Ябълков сладкиш с карамел - моя любим, евтин и бърз!

• 256 771
  • 537
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Аз също досга не съм писала, но това ми е любимия сладкиш  Heart Eyes
Винаги се получава  Peace
Най-добре става с ябълки и праскови. Поръсвам и орехчета върху плодовете  Simple Smile

# 301
Въпросното фолио го слагате на дъното на тавата ли, преди да сте започнали да карамелизирате ли?

# 302
  • Пазарджик/Лондон
Въпросното фолио го слагате на дъното на тавата ли, преди да сте започнали да карамелизирате ли?

Аз не слагам фолио, правя го точно по рецептата и винаги става много вкусен  bouquet!

# 303
  • Варна
И аз не слагам фолио, но го правя в тефлонова тавичка  Peace
Нищо не залепва, дори не остава карамел за сиропирането и добавям малко захар.

# 304
Направих го и стана страхотен Heart Eyes Само дето май маслото не беше много хубаво, защото се отдели от карамела, но отсипах отделеното масло и стана Peace

# 305
Ice Queen така си се отделя маслото, няма страшно  Hug

# 306
Ice Queen така си се отделя маслото, няма страшно  Hug
Значи не бил проблема в мойто масло Mr. Green Ми на снимката понеже не изглеждаше така и затова реших, че не е наред Peace
Мерси  bouquet Страшна рецепта е, домашните го ометоха за 5 мин и утре май пак ще трябва да правя Crazy

# 307
Радвам се, че ви е харесал  Hug

# 308
А опитвали ли сте да карамелизирате ябълките с маргарин, вместо масло? С масло се получава супер, но в момента не мога да ям масло...Дали ще се получи с маргарина?

# 309
В момента пека втората доза за деня... Crazy Grinning

# 310
  • София
Leo,сладкишът пожъна невероятен успех.Аз реших да увелича сместта с още едно яйце и още малко захар и брашно,но следващия път ще я направя точно по рецептата ти.Половинката беше възхитен и ме кара да правя пак.Аз не мога да дам лично мнение за вкуса,тъй като съм на диета и преценявам резултата само по външен вид... #2gunfireЕто и една снимка от мен сладкиш Благодаря още веднъж за рецептата-наистина е лесна и икономична.

# 311
След малко се заемам да го правя с праскови. (имам замразени във фризера). По принцип е за утре, но се съмнявам, че ще остане. Нищо де, аз имам още праскови Simple Smile

# 312
Току що го направих както си е по рецептата с ябълки, стана божествено  Heart Eyes !

# 313
Направих го,страхотен е.   bouquet

# 314
сладкиша е страхотен много е вкусен и лесен за приготвяне
Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт