Няма "Фенобарбитал" в БГ

• 2 783
  • 3
  •   1
Отговори
  • Варна
Здравейте,
Пиша Ви от Варна. Cблъсках със следния проблем. Детенцето ми е на 8м. Има неврологичен проблем и приема " Фенобарбитал" . Когато отидох да го купя от аптеката се оказа, че срокът на последната партида е бил до края на месец юни. Съответно няма лекарство с новата партида никъде в аптеките в страната и не се знае кога ще има. Лекарите които уведомих за проблема с лекарството ми „препоръчаха” да си го закупя от някоя от страните съседки. За съжаление аз нямам познати там, а и сроковете ме притискат. Свързах се по телефона с министерството на здравеопазването от където пък ме препратиха към доставчика на лекарството. Позвъних на телефоните за клиенти и от там след проверка ми обясниха, че нямало суровина за него и не се знае кога ще има.
Ако има и други майки с този проблем нека да се обединим, за да ни обърнат внимание.

https://www.facebook.com/DaPomognemNaBerk - това е страничката на детето ми във facebook, където съм описала отново проблема с надежда някой да може да ни помогне.

С Уважение: В. Стоянова
За контакти: GSM 0896 45 35 80

# 1
  • Ловеч
Повдигам темата с надежда да се намери лекарство за Берк

# 2
Здравейте!!! И ние в най- скоро време трябва да намерим Фенобарбитал за Бебчо. Казаха ни да търсим в Гърция и Турция, имате ли представа дали го има във веригите аптеки и как стои въпросът с рецептите т.е. дали нашите важат?

# 3
Здравейте, имам излишни 10 ампули ФЕНОБАРБИТАЛ - в гаранция до юли 2016 г., БГ производство, в кутия. Купувани са със зелена рецепта, но вече не ни трябват. Който проявява интерес и му трябват да ми пише на мейла :

kiss_sos@abv.bg

Изпращам снимки да ги видите и ги пращам с ЕКОНТ с опция преглед преди плащане. Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт