Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Когато вашето бебе пие по-големи глътки след по-дълъг от обичайния интервал, това може да означава, че е много гладно или жадно. В такива случаи гърдата може да съдържа повече мляко, което сигнализира на тялото ви да произвежда повече. Освен това новородените бебета често имат нужда да сучат по-често от 3 часа и кърмата се усвоява много по-лесно и бързо за около 30 до 90 минути.
-
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
-
Какво означава, когато гърдите се усещат пълни или напрегнати след по-дълъг период без кърмене от една гърда?
-
Какво да правя, ако кърмата ми намалява?
ММ покани един негов приятел на гости, точно в този момент
Полудяла съм, сериозно! Реве ми се, а не мога, защото ако се разплача ще бъда лигла, плюс според него се правя, че боли толкова....не знам, вече искам да съм в болницата за да ми е поне малко по-спокойно
Обаче много ми помага, за*би
Ето докато беше навънка аз два часа къртих като дрогирана. Иначе за секса беше спонтанно, мен ме беше страх. Обаче се оказа, че лекичко, лекичко ....и става работата. И с презерватив разбира се, за да се предотвратят някакви инфекции.
Е, Весето бие рекорда 
Е очевидно му стига де, ама до кога....
Сега очакваме да си намери друга болест, вече гадаем каква ще е следващата
)
Моля ти се това с чакането, абее ееййй
от мен ако зависеше още преди две седмици да се е родило. Моя свекър пък видял негов приятел гинеколог и взел моля ти се да го разпитва, и преди осведомил ММ за всичко което си го знам, ама той си мисли, че съм паднала от Марс. Как термина не е точна дата, а ориентировъчна, как до една седмица е нормално да закъснее, как да не влизам в болница ако тоновете са добри. Викам си абе аз като му говоря на ММ дали изобщо ме слуша, ама щото не съм го казала аз ами баща му, значи вече става миродавна информацията
Да са живи из драви, а на мамите бързо възстановяване