В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 560
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
Честити ви бебенца Гемавар и Джени М ! Да са ви живи и здрави ! Много да слушкат и да не плачат  
    bouquet
П.С. Гемавар, хайде честито и на вуйчо Алекс   bouquet Да го поздравиш !

# 616
Здравейте!!! Да докладвам, че на 17.07 родих нашия син Калоян с тегло 3кг и 49 см. Днес ни изписаха от МД и имам да споделя МНОГО , но тази вечер нямам сили! Не съм чела, но ще наваксам Peace! Поздрави на всички мами!

# 617
Гремавар, честито бебенце. Да ти е живо и здраво. Честито и на останалите мами.

Мисти хем си мисля не му се ядасвай, хем се сещам как бях аз преди няколко дни.

На мен също ми пуснаха система и от няя още повече ми спряха контракциите. Не ме болеше. Мъката беше като ми пукнаха мехура на 7 см и след 30 мин родих. Може и да не е толкова страшна системата.

Абе Данчето не роди ли с мен. Как така я изписаха толккова рано.

Аз изперквам сама в болницата. Всички са се събрали и пият в нас, а мен ме дърпат по циците.
Нечестна работа.

# 618
nellva, честит Калоян ! Да е много здравичък и послушен !!!     bouquet

Глупи,  spoko

# 619
  • varna
Мисти, де да знам, може при мен да стане пък  newsm78
Глупи, споко, скоро и ти ще си у дома!
Честити бебоци на Жени, Гемавар и Нелва, много да ви радват и слушат!

# 620
  • София
Гемавар, Жени, Нелва живи и здрави да са ви дечицата!  bouquet

# 621
Нелва, честито и на теб
Хера дано стане, ама не разчитай много, много. Като реши само ще си тръгне, нали знаеш. Сестра ми досега разпитвах как кво що е раждала, че нейните все преносени, каза какво ли и тя не е правила, и файда никаква, та с първото я вкарали след 9 дена за наблюдение в болница, и каза на другата сутрин докато я питали как е, усетила че и текнали водите. Демек мъкни тежко, разходки, глупости и накрая както си лежиш/спиш така ще стане работата. Разходките мисля че са след като са почнали контракциите, а не че от тях ще тръгнеш да раждаш.
Глупи ти щом роди не се оплаквай повече  Rolling Eyes а и зависи кой и как те дърпа по циците  Party

# 622
Приготвих се да раждам, да ме приемат в болницата....по нареждане на лекаря ииии- разкритие само 2 см(каквото си и беше) след повече от 12 часа болки. Направо не знам колко време ще продължи това мъчение - представете си ме - вече 24 часа болезнени контракции на около 20-30 мин. Направо нереално....вчера бяхме с една девойка, мисля че тя ме урочаса (съвсем сериозно си го мисля)
Оплаках се!

# 623
Зѝдравейте, мами - родили и неродили!
Честито на всички обебили се, не изброявам, за да не рискувам да изпусна някой! Да са ви живи и здрави бебочетата!   bouquet
Жалинка, късмет, мила!  Peace
Данче, добре си си дошла вкъщи!  Hug

Днес видях док на улицата, т.е. той ме видя и го питах кога да ходя да ми маха конците, че не мога да ги трая вече? В петък каза да отида!  Simple Smile

Имам въпрос към кърмещите мами: Някоя от вас качва ли килограми сега като кърми? Само аз ли качвам, вместо да свалям??? Що за изрод съм, да му се не види?  Cry Вярно, няма кой да ме гледа, ама пък не искам да стана цепелин баш сега, след като родих!  newsm45

# 624
Честити бебенца - здраве и късмет!   bouquet

P.s.    Лека нощ,  че ъм адски изморена

# 625
Лвлий тази вечер егати контракциите. Че и болезненички. Да знаете скоро ще е наближава. Усещам.

# 626
Жалинка, Бела успех. Чакаме новини

# 627
Честити нови бебенца  Hug скоро май никой не се беше хвалил и ето на няколко маменца на веднъж  Hug

Мадлен  Hug да ти е жив и здрав и много щатие ви желая на цялото семейство  Hug

Дени уж при кърмене се отслабвало  newsm78 и при мен предният път беше мираж това и завиждах на слабите майчета по улиците дето си бутат количките. Аз бях (и още съм) хипопотам. И аз качих доста след раждането тогава, но се хранех много нездравословно и се хранех когато можех. Зар плачеше в първите месеци и се хранех като в едната ми ръка беше той, а в другата вилицата.
Предният път много бързо ми се прибра корема, ама сега мога да си го преметна през рамо. Иначе в родилното оставих 9кг, а на дупето си 7кг и идея нямам как ще ги боря тия кила. Освен като станем готови да излизаме със Ого да ходя да прибирам Зар от яслата пеша, която е на другия край на града.

Гери нащо Грао е в Общината от към входа към площада. Предният път го разбрах след голямо обикаляне насам натам. Подаваш документи и мисля след 3 дни е готово ако не се лъжа. Аз мисля да отида в петък да си взема акта за раждане и да подам документите. Но за социалните няма да ме огрее в петък, та ще е другата седмица с бебето като си взема документа от Граото, че едва ли ще има кой да ми го варди тогава  Mr. Green

# 628
Мацки, и аз имам да свалям кила Sad И аз предния път бях фиданка, а сега не кит ами не знам какво съм...Нито една, повтарям - нито една дрехичка от преди не ми става  newsm45 И да кажеш , че кърмя като хората...Ами аз днеска имам кърма бол, утре - няколко капки. И се цедя, че дребния така ме е разранил, че не ща и да чуя да му дам пак цица  Naughty За тренировки още е рано, иначе вече да съм хукнала към фитнеса......

Тая нощ почти не спах, да не кажа направо хич. Бобо наака поне 10 памперса, яде сто пъти, повръща, пъшка, въртя се.....Капнала съм. На целия зор умрях от притеснение: ММ от утре е на работа и ще го викат 100% на протестите  Confused Дано поне си има здрава каска и щит, не че пак няма да го мисля....
Преди няколко години именно каската го е спасила от сигурна смърт, когато пазейки мач на Левски някакъв фен хвърля бомичка-самоделка на главата му  Confused

Жалина, айде дано скоро свърши това мъчене и се сдобиеш с едно хуууууубаво бебе  Hug

# 629
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро  Hug

Нелва, честит Калоян! Да расте здраво и усмихнато дете  Hug

Белла, стискаме палци  fingerscrossed

Жалина, стиснати палчета и на теб  Simple Smile По-дълго 'раждане' не бях срещала скоро  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано скоро дойде момента.

Мисти, благодаря за отговора. На мен ми викат - 'ако искаш ела утре за тонове', което ми е малко никакво като отношение  Simple Smile Та днес съм на тонове. И без да ходя усещам, че всичко е наред и няма контракции, ама пусто притеснение. Не исках да пренасям и май точно това ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт