Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ и актьорите след края на филма - 98

• 76 627
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Поли....  spoko и тук, моите съболезнования, нека почива в мир братчето ти...  Cry Cry Cry

# 721
Здравейте момичета! Hug
Боже, наистина ли е починал брата на Лудостчето newsm78  newsm45 smile3518 smile3518 не мога да повярвам ... толкова се надявах, че ще се справи ... да почива в мир... Лудостче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug дръж се, мило... съдба ...много жалко ...
Зизко Heart Eyes добре си си дошла, мило! Разбрах, че освен дето си изгоряла като куче hahaha си си изкарала хубаво все пак, нали?
Момичета, за ден и половина изгълтах книгата С Русия в сърцето, дето по нея ще се снима новия филм на Кивчо. Уникална книга ... филмът със сигурност ще е също така уникален, няма как ... ама пак ще ревем като луди ...Направо си го представих Къванч в тази роля, ще е страхотен като Сеит Еминов, убедена съм! Нямам търпение да започне да снима...
Хел  Heart Eyes Менекше и Халил е много тежък, но страхотен филм, заслужава си гледането, въпреки всички ужаси, които ще видиш ... Киво е невероятен в тази роля... то пък в коя не е  newsm78

# 722

Цитат
Момичета, за ден и половина изгълтах книгата С Русия в сърцето, дето по нея ще се снима новия филм на Кивчо. Уникална книга ... филмът със сигурност ще е също така уникален, няма как ... ама пак ще ревем като луди ...Направо си го представих Къванч в тази роля, ще е страхотен като Сеит Еминов, убедена съм! Нямам търпение да започне да снима...
Фенче,къде я прочете?Може ли да се изтегли от интернет,или си я закупила?

# 723
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Фен, Heart Eyes изкарах си супер...нищо, че се завивам с епидермис да не ми е ладавинка...  Laughing
Догодина пак шЪ одЯ...и аз кат в оня виц... Wink Трайков сА дърпа...ама аз ше вървА. Heart Eyes

Да питам...шЪ има ли трупове в новия проект? Че нещо ми писна от драми. Rolling Eyes

# 724
ЗизHug ми що не се мазА обилно с нещо слънцезащитно?

Аз пък сега съм влюбена в Халил  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Невероятен е  Heart Eyes
Фенче  Heart Eyes, права си - Киво е страхотен просто навсякъде  Crazy

А я го вижте наш Буура, какъв е симпатичен и усмихнат:

# 725
Усмивчице  Heart Eyes Госпожата ми я даде преди да замине за Истанбул.
Зиз  Heart Eyes ами разказва се за Октомврийската революция в Русия, как болшевиките са избили голяма част от благородниците и интелигенцията си, няма как да няма трупове. Нашият герой Курт Сеит бяга по море в Турция, едва се спаси, братчето му, което е само на 18 години, искаше да тръгне с него, но го убиха и умря в ръцете му ... много тъжни моменти има, но е страхотна книгата ... Разказва се как някои хора, имали късмета да срещнат голямата любов, своята половинка се разделят от глупост и правят грешка след грешка...много мъчно ми е и за двамата, въпреки, че остават живи. Но ако филма е по книгата ... ще има да ревем като магарици  hahaha но със сигурност ще си заслужава гледането. Така, че Алиска да си промени мнението, трябва да гледа и този сериал. Като си помисля ЗП колко по-хубав беше от самата книга, тия двете могат да направят чудеса и с тази ...стига да искат. А че могат, могат, вече се убедих, че са магьосници.

# 726
Зизка, хош гельдиниз, така да се каже  Hug Аз по това време не бих отишла в Тр на почивка, ма като не питаш, нека ти е  Mr. Green

Хелънче, тук можеш да пишеш за филмите на всеки от участниците в КГ. ДЗ е много хубав, но да имаш нерви за него, аз не бих повторила  ooooh! А и според мен си е съвсем реалистичен. Аз също знам за случаи и тук, в Германия, на т.нар. *убийства на честта*, а за Тр да не говорим  Shocked И както каза Мармалон, Истанбул не е Турция, ама никак!

На Поли и аз изказвам съболезнования. Тъгувам с нея и много я прегръщам  Sad

# 727
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Мили мои днес изгубих братчето си... изгубих батко си! Предстои ми да се изправя и с това да го изпратя ... мозъка ми не го приема душата ми е толкова болна. Гласът ми се изгуби. Тази болка е нечовешка. Главата е пълна със спомени а в момент празна до толкова ,че да спра да се движа. Страхотен удар е да избираш на брат си дрехи за да го изпратиш ... а не за да го видиш как се жени.... умирам бавно в тая мъка... Благодаря ви за съболезнованията.

# 728
Лудостче! Бъди силна, мила, знам как се чувстваш.  Hug  Sad

# 729
  • Бургас
Поли,миличка моите съболезнования CryЗнам,че няма сила която да те успокои,но трябва да си силна и до майка си,да се подкрепяте двете и да и даваш сила да продължи заради теб!

Скрит текст:
Когато преди 3 години загубих съпруга си при автомобилна катастрофа само на 37 г.,дъщеричката ми беше само на 11,6г,но тя беше тази заради,която продължих да живея.

Много,много ми е мъчно за теб и милата ти майчица,мислено съм с вас!Вярвай,че братчето ти е на по добро място без болка и страдание!Прегръщам те!

# 730
Мили мои днес изгубих братчето си... изгубих батко си! Предстои ми да се изправя и с това да го изпратя ... мозъка ми не го приема душата ми е толкова болна. Гласът ми се изгуби. Тази болка е нечовешка. Главата е пълна със спомени а в момент празна до толкова ,че да спра да се движа. Страхотен удар е да избираш на брат си дрехи за да го изпратиш ... а не за да го видиш как се жени.... умирам бавно в тая мъка... Благодаря ви за съболезнованията.

newsm45 cry Силно те прегръщам, Поли... Бъди силна... заради него  Cry

# 731
# 732
Лудостче Hug, искрено ти съчувствам за загубата...тежко е...времето не лекува, само притъпява болката от тази рана...Прегръщам те силно Hug...моля се и за него и за двете с майка Ви... Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:
Преди 7 години си отиде най- неочаквано сестра ми, само на 37 години- инфаркт, преди 3 години съпругът ми- пак инфаркт! А между тях още 3 близки на сърцето ми! За мен остана непреодолимата болка от непоносимата загуба! Синът осмисля живота ми! Бог да благослови, закриля и пази всички деца...

# 733
Поли Heart Eyes ...  smile3518 smile3518 newsm45 бъди силна, мило ... каквото и да ти кажа ... няма да намали болката ти, но те прегръщам много силно  Hug Hug Hug Hug Hug

# 734
moite   nai iskreni  saboleznovaniq

Общи условия

Активация на акаунт