В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 556
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
Смотаните контракции не спират цял ден! На 20тина минути ме измъчват  Sick ММ покани един негов приятел на гости, точно в този момент  #Cussing out Полудяла съм, сериозно! Реве ми се, а не мога, защото ако се разплача ще бъда лигла, плюс според него се правя, че боли толкова....не знам, вече искам да съм в болницата за да ми е поне малко по-спокойно

# 601
Момичета днес в 13:20 се роди бебе Пламена с размери 4100гр. и 54 см. Естестено раждане.

Успех на неродилите!

# 602
Aleks_84,ЧЕСТИТО!!Да ти е жива и здрава бебката!
голяма бе Shocked,Браво!  bouquet

# 603
aleks_84 да ти е жива и здрава голямата госпожица, леелеее как естествено, браво на теб А защо естествено наистина, нали инвитрото винаги са секцио newsm78

# 604
Честито бебенце Алекс ! Да е живо и здраво !!! Вярно много голямо бе, ти си герой !

Руми, той сега не е на работа, в бащинство е (15 дни)  Sunglasses Обаче много ми помага, за*би  Heart Eyes Ето докато беше навънка аз два часа къртих като дрогирана. Иначе за секса беше спонтанно, мен ме беше страх. Обаче се оказа, че лекичко, лекичко ....и става работата. И с презерватив разбира се, за да се предотвратят някакви инфекции.  Naughty Е, Весето бие рекорда  Mr. Green Ама добре, че беше тя  та да се подлъжа и аз  Whistling
Иначе за кърмата аз да ти кажа, пия течности като луда, както се вижда подремвам си яко...И пак едва изцеждам по 60-70 мл. Обаче пък забелязах, че е много лепкава и мазна, може пък да е хранителна и да му стига  Thinking Е очевидно му стига де, ама до кога....

Джине, мАни.....Свекито се оказа с тумор. Доброкачетсвен слава Богу (за сега) 16 години седи с тая буца на крака и лекарят казал, че е цяло чудо че не е рецидивирал. Но казва, че трябва да го махне, защото днес доброкачествен, ама утре...не се знае. Обаче щяло да се засегнат нерви, в следствие на което един или два пръсти на крака да нямат чувствителност. И тя сега се е запънала и не ще да го маха. Как така щели да са и безчуствени пръстите ! Ще каже човек, че са от огромно значение тия пръсти и с тях яде, диша или там нещо важно прави  ooooh! Сега очакваме да си намери друга болест, вече гадаем каква ще е следващата  ooooh! Мда, та така нашата Софийка (твоята е Снеже, моята - Софийка  bowuu )

Луиза, веднага да почваш да ядеш. Не може така бе жена, трябва си хранене. Божке, аз живея за да ям , не бих издържала така.

# 605
  • София
Kro, няма проблем да кърмиш бебето колкото често поиска! С първото ми дете лекарите ми бяха казлаи да я будя на всеки два часа, защото не наддаваше. Но тя имаше ужасни колики и плачеше ли плачеше и само кърмене я успокояваше, та съм я кърмела и през половин час. Сега новото бебче  е много кротко, само яде и спи (нощем по 4-5 часа) и наддава много добре, но въпреки това има два часа дневно, вечерно време, когато е супер неспокоен, плаче и иска да се кърми непрекъснато (лапа юмручета и т.н.). Ми кърмя си го и него през половин-един час без притеснение. То бебето си знае най-добре кога и колко му се яде, никой педиатър не може да ти каже по-добре от него  Peace

Глупи
, нашата дъщеря ме беше ужасила първите дни, толкова лигня, толкова рев и ревност не бях очаквала, но с всеки изминал ден нещата са по-добре, сега вече почти нормални. Иначе към самото бебе е много мила, радва му се, казва , че е хубаво, идва да му каже лека нощ и пр.
За болките пък - и на мен сестрите в болницата ми казваха, че с второто дете много повече боляла матката, защото се бях одзверила ей така  Shocked от болка и си виках: е не може толкова много да ме боли, при положение ,че първия път нищо ми нямаше. (Майка ми е родила три деца и също каза, че с всяко следващо боляло мнгоо повече това прибиране на матката.) Но големите болки ми преминаха за пет дни, първите два дена имах спонтанни контракции по цял ден и нощ, следващите три - само докато кърмя.

# 606
момичета аз си имам момченце казва се Стойчо на 09.07 3300 гр. 50 см

# 607
  • varna
Честито на Бибанка, Алекс и Росито - живи и здрави да са ви дечицата!
Мисти, еми то май и аз така ще правя, док ми се накара днес, че не ходя, съответно обикалях цял следобед, резултатът ужасно болящ кръст и отдолу, не мога да мръдна от дивана, ама конктракции йок. Дано в четвъртък като бръкне да установи нещо, че иначе...
Оф, сега и свекъра се обади да пита пак ние какво сме чакали, разбирам го човека, ама мега е дразнещо вече, ще кажеш, че нарочно го държа тва бебе. Че и утре щял да минава, май докато ММ е на работа, да се чудя какво да го правя самичка  #Crazy

# 608
Хера абе жено аз откога ви разправям, че тая тъпотия с разходките, който ви е излъгал не е раждал, от цялата работа с преумората най-много да си докараш дископатия. А в четвъртък като те прегледат, и тебе кат мене, не знам какво ли установят. Ха дано пък да е утре. Аз навремето съм се раждала в сряда. А и щерката след като уж изчислиха верният термин, се роди един ден след термин. Та на това разчитам  Praynig Моля ти се това с чакането, абее ееййй  #2gunfire от мен ако зависеше още преди две седмици да се е родило. Моя свекър пък видял негов приятел гинеколог и взел моля ти се да го разпитва, и преди осведомил ММ   за всичко което си го знам, ама той си мисли, че съм паднала от Марс. Как термина не е точна дата, а ориентировъчна, как до една седмица е нормално да закъснее, как да не влизам в болница ако тоновете са добри. Викам си абе аз като му говоря на ММ дали изобщо ме слуша, ама щото не съм го казала аз ами баща му, значи вече става миродавна информацията  #Cussing out

# 609
 Мисти такава му била практиката на този док, на термин да постъпват жените, няма да се предизвиква раждане, но да съм на място да се пуснат изследвания, гинекологичен преглед да се направи и да се следят тоновете и така.Не знам и аз какво да правя, нямам избор на екип и много се надявам да си тръгне само днес утре или вдругиден, че вече нямам търпение, пък и го дават вече такива горещини!

# 610
Шушулкова ти май беше от Враца, та въпросният доктор дето свекъра го видял днес, също е там гинеколог, ама как не се сетих да питам как се казва, явно той е против предизвиканите раждания. Ако ММ пак вземе да ме проверява тази вечер, че е нощна смяна, ще го питам и ще ти кажа кой е. Бил според него известен във Враца, ама ми мина през едното и ми излезе през другото как се казва. EmbarassedДафин Станев се казвал
Аз вече минах на частно, така или иначе не ми се полагат повече прегледи в ЖК, а и те пък са толкова безсмислени, че няма накъде повече. Та плащам за запис на тонове и направо със същият лекар се разбрахме в четвъртък ако няма развитие да ме прегледа и да се решава какво да правя.

# 611
Ей, Джина, права излезе - пуси първо лъвче за мен. Бебе Кристиян орева света за сефте в 8:14 и продължава в същия дух. 3550, 51см почти естествено раждане. Почти защото при прегледа за разкритие, докторката без да иска ми пукна мехури и се почна със система с окситоцин, защото нямах меласа контракция. Все пак всичко мина сравнително бързо - от 14, когато ми беше прегледа, до 21, когато приключиха с шева и кройката.

# 612
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Вестителска новина:
Днес на бял свят се е появил бебе Дончо на мама Jeny_M! Малкия мъж е 3970гр., 52см., секцио. Да е жив и здрав, както ид ан ес пира да радва мама и тати   bouquet

Мисти, имах болки, но писах предния път, че се дължат на гадното разстройство. Болеше ме кръста, но нямах кьорава котракция. На тоновете вчера също не се появи такава и аз вече се нагласих, че ще раждам на есен. Да те питам - теб сега като пренасяш как те викат на тонове - всеки ден, през ден или, когато - тогава?  Rolling Eyes

Честити нови бебчета  Hug Да са живи из драви, а на мамите бързо възстановяване   bouquet

# 613
Да от Враца съм, питай да видим дали го знам!

Честит юнак на gemavar, ДА РАСТЕ ЗДРАВ И МНОГО УСМИХНАТ!

Дано да повлечеш крак и да те последваме и останалите с лъвчетата!

# 614
gemavar честито да ти е жив и здрав лъв Кристиян и аз да ти поръчам влачи си краката, че ми писна вече.
честито и на Жени-М  за адаша голям мъж
Кате ходих миналата седмица, и ми каза на термина ако не съм родила, демек днес, и сега в четвъртък, пак ако не съм родила, като за четвъртък ще ме и преглеждат за да видят на къде отиват нещата. Дано пък да не стигам до четвъртък.
Шушулкова докато пишех преди звънна ММ да ме ядосва, колко бил организиран, как той нищо, че е нощна, говорил с един комшия/колега, от редовните смени да съм го събудела и да тръгвам, вика по телефона, като че ли всеки момент ще родя, тоя човек откачи повече и от мен  ooooh! Та ти написах в предния пост, как се казва - Дафин Станев, та жена му пък била шефка на неонатология.

Общи условия

Активация на акаунт