Ябълков сладкиш с карамел - моя любим, евтин и бърз!

• 256 725
  • 537
  •   1
Отговори
# 210
И аз го направих днес за втори път,страхотен е и супер лесен.

# 211
здравейте,днес и аз направих най-накрая този сладкиш,обаче  ощепри печенето ми спадна-защо така newsm78

иначе е страхотно вкусен, особено с този карамел,мммммм Simple Smileи ефектен и бързо става,
получи ми се обръщането без да се разкъса Peace

# 212
Лео много много ме съблазни този сладкиш и сега го правя по никое време Simple Smile.Обаче забелязвам,че ябълките са се вдигнали горе newsm78.Аз до колкотто разбрах и видях при вас си остават на дъното.Нищо де,ще видим резултата после.

# 213
Лео много много ме съблазни този сладкиш и сега го правя по никое време Simple Smile.Обаче забелязвам,че ябълките са се вдигнали горе newsm78.Аз до колкотто разбрах и видях при вас си остават на дъното.Нищо де,ще видим резултата после.

Thinking Странно, да не би да си ги сложила върху студен карамал и да не са залепнали? newsm78

# 214
Страшен стана...невероятно вкусен думи нямам!!!Супер е рецептата Simple Smile

# 215
Ето го и моето произведение.
Отдавна му се каних,но днес,най-накрая,го направих.

# 216
И много скромна част от моя  Embarassed, кой да чака да го снимам целия? Но вкусът му хич не е скромен!  bouquet

# 217
Лео, браво, стана много вкусен!   chef
Ето снимчици: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154048&photo=14 , http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154048&photo=13
И аз го направих най-накрая.

Към карамеления сироп прибавих ромова есенция, че вкъщи са много на почит сладкишите с лек алкохолен привкус. Също така част от ябълките нарязах на малки кубчета и сложих в сместа.
Много хубав сладкиш!   bouquet

# 218
Направих го в събота сутрин. До вечерта се излапа целия!!
Благодаря за рецептата! Супер е!
Само един въпрос имам за маслото - Кога точно се слага. Аз го сложих заедно със захарта. Но карамела не стана много хубав както на снимката. Може би трябва първо на суха тава и после маслото ??

# 219
Само един въпрос имам за маслото - Кога точно се слага. Аз го сложих заедно със захарта. Но карамела не стана много хубав както на снимката. Може би трябва първо на суха тава и после маслото ??

Ето някой със същия проблем като моя. При мен обаче май самото масло не беше хубаво  Thinking . Първо сложих заедно маслото и захарта и стана една ужасна смес, която миришеше на това на което миришеше маслото (е, не могада го определя, не беше приятно!). Реших, че в никакъв случай няма да заменя хубавия аромат на карамел с това нещо  Crossing Arms и затова я направих отново като този път първо изчаках захарта точно да започне да се карамелизира и чак тогава добавих маслото.

# 220
Лео, мерси за рецептата  bouquet Стана страхотен и много вкусен сладкиш. Тавата изчезна скорострелно Mr. GreenМъжо е по-благодарен и от мен Laughing

# 221
DREAM4E, и аз като теб сложил заедно захарта и маслото и стана една  каша, маслото обгоря и имаше дъх.
КАК ТОЧНО ГО НАПРАВИ? Първо да карамелизирам и после да сложа маслото. При мен то изплува отгоре! Абе аз май бъркам нещо, пък мтого искам да го направя отново...
ПОМАГАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

# 222
  • Варна
DREAM4E, и аз като теб сложил заедно захарта и маслото и стана една  каша, маслото обгоря и имаше дъх.
КАК ТОЧНО ГО НАПРАВИ? Първо да карамелизирам и после да сложа маслото. При мен то изплува отгоре! Абе аз май бъркам нещо, пък мтого искам да го направя отново...
ПОМАГАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Така става. Няма как да се смесят и да се получи хомегенна маса. И при мен стои като пресечено. Но сладкиша се получва супер всеки път  Peace.

# 223
А защо маслото обгоря? ДА не би да е много силен котлона?

# 224
ПОМАГАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Така става. Няма как да се смесят и да се получи хомегенна маса. И при мен стои като пресечено. Но сладкиша се получва супер всеки път  Peace.

Вече са ти казали, стои като пресечено и
 мирише гадно (поне според мен), но винаги става чудесно  Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт