Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Когато вашето бебе пие по-големи глътки след по-дълъг от обичайния интервал, това може да означава, че е много гладно или жадно. В такива случаи гърдата може да съдържа повече мляко, което сигнализира на тялото ви да произвежда повече. Освен това новородените бебета често имат нужда да сучат по-често от 3 часа и кърмата се усвоява много по-лесно и бързо за около 30 до 90 минути.
-
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
-
Какво означава, когато гърдите се усещат пълни или напрегнати след по-дълъг период без кърмене от една гърда?
-
Какво да правя, ако кърмата ми намалява?

Както и да е - не се трае вече наистина, лошото е, че вече две нощи не съм мигнала от болки и се притеснявам, че скоро ще ми свършат силите. 

Честно казано наистина се измъчих, но знам, че не е нещо рядко срещано така да се чувствам.... чакам си и това е. Надявам се днес разходката да помогне малко. Дет се вика - замъчила съм се три дни, нали така е по дебелите стари романи. Честно казано вече съм навита на вякаква интервенция - окситоцини, цезарово ....каквото трябва, защото не е човешко вече. Мръъъъън, мръъъън! Пък съм и вече почти самичка неродила, та още по-зле.
! Като се прибрах само ми разправяха хора от квартала какво се е случвало. Цялата махала е празнувала. Където и да ида все едно и също ми казват "ако знаеш таткото как се радваше и как се празнуваше". Аз си знам стоката, нищо ново не ми казват. Обаче в деня след като родих, след зверския купон който е бил дойдоха да ме видят в болницата мъжът ми и сестра ми, еми да ви кажа и двамата не знаеха къде са дошли и за какво точно са дошли. Гледаха тъпо и мъжът ми даже забрави да ме целуне и да си честитим. Когато разпитвах колко хора и кои са били,и двамата не знаеха та питаха децата (Калин и племенницата). Спомените на мъжът ми са, че се е скарал с брат си, че е танцувал със сестра ми , било е много весело имало е много танци и,че в коридора е имало толкова обувки та не е можел да минава.
ти имаш 5 дни до термин, ами аз като вече трябваше да съм родила, питаш ли ме как съм, нито ми се пише, нито ми се чете, опитвам се да се настройвам, че съм си сбъркала датата на посл. цикъл и затова е сбъркан термина, ама аз си го отбелязвах в един сайт зачатие, влизах 15000 пъти и зяпах и последния път си пишеше 16/10 еми вече не знам къде е проблема, м*******а му. А Хера и Скреч бяха даже преди мен, те всъщност не са писали днес та може и да извадят късмет вече. Иде ми да
обаче няма да пиша днес повече, че знам, че само товаря темата с мойто мрън.