и тук, моите съболезнования, нека почива в мир братчето ти...

не мога да повярвам ... толкова се надявах, че ще се справи ... да почива в мир... Лудостче
дръж се, мило... съдба ...много жалко ...
добре си си дошла, мило! Разбрах, че освен дето си изгоряла като куче
си си изкарала хубаво все пак, нали?
Менекше и Халил е много тежък, но страхотен филм, заслужава си гледането, въпреки всички ужаси, които ще видиш ... Киво е невероятен в тази роля... то пък в коя не е
Госпожата ми я даде преди да замине за Истанбул.
ами разказва се за Октомврийската революция в Русия, как болшевиките са избили голяма част от благородниците и интелигенцията си, няма как да няма трупове. Нашият герой Курт Сеит бяга по море в Турция, едва се спаси, братчето му, което е само на 18 години, искаше да тръгне с него, но го убиха и умря в ръцете му ... много тъжни моменти има, но е страхотна книгата ... Разказва се как някои хора, имали късмета да срещнат голямата любов, своята половинка се разделят от глупост и правят грешка след грешка...много мъчно ми е и за двамата, въпреки, че остават живи. Но ако филма е по книгата ... ще има да ревем като магарици
но със сигурност ще си заслужава гледането. Така, че Алиска да си промени мнението, трябва да гледа и този сериал. Като си помисля ЗП колко по-хубав беше от самата книга, тия двете могат да направят чудеса и с тази ...стига да искат. А че могат, могат, вече се убедих, че са магьосници.
Аз по това време не бих отишла в Тр на почивка, ма като не питаш, нека ти е
А и според мен си е съвсем реалистичен. Аз също знам за случаи и тук, в Германия, на т.нар. *убийства на честта*, а за Тр да не говорим
Знам,че няма сила която да те успокои,но трябва да си силна и до майка си,да се подкрепяте двете и да и даваш сила да продължи заради теб!
Силно те прегръщам, Поли... Бъди силна... заради него
, искрено ти съчувствам за загубата...тежко е...времето не лекува, само притъпява болката от тази рана...Прегръщам те силно
...моля се и за него и за двете с майка Ви...

Препоръчани теми