Breaking Bad - All Bad things must come to an end.

• 18 903
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас / София
Уолт ще ги избие и чичото и цялата сбирщина  #2gunfire  Mr. Green

# 601
А, дано!

На мен са ми очарователно гнусни всичките реднеци от бандата. Надявам се Винс да се подготвил мъчителна смърт за чичото. Искам да страда задето уби Ханк. Тод също трябва да си плати за това, което причини на Джеси.

# 602
Това много ми хареса от Златевата статия:

I don’t know that I’ve ever read in a novel or witnessed on film such a twisted, profound, utterly compelling portrait of a self-made Frankenstein’s Monster. We wish to reach out to the compassionate, loving part of him, but he has so utterly divorced himself from everything human that his redemption is impossible.

# 603
  • Бургас / София
А, дано!

На мен са ми очарователно гнусни всичките реднеци от бандата. Надявам се Винс да се подготвил мъчителна смърт за чичото. Искам да страда задето уби Ханк. Тод също трябва да си плати за това, което причини на Джеси.
Ще има страдания и за тези хлебарки 100 процент съм сигурна  Mr. Green

# 604
  • Ænima/Albuquerque
Кафеее,

Скрит текст:
ти гледаш ли Low Winter Sun?

Ше чета след още мъничко.  Mr. Green

# 605
Сарк
Скрит текст:
само първа серия и ми хареса, другите ги трупам. Изоставам ужасно, на Декс последните 2еп. още ме чакат.

# 606
  • Ænima/Albuquerque
Кафе,

Скрит текст:
аз съм на трета серия, ще чакам и Братът да се присъедини, Злото и Мура и те ще гледат. Ще правя тема, ако искате, малко по-натам.

Мисля да изчакам ББ да свърши обаче. Нищо не ми върви.

Извинете спама.

Не, няма да мога да чета ся, като се прибера, на спокойствие!  Crossing Arms

# 607
Тод е тъп, обаче, за разлика от Уолт, от всичко, което сме видели досега. Освен това го няма този конфликт между съвест и преки интереси, който Уолт изживя в първите сезони. Аре, стигнахме дотам да го защитавам.  Mr. Green Не че е точно защита, де.

Чичо Джак е як примитив, за него Ханк не значи това, което значи за нас (ето го пак елемента с информацията на зрителите), тъй че никва отмъстителност не храня към него - действаше абсолютно мотивирано от своя гледна точка. Той е институционален тип, ше си умре като улична котка, насилствено. Актьорът е чудесен, ма то тука кой не е.

# 608
Чичо Джак е як примитив, за него Ханк не значи това, което значи за нас (ето го пак елемента с информацията на зрителите), тъй че никва отмъстителност не храня към него - действаше абсолютно мотивирано от своя гледна точка.
Наясно съм с това, но то не ми пречи да желая мъчителната му смърт.  Twisted Evil

# 609
Бе може и да е тъп Тод, но инстиктивно и следвайки собствения си интерес успява да балансира. Да го наречем късметлия  Wink

# 610
Oh! My! God! Каква брада!

Aaron Paul при Jimmy Kimmel. Част първа, втора, трета.

The final two episodes are much more messier. Колко още?!?

Ако не ви се гледат всичките, изгледайте трета, Арън разказва за последния ден от снимките(флашбека в предния епизод) и поредната закачка на Браян. Joy

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 17:45 от Криста

# 611
Все забравям да ви питам, гледате ли Talking Bad? Излъчват го непосредствено след епизода. Ако не го качват из торентите, проверете в ю тюб.

Тод добре че извади чичото от Арийското братство, иначе сам за нищо не го бива. Виж да е "асистент" си го може, прецизен, изпълнителен...

# 612
Все забравям да ви питам, гледате ли Talking Bad? Излъчват го непосредствено след епизода. Ако не го качват из торентите, проверете в ю тюб.

Само аз го гледам май, много забавен Крис, големи лафове праска. Mr. Green Тегля го от торентите.

# 613
Много е свеж, да. И гостите и дискусиите, всичко. Видя ли Ханк с каква тениска беше на последното? А Винс?  Grinning

# 614
Да, да. Simple Smile Винс винаги е с тематични, ама забравих с коя беше последно.

Общи условия

Активация на акаунт