Ябълков сладкиш с карамел - моя любим, евтин и бърз!

• 256 750
  • 537
  •   1
Отговори
# 405
Leo, Сладкишът е ужасно вкусен и лесен  Simple Smile Благодаря, че ми припомни тази рецепта от книгите на майка ми.

Момичета, аз икам да ви дам една идея, който желае да пробва...много добре се комбинира вкусът на сладкиша със заквасена сметана разбита с пудра захар.Аз разбивам и една сметана с пудра захар на вкус и го намазвам целия.Става също много вкусно  Peace

# 406

Момичета, аз икам да ви дам една идея, който желае да пробва...много добре се комбинира вкусът на сладкиша със заквасена сметана разбита с пудра захар.Аз разбивам и една сметана с пудра захар на вкус и го намазвам целия.Става също много вкусно  Peace

lightblue, и аз така правя, харесва ми комбинацията със заквасена сметана.  bouquet

# 407
Да, и на мен ми харесва така  Crazy

# 408
Leo, labrex,  Hug

# 409
Този сладкиш е най-хубавото нещо, което правя напоследък  newsm62 ! И е толкова лесен! С малко повече организация успявам да го забъркам по време на рекламите  smile3534 и до края на филма почти го няма...Е, като поседи става по-вкусен, но...у нас това е невъзможно...

# 410
  • Стара Загора
Да, и на мен ми харесва така  Crazy
И АЗ ГО НАПРАВИХ,СТРАХОТЕН Е И СТАВА МНОГО БЪРЗО.ВЕЧЕРТА ИМАХ ГОСТИ И СИ ОБЛИЗАХА ПРЪСТИТЕ

# 411
Да си покажа и аз творението тук.
При мен е с плодовете от компот от дюли, но ще се пробва и в оригинал с ябълки Peace
Лео   bouquet мерси за рецептата.Много хрупкаво, карамелено и сочно Peace

и парченце

# 412
Наистина е страхотен! Напоследък много често го забъркваме. Мъжът ми му е голям фен, даже вече сам си го прави  Mr. Green

Благодаря, Лео!   bouquet

# 413
Ето го и моето поредно изпълнение на тази рецепта,този сладкиш е просто БЕЗСРАМНО ВКУСЕН  ! Mr. Green
Лео ,  newsm51!

# 414
PURE ELIXIR , бананите ги виждам , но другото портокали ли са?

# 415
Димана,това са белени праскови от компот,със сока от компота+останалия в тавата карамел е сиропиран сладкиша,но аз намалям захарта в рецептата-за карамела ползвам 1/2 чаша,а в тестото-3/4 ч.ч. и пак ми е доста сладко,за това,когато ще сиропирам с компота ще слагам в тестото 1/2 ч.ч. захар.Пробвай с банан-разкошен е вкуса. Hug

# 416
Аз също го правих с белени праскови от компот-върха е!Но общо сложих само 1/2 чаша захар в тестото и сиропирах със сока от компота!

# 417
Аз също го правих с белени праскови от компот-върха е!Но общо сложих само 1/2 чаша захар в тестото и сиропирах със сока от компота!
А карамел не прави ли?

# 418
 ooooh! правих,но го забравих!И там сложих само 1/2 чаша захар.

# 419
PURE ELIXIR, Хъни - Бъни, чудесни са сладкишите ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт