Breaking Bad - All Bad things must come to an end.

• 19 648
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Ми Лате нали правят сделки разни, ти кажи, пък ще ти осигурим сигурен затвор, лек режим, при добро поведение ще излезеш след 10г. Макар, че той има убийства на сметката, което, както и да го погледнеш, си е доживот. Не че съм много навътре в американската правосъдна система. Чеша си клавиатурата.

Не го виждам Джеси озлобен и аз. Няма да предаде Mr. White.

# 256
  • Ænima/Albuquerque
Ми Лате нали правят сделки разни, ти кажи, пък ще ти осигурим сигурен затвор, лек режим, при добро поведение ще излезеш след 10г.

Не само - имунитет и се измъква! Чист, като сълза! Джеси няма да е тоя човек, обаче.
А, за убийствата, силно ме съмнява да си каже, кво - ъ, убих Гейл? Да бе!

Той затова каза, че с кариерата му е свършено (и направо ми разкъса сърцето). Какво да се вглеждат, рода са, не са съучастници.

Да, обаче ще го съсипят. Сигурно и чистач няма да може да стане от него.

Като казахте Соул - Белиииииз!  smile3532 smile3532 smile3532

# 257
Да и Уолт - как ще го пратя в Белиз, та той е фемили!? Морал ли се обади нещо? Теб ще пратя в Белиз! Joy

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 19:58 от Криста

# 258
Джеси в защита на свидетелите, друсащ се в Белийз(даржавицата  Wink)

# 259
Няма да му е лесно на Ханк, вярно, може да се пенсионира... Но не мисля, че ще го погнат стръвно, надявам се да не.

Да и Уолт - как ще го пратя в Белиз, та той е фемили!? Морал ли се обади нещо? Теб ще пратя в Белиз! Joy

В този момент ме засърбяха яко ноктите.

# 260
  • Ænima/Albuquerque
Е, то няма как стръвно, но ще му е много тегаво, ако задълбаят прекалено.  Tired

# 261
  • Варна
Според мене Пинкман ще проговори не за да си спаси кожата, за която май отдавна не му пука, а за да спаси малкото останало живи около чудовището, в което се превърна Mr. White
Само на мене ли в последната серия Скайлър ми стана симпатична, най-после махна оная влудяваща физиономия на нещастна жертва и застана зад мъжа си  Rolling Eyes

Скрит текст:
Sarcasm™, супер се издокара  Heart Eyes

# 262
  • Ænima/Albuquerque
Нда, не само, че застана зад него, ами го бутна да се бори.

# 263
Понеже,още съм безмълвна след серията....да взема да Ви поздравя с :

# 264
Ооо, мерси Люба, страхотна сцена с както винаги страхотен музикален подбор.

# 265
Пак аз.

Sneak peek от следващия епизод.

Кого ли чакат Скайзенбърг и какво ли прави Джеси?

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 09:52 от Криста

# 266
Скайзенбъъъъърг  Joy Какво друго може да прави Джеси, освен да страда. Отново.

Снощи най-накря успях да изгледам епизода. Е наистина е rollercoaster и увеличават темпото все повече.

# 267
Скайзенбърг не е моя хрумка, и се отнася само за Скайлър. Аз ги обединих. Mr. Green

А Джеси може и да прояви малко гняв вече, стига е бил Многострадална Геновева.

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 10:34 от Криста

# 268
Крис, може и да има малко гняв вече. Виж промото за следващия епизод - http://www.spoilertv.com/2013/08/breaking-bad-episode-511-confessions.html

# 269
  • Ænima/Albuquerque
Meeeh...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт