Breaking Bad - All Bad things must come to an end.

• 18 914
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • Ænima/Albuquerque
На мен също не ми пречи да ме дразни. И тя, и префърцуненото ѝ американско акцентче.  Sick

А, Крейзи8, да, вярно.

# 136
Еееех, Ването сега гледа баш най-любимия ми Джеси. Преди да стене толкова изтерзан и препатил му се кефех повече.

# 137
  • Ænima/Albuquerque
Уф, Зло, ти фани гледай новата серия.

# 138
  • Бургас / София
Най после и аз изгледах епизода. Мане как са направени диалозите всички други сериали накуп бледнят пред любимият ни сериал  Heart Eyes . Скини и Пити, е няма такъв смях просто  Mr. Green Mr. Green . Аз съм сценариста на Стар Трек  Joy . Джеси пак депресиран, ама нормално, а все викаше, че той е лошият не помня в кой сезон. Просто трябва да оправи живота си и да не гледа назад, но няма как след всичко. Надявам се накрая да има хепи енд за него.. Браян, ах Браян просто великолепна игра и накрая как заплаши Ханк със стил и чар  Heart Eyes

# 139
  • Ænima/Albuquerque
Ъм, мен Джеси започва да ме изнервя леко с тая драма. Обаче разбираемо, де.

# 140
  • Бургас / София
Мда малко развалиха образа на Джеси от началото.. Сега стана травматизирано тревоманче, а трябваше да надживее тези неща  Thinking

# 141
  • Ænima/Albuquerque
Той и преди си беше. Спомни си как преживя Джeйн. И не само, де. Абе общо взето и мен ме нервира - в крайна сметка get over it, ебаси, имаш 5 милиона!

# 142
Мда малко развалиха образа на Джеси от началото.. Сега стана травматизирано тревоманче, а трябваше да надживее тези неща  Thinking

Кое да надживее, наркотиците ли? Той си е наркоман, и винаги ще бъде. Чист е, но не и излекуван. Зависимостта остава за цял живот.

Саркът, няма 5 милиона вече. И тука идва песента: не всичко е пари, приятелюююю.

# 143
  • Ænima/Albuquerque
Образну, братоооу.  hahaha

# 144
  • София
 Shocked тоя па! как се вързА на жена си и реши да се лекува... всеки би го направил! ама нищо забавно нямаше в тези кадри.   Confused

# 145
  • Бургас / София
Мда малко развалиха образа на Джеси от началото.. Сега стана травматизирано тревоманче, а трябваше да надживее тези неща  Thinking

Кое да надживее, наркотиците ли? Той си е наркоман, и винаги ще бъде. Чист е, но не и излекуван. Зависимостта остава за цял живот.

Саркът, няма 5 милиона вече. И тука идва песента: не всичко е пари, приятелюююю.
Да надживее проблемите, не наркотиците, ако всеки трябва да взима дрога при проблем лошо, но нали е сериал това и той си е такъв, да. И все пак по едно време смятах, че Джеси ще преодолее нещата и пак си мисля, до края, че за него ще има щастлив живот, но това е Breaking bad такава е гадната реалност и едва ли ще направят ХЕПИ ЕНД за някои от героите.. Харесвам много образа на Джеси любимец ми е не искам с горният коментар да бъда грешно разбрана, но просто ми идва в повече драмата му.

# 146
cityofangels, няма опасност някой да те разбере погрешно. А и не е задължително да харесваш всички герои, дори може да ги обиждаш както си искаш. Laughing

Ване, не те разбрах?

# 147
  • Бургас / София
Е нищо аз си казвам всеки от героите ме кефи по някакъв начин освен Скайлър  Mr. Green .

# 148
Страхотен кадър от епизод 509. Огледалото е като натрошения метамфетамин.

# 149
  • Бургас / София
Дано не се самоубие.. На там ми прелича работата   Shocked

Общи условия

Активация на акаунт