Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ и актьорите след края на филма - 98

• 76 629
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро, момичета  Hug

мисля и аз за Госпожата... Wink Дано успее да види всичко, което и иска и най-важното - заръчала съм й много да снима, че да го видим и ние  Grinning

И сега, за разкош, една снимка на Халил, защото съм на такава вълна в момента  Heart Eyes Heart Eyes

А, и един Секиз... Страхотееееееен  txtloves newsm81

# 706
Хай! Hug Hug Hug

Ей ме на и мене, вече в БГ. Laughing Laughing Laughing

Роминка, Heart Eyes Честит празник!  bouquet Hug  bouquet

Малеййй, големо приключение е да се пътува по Байрама. Joy hahaha Joy
Имах чувството, че цяла Турция е излязла по улиците. Качили са се на колите и всеки е тръгнал на някъде. Crazy Crazy

Зиз  Heart Eyes Hug Heart Eyes хош гелдин на българска земя  Laughing Радвам се, че блгополучно сте се прибрали  Hug

# 707
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хел, Heart Eyes Хош болдук мац. Hug Heart Eyes Hug
Прибрахме се благополучно.

Купила съм ти кенче, ама да видя как ще си го получиш...пък и трябва да се запознаеш с Мурат Боз. Laughing Laughing Laughing

# 708
Зиз,добре си дошла,мила!
Да разказваш и да показваш най-вече!!

# 709

Купила съм ти кенче, ама да видя как ще си го получиш...пък и трябва да се запознаеш с Мурат Боз. Laughing Laughing Laughing

Shocked Верно ли, бре?!  Laughing Мацко, аз наистина се шегувах  Flutter Не го знам Мурат Боз, шА ли ми ареса повече от наш Киво?  Whistling Laughing

# 710

Shocked Верно ли, бре?!  Laughing Мацко, аз наистина се шегувах  Flutter Не го знам Мурат Боз, шА ли ми ареса повече от наш Киво?  Whistling Laughing
Мило, Heart Eyes на мен като ми се каже нещо е закон. Peace
ТцЪ, едва ли щИ Ареса...ама шЪ сЪ запознайш... Joy hahaha Joy
ДажИ канчИто е пълно...да видиш що е то...Йедигюн...ако не си го пробала... Wink

Усмивчице, Heart Eyes добре заварила...повече нивгъШ в тая жега нема да стъпя в Турция... Crazy Crazy Sick Sick
Изгорех кат куче...и ся се беля на парцали...моЕ се завивам с епидермис.. ooooh! Joy hahaha

# 711
Усмивчице, Heart Eyes добре заварила...повече нивгъШ в тая жега нема да стъпя в Турция... Crazy Crazy Sick Sick
Изгорех кат куче...и ся се беля на парцали...моЕ се завивам с епидермис.. ooooh! Joy hahaha[/b]

ох бе, още не си дошла и припадам от смях  Joy Joy Joy

Ще пия "Йедигюн"  newsm44 newsm44 newsm44

# 712
Зизу,добре си се завърнала мац  Hug

# 713
Ооооо, мац.... Hug Пипнах ти мъжО... Joy Joy Joy Joy
ВИднага пускай координати къде е тоз Убавец... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 714
ти кат си тръгна и той писа,че е в Бодрум  ooooh! изтърва го  Whistling

# 715
ти кат си тръгна и той писа,че е в Бодрум  ooooh! изтърва го  Whistling
Охооооооо....дишах в орбитата ейййй... Joy hahaha Joy
Байдъуей...разбрах, как да си боцкам с известни...кат ти наредим фотките на ГОдин...само шЪ гледаш ко'ти прайм с мъжете. Mr. Green Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy

# 716
Ще ме извините, че ще пиша в тази тема, но ми се иска да споделя нещо от "Двама завинаги"... Надявам се няма да ме порицаете, все пак става дума за Киво, а тема за този филм няма актуална в момента  Flutter

Седя и гледам и се чудя - как баща слага пистолет в ръката на зет си и му казва да изпълни дълга си, за да защити честта си. Дава пистолет с ясната цел да убият дъщеря му  Shocked #2gunfire
Знам, че морала и семейните закони и порядки при турците са голямо нещо, ама все още се учудвам ( имайки предвид, че е филм, де Wink )
дали и до ден днешен има такива неща?  newsm78 Каква чест, при която животът ти нищо не струва, а мнението на комшиите е закон Божи?  ooooh! ooooh! ooooh!

# 717
Ще ме извините, че ще пиша в тази тема, но ми се иска да споделя нещо от "Двама завинаги"... Надявам се няма да ме порицаете, все пак става дума за Киво, а тема за този филм няма актуална в момента  Flutter

Седя и гледам и се чудя - как баща слага пистолет в ръката на зет си и му казва да изпълни дълга си, за да защити честта си. Дава пистолет с ясната цел да убият дъщеря му  Shocked #2gunfire
Знам, че морала и семейните закони и порядки при турците са голямо нещо, ама все още се учудвам ( имайки предвид, че е филм, де Wink )
дали и до ден днешен има такива неща?  newsm78 Каква чест, при която животът ти нищо не струва, а мнението на комшиите е закон Божи?  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Helen, не се чуди, така е в източните райони на Турция, а и за жалост в Западна Европа. Тук има от време на време такива случаи- двама братя разстреляха сестра си на автобусната спирка, защото искала да се разведе, баща заля лицето на дъщеря си с киселина, защото имала немец приятел, брат уби сестра си, защото носела къси поли и живеела като немците и т.н. Имам книга, озаглавена „Турция в ЕС ?“ И там описват много такива случаи, така че според мен филмът отразява част от турската действителност, а Истанбул не е Турция. С някои филми турците си правят реклама пред света.

# 718
Ще ме извините, че ще пиша в тази тема, но ми се иска да споделя нещо от "Двама завинаги"... Надявам се няма да ме порицаете, все пак става дума за Киво, а тема за този филм няма актуална в момента  Flutter

Седя и гледам и се чудя - как баща слага пистолет в ръката на зет си и му казва да изпълни дълга си, за да защити честта си. Дава пистолет с ясната цел да убият дъщеря му  Shocked #2gunfire
дали и до ден днешен има такива неща?  newsm78 Каква чест, при която животът ти нищо не струва, а мнението на комшиите е закон Божи?  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Helen, не се чуди, така е в източните райони на Турция, а и за жалост в Западна Европа. Тук има от време на време такива случаи- двама братя разстреляха сестра си на автобусната спирка, защото искала да се разведе, баща заля лицето на дъщеря си с киселина, защото имала немец приятел, брат уби сестра си, защото носела къси поли и живеела като немците и т.н. Имам книга, озаглавена „Турция в ЕС ?“ И там описват много такива случаи, така че според мен филмът отразява част от турската действителност, а Истанбул не е Турция. С някои филми турците си правят реклама пред света.

Благодаря ти за разясненията... Не мога да им се начудя просто, иначе и аз съм чела доста по тоя въпрос, ама всеки път се изумявам. Оффф, тежък филм ме чака значи  Tired Дано баща й на Менекше си получи заслуженото, макар че нямам такъв спомен  Embarassed

# 719
Туку що разбрах, че на Поли брат й е починал...ужас направо... Cry Cry Cry
Мойте съболезнования на нея и цялото семейство...нека братчето й почива в мир.

Общи условия

Активация на акаунт