото миналата година работех като таен клиент) И е прав... Тоя пич си е за гонене, ако бях на проверка щеше да изкара не повече от 15%, и то защото беше с униформа и си беше на мястото. Сега за капак мъжа започна да се дърпа и да не иска такава мазилка... А на мен много, много ми харесва... И е супер практична - здрава, не се рони, държи на удар и надраскване, мие се с всичко - от парочистачка до водоструйка, тези ситните камъчета които искам дори не задържат почти никакъв прах... Но... е много скъпа. Колкото и да я смятам едни 300 лева ще идат. То за какво ли не дадохме вече пари, включително за една тоалетна дъска на зелени листенца, която ни се връзва чудесно на бяло-зелената баня, но седалката не може да стои изправена
Пуста душа филологическа, не може да се изрази с две-три думи, все трябва да съм "Мара подробната"
Ако ми пратите новата парола на албумчето мога да кача малко снимки да ми видите оранжевата кухня и лилавата спалня
Спирам да пиша, че прекалявам
Целувам ви всички!!!
Пихме кафе с една приятелка, после минахме през аптеката да си купим млЕко. Ей сега се прибрахме. И естествено в момента, в който вкарах количката вкъщи, Стефан се събуди... А аз си мечтаех за малка обедна дрямка... Ама... Здраве да е. Не че няма да се пробвам де
Ама не е и честно на мен да ми се скъсва хубавото дупенце
Всичко да мине без проблеми

ударих на камък
не казва тоз доФтор и тва е, др месец
като пораснели щял да ми каже

Препоръчани теми