Breaking Bad - All Bad things must come to an end.

• 18 920
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Звинявам се, няма вече.  Blush Ол хейл Уолт! Ол хейл Уолт! Може ли да си ходя да вечерям?

# 571
  • Ænima/Albuquerque
Аз и на друго отдавам тия коментари. Брат, ние с тебе го гледахме два пъти, че и три пъти някои сезони. Абе, не можеш да го гледаш тоя сериал без да мислиш изобщо, бе! Без да погледнеш малко отвъд товаа което ти се показва черно на бяло. Друго обяснение нямам аз. Наистина.

# 572
Тва с панталоните и поемата е много яко. Любим момент около нашумели сериали, когато се започне дисекция. Помня едно време беше така със Сопрано. Някъде попаднах на баси ненормалната трактовка на последната сцена, некви паралели пускаха с Тайната вечеря, бе лудница беше...

Детайлите са голяма работа, ей.

# 573
  • Ænima/Albuquerque
Тине,

Скрит текст:
абе почнах ги тия Сопранови, ама голяма скука, беее! Кажи откъде да го почна, че да тръгне работата?

# 574
Като говорим за тях, я вижте старите панталони на Уолт, онези, летящите във въздуха, къде се появиха.
Егати, изобщо не съм ги забелязала панталоните!  ooooh! Жива да си, Крис, че каза! Връзката с поемата е супер.

# 575
Скрит текст:
абе почнах ги тия Сопранови, ама голяма скука, беее! Кажи откъде да го почна, че да тръгне работата?
Скрит текст:
Хм, на мен си ми бяха интересни от самото начало... дай му шанс, ако не върви, махай го...

# 576
Тия ще ни съсипят, аз ви казвам!

Breaking Bad's Final Two Episodes Will Run Longer Than Usual

Още малко дребни нещица.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 07:48 от Криста

# 577
  • Ænima/Albuquerque
Кеф, кеееф!   ura

# 578
Днес съм малко по-свободна и продължавам с дисекцията(Тине Wink, тия камъни са в твоята градина, но има и за моята  Laughing).

Много смислена и хубава статия, Пуцът ще е най-доволен от нея - Why Viewers Need to Whitewash Walter White.

Walter White Apologists

Цитат
I exaggerate, but not by much. My colleague Maureen Ryan's piece about Walter and the phone call prompted this response from a reader: "Why are people blaming walt? What would you have done differently? He is not evil. Jesse is. He could have gone his way, but he had to skrew walt for what - poisoning? That kid didnt die ok? And what else? Nothing. This fake outrage is laughable."

Another wrote, "How many men would risk their futures and their lives for their wives and children? He didn't concentrate on the fact HE might be dying. His first thought was of his family. He loved his family more than his wife loved him. He was also highly intelligent. No, he wasn't a hero; he was merely, just one more, desperate person, facing death and the unknown. Plus, he had been cheated before in his career, deprived of the fame and wealth, he well deserved, explained early on in the show. Was he evil? No, just a very ill and desperate soul! But for the grace of God, go I."

hahaha
Цитат
Bottom line: some viewers desperately, desperately, desperately need for Walt to be somehow a "good guy." As in, good at heart. Good, deep down. Flawed but worthy of redemption. And also an incredible badass, a man with a plan. Heisenberg! A guy who really is doing it all for his family, though he's made some mistakes along the way, Lord knows — but give the dude a break, look at the pressure he's under!

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 09:28 от Криста

# 579
Изгледах...всичко сте казали. Сега ако някой ми обясни, защо Уолт се разбърза да бяга, след като никой не го гони, поне в близките няколко часа? И как очакваше, че ще си съберат багажа и ще хукнат с него. Скайлър е наясно, но току що просветеният му син, естествено ще задава въпроси. С убийството на Ханк, според мен Уолт си даде сметка, че загуби всичко и че продължава сам. Наясно съм, че Уолт има идеалистично отношение към семейството(+рода), но сцената ми се стори единствено заради roller coaster ефекта.

# 580
Една обща статия за АМС навика да си разделя сезоните, има и за ББ.

Цитат
Bottom line: some viewers desperately, desperately, desperately need for Walt to be somehow a "good guy." As in, good at heart. Good, deep down. Flawed but worthy of redemption. And also an incredible badass, a man with a plan. Heisenberg! A guy who really is doing it all for his family, though he's made some mistakes along the way, Lord knows — but give the dude a break, look at the pressure he's under!

Между другото, забелязвам, че това е присъщо на адски добронамерените хора, които просто не могат да приемат, че светът е пълен с гадняри. Да, вярно, че всички се раждаме добри, но малко от нас умират все така добри, а някои се изкривяват до степен 10 Уолта. Затуй не ми пречи да си го оправдават, разбирам ги, ама какво да направя, като обективността ми е висше благо.

# 581
Кафе, ами точно защото Уолт знаеше, че има два-три часа прозорец, преди л.. да удари вентилатора. Дори и Мари да не беше отишла в автомивката да "злорадства", колко време мислиш, че щеше да и отнеме, преди да раздуха всичко?

Една обща статия за АМС навика да си разделя сезоните, има и за ББ.

Повече от идиотска практика за мен като зрител. Но те си я наложиха и си я ползват постоянно. Tired

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 10:25 от Криста

# 582
Ураааааа!  newsm44

Много смислена и хубава статия, Пуцът ще е най-доволен от нея - Why Viewers Need to Whitewash Walter White.
Walter White Apologists
Хареса ми статията, а най-много ми хареса това:
Цитат
If you seek to deny or minimize the parts of art that don't fit your reductive interpretation of Walt as a basically decent man, or a man who moves with a purpose and is somehow "badass," as opposed to the complex monster the show has actually presented over five seasons, you are in fact, as Nussbaum wrote in her piece on the scene, watching the show wrong. In fact, you're trying to turn a smart show into a stupid one. And you really should ask yourself why.
Саркът го каза вчера с по-малко думи.  Grinning

Оффф, сега и ММ ли ще ги чакаме две години?!  Crossing Arms

# 583
Еее, отивам да я чета вече тая статия, много ми харесва хладният ѝ, дистанциран тон.

# 584
Е и да раздуха, Ханк го няма, няма доказателства, няма следи.....мисълта ми е, че Уолт можеше спокойно да си стегне багажчето, да ги изчака да поговорят и който е с него да тръгва, който не е, да му даде час-два преднина и да се обадят в полицията(отново Джуниър предполагам). Просто за него няма семеен живот и той го знае. Както и да е...сценарии много и все перфектни  Peace

аааааааа, не съм постнала....губя актуалност

Общи условия

Активация на акаунт