Breaking Bad - All Bad things must come to an end.

• 18 797
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Много се радявам за Ана. И, вижте сега, няма как всяка година все те да обират всички възможни награди, проявете малко скромност, баси.  Mr. Green

# 676
  • Бургас / София
Наградите никога не са били фактор за мен.. Леонардо Ди Каприо примерно няма нито 1 оскар. Ал Пачино няма оскар за Кръстникът, а в цялата му кариера има 1 Оскар, което за мен е непростимо за класата му и таланта. И винаги второстепенните взимат по нещо...

# 677
Тц, бро, за тва дет си говорихме сутринта - тц.

Да кажа на всеослушание, че аз страдам от Стокхолмски синдром, и с риск Пуцът да ме намрази и изтрие от приятелите си във фейсбук, тази серия ми беше жал за Уолт, много. Знам, че си го е заслужил, но ми стана мъчно за него.
Хубавото на цялата работа е, че ще спечеля Тина за фейсбук-приятел. Балансът ми е същият. Mr. Green

# 678
  • срещу двата комина :)))
Тц, бро, за тва дет си говорихме сутринта - тц.

Да кажа на всеослушание, че аз страдам от Стокхолмски синдром, и с риск Пуцът да ме намрази и изтрие от приятелите си във фейсбук, тази серия ми беше жал за Уолт, много. Знам, че си го е заслужил, но ми стана мъчно за него.
Хубавото на цялата работа е, че ще спечеля Тина за фейсбук-приятел. Балансът ми е същият. Mr. Green

не съм гледала още, но ми харесва логиката ти  Joy

# 679
Ето ги симпатягите!  Grinning

Арън извади перчем! Почти като на Сол! Laughing

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 12:08 от Криста

# 680
  • Ænima/Albuquerque
И като каза Сол, ей, тоя човек е най-логичното същество в тоя сериал! Играе им го съвест, кърти ме.  hahaha

# 681
Ах, шеметииииии. Да им е честито признанието!
Ще гледам довечера  Sad

# 682
  • Бургас / София
http://www.imdb.com/emmys/photos/emmys-2013-press-room-rm4186758912 Ей тази снимка ме кефи на мен супер луди  Heart Eyes . Джесито пак е злоупотребил хахаха . Скайлър е уникално красива и роклята и също Simple Smile

# 683
Защо, бе, боже, трябва да те намразвам. Баси, начи, как превратно се тълкува всяка дума тука. Пускам да гледам.

# 684
тази серия ми беше жал за Уолт, много. Знам, че си го е заслужил, но ми стана мъчно за него.

Хай файв. Аз Уолт не го намразих (както и никой друг от сериала)цели пет сезона.
Ахаха, изкара си едно приятелство, дума няма.

Ако Уолт успее да врътне всичко следващата неделя и да се измъкне, евала!!!

# 685
Пуцът, шегичка, не така сериозно. Моля те. Simple Smile

# 686
Браво! Честити им награди!  newsm18 Много се радвам за Ана, заслужава си наградата, че и повече. Роклятя й е разкош.  Heart Eyes

Вижте ги бееее!  Joy http://www.emmys.com/video/thank-you-cam-breaking-bad-wins-outst … ding-drama-series

# 687
Не съм гледала още серията и не съм чела коментарите, да не се натъкна на спойлер. Само да питам - една серия ли или са 2.
В бързината сутринта ги пуснах да се сваля новия еп. и не обърнах внимание дали е 1 серия или 2.

# 688
  • срещу двата комина :)))
една е  Peace изгледах и ще кажа само едно : Burn 'em all, Walt  Twisted Evil

# 689
Аз нямам кво да кажа. Само последният ли ще е двоен, значи?

Крис, не мога винаги да фърлям емотикони, приеми, че не съм те приела чак толкова сериозно, колкото изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт