Рождени дни започват да се нижат и АВГУСТинчета все по-пъргаво се движат

• 27 372
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • гр.Велики Преслав

на Александър, Петър, Теодор, Кристиян, Младен, Мартин, Явор, Адриана! Щастливо детство им пожелавам!  bouquet

Самимами  newsm59 Да си много обичана и щастлива!

Белверде ти си жена мечта  Simple Smile Уникално красиви неща си направила! Много уважавам хора като теб, които създават красоти  Hug

Койчева много се радвам за успешно взетия изпит  Simple Smile Пожелавам ти шофирането да ти доставя само удоволствие  Hug

Блонди честито на Ками за ЕГН-то! Приятно изкарване на морето!  Simple Smile

# 601
Влизам за едно бързо питане към мамите, които готвят и замразяват.
Първо пасирате и после замразявате или замразявате както е, а пасирате като размразите и затоплите?  newsm78
Питам, защото има и картоф вътре, както и тиквичка, морков и пилешко. Картофът е малко особен за замразяване, често става на бучки.
Помощ, моля Hug

# 602
  • Бургас
MaryJane, аз първо пасирам и тогава замразявам. Моите зеленчуци обаче ги правя поотделно и картоф не съм замразявала.
Аз пък да питам гроздето белите ли го? Днес ме заболя устата да му махам люспите Crossing Arms

# 603
Мерси, калка Hug
Ще опитам така, досега правех обратното

# 604
  • Добрич
Привет, мили мами Simple Smile
 Първо искам да честитя  рожденния ден на Самимами и на всички празнуващи дечица о да им пожелая да са много здрави и щастливи, много усмивки и красиви моменти с най-близките им хора! Simple Smile

При нас нещата се нормализираха и вчера като станахме все едно нищо не е било - както дойде, така си и замина. Матей беше само на кърма отново и пак имаме ако като на новородено.  Mr. Green Днес за сетен път ще го захранвам. Следобяда ще направим и разходка, че ми се сви душата да стоя вкъщи, а на децата още повече. Излезе, че аз съм някаква куча марка майка, че само мен не ме гепи гадния вирус.  Twisted Evil Утре се отдавам и на малко разкрасителни процедури, че съм като някаква луда в главата.  hahaha

Блонди, радвам се, че са се наредили нещата по най-добрия начин. Как да не ги обичаш после такива дни? Simple Smile Сега хубаво си починете и си изкарайте страхотно на моренцето Simple Smile

Белверде, все забравям да ти напиша колко са красиви нещата ти, както винаги де. Simple Smile Ще идвате ли вие към нашия край? Зная, че имахте планове, но пък нали Валери не понася добре пътувания? Може да сте се отказали.  Confused

Аз съм се опнала между две спящи деца и мятам някоя книжка на телефона. Бобърче, давам ти идея за четене и релакс Wink

# 605
  • До морето
Здравейте, влизам да ви благодаря за пожеланията, виртуално всеки да се почерпи с каквото иска  Mr. Green
Тази вечер ще празнуваме скромно, големият купон ще е утре, а най- големият в неделя  Laughing

На мен малко криво ми почна Рожденния ден, един тъпак ме блъсна с колата и досега висяхме в КАТ да пишем протоколи, ама карай. Добре, че по изключение бях сама, Сами остана с ММ вкъщи, а аз ходих на фризьор и така. Бая се стреснах, че ми се случва за пръв път, ама всичко е наред  Rolling Eyes

newsm59 и на моите астрални близначета   Laughing- да са живи и здрави и много щастливи!

# 606
Сами, на теб нищо ти няма, нали?! Оффф, направоооо, толкова некадърници има по улиците, че да те е страх да вървиш! Добре, че си оставила Самчо с ТМ и слава Богу, че се е разминало с нещо по-лошо!  Hug И иди да си лееш куршум!  Peace

# 607
  • София
Честит рожден ден на Яворче, Марто, Младен и Адриана! Да са живи, здрави, много щастливи и игриви!  newsm38
Днес Неско ще обядва сирена каша от кухнята. Как не съм се сетила да му направя до сега, при условие, че и аз я обожавам ...  ooooh!
Нашият рожден ден най няма да е на открито, както ми се искаше. Ех, още от сватбата си мечтая за тази шатра, ама явно не ми е писано да ме огрее. Сега ще проверим дали е свободна за 25-ти, ако не, ще сме в зала.  Crossing Arms Ето това е мястото.  Peace
Койч, Блонди, честито!   bouquet

мястото е страхотно, а заради тези стени в лилаво трябваше и аз да съм розова-лилава кума  Laughing

Калка що пък да не става? супер ще е. Ние на Плами р.ден ще го направим в градинката пред блока със ВСИЧКИ деца , мисля че ще се получи суперско. А в парк още повече.

ЧРД на днешните рожденници  nbirthday
 Ама тя и Самимами имала рожден ден  Hug Честит и на тебе тогава  Grinning Бързо забравяй негативното начало   bouquet

ще ви дочета че стигнах само до Васето

Тайра честити ви стъпчици!

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 15:16 от elvirka

# 608
Мили момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания за моете пораснало момиче! трогнахте ме  Hug Много приятно ми стане, че не сте ни забравили  Hug Hug

Честит празник и на другите рожденици. Нека растат здрави, паави щастливи  newsm59 newsm59
Честит празник и на Сами, всичко най-хубаво   bouquet

Белверде, страхотни неща. Всичко е много  стилно. Уникални идеи имаш, но и способност да ги направиш.

Васе, хубава е залата, но защо не можете навън. Как я правиш тази каша, да я пробвам, че адриана много обича сирене.

Мериджейн, пъро пасирам и после замрзявам, но вече не го правя, понеже на Мис не и се нравят размразени блюда  Joy

Блонди, весело изкарване на морето  Hug

Отчет за нас 9700 и 73.5 см. През последните месеци много малко расте на височина, къде половин см, къде хич, ама здраве да е. За рожденият ден се очертава голямо парти на обед под голяма сянка. това  е тортата ни в същите цветове като роклята
[url][https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=487105781371307&set=pb.130610797020809.-2207520000.1375875617.&type=3&theater/url]

Прави самостоятелни крачки, но предимно вкъщи. Навън, явно се  страхува да се пусне.

Диди, питаше за мики маус разказвачът на приказки, взе ло го. Матеа, патеа  Hug има ли интерес към него.

Hug Д. Захаариева, за всички рожденици публикуваш страхотни неща.  Hugпрекрасен празник сте изкарали с варненските мами. Рожденичките и другите деца са много сладки  Hug

# 609
Честит първи  рожден ден на Младен, Мартин, Явор, Адриана newsm59  и на всички, които пропуснах предните дни nbirthday

Койчева , честито!

Блонди , весело изкарване на морето  Hug

Белверде, много красиви неща си подготвила за кръщенето  Hug

Д.Захариева, много сте хубави на тази снимка със слънчогледите  Simple Smile

Марли, радвам, се че вече сте добре  Hug

Самимами честит рожден ден! Много неприятно се е получило точно на празника ти, но важното е, че  е било нещо леко и малкият Сами не е бил в колата Hug

Ние сме в много ревлив период, не знам зъби ли са, какво е, но нощем се буди много начесто, през деня не се отделя от мен. Нищо не иска да яде, само докато види лъжицата и започва да си върти   главата, а знам, че е гладен, но си чака цицата и не признава нищо друго, ако се излъже да изяде нещо то е само няколко лъжички.

С приготовленията за рождения ден съм до никъде, взела съм само украсата, балоните и свещичката, нищо, че не сме поръчали още тортата hahahaА и да не забравя, малчо се уреди с костюм с папионка. Но за себе си нищо не съм взела още , а трябва да бързам, че времето минава.
Хубав ден на всички Hug Hug

# 610
  • Варна
СамиМами,
честит рожден ден, мила, бъди много, много щастлива и обичана жена, майка и съпруга   bouquet Съжалявам за инцидента, добре, че си се разминала без наранявания.
Севи,
Борко преди няколко дни, когато си беше разцепил устната беше същият, въртене на глава и махане с ръце само докато види лъжицата, брей, с голям зор го убедих, че не искам да го тровя ooooh!
Честито ви костюмче, обаче не е ли прекалено топло за костюм, че и папионка newsm78 Борко има една готина ризка с късо ръкавче, която по принцип планирах за РД с едно панталонче тъничко - дълго, но има капсички да се навива до 3/4, обаче дори и за тези дрехи ми се вижда прекалено топло, камо ли нещо повече да му облека Confused Ако е такава жега ще кара с потниче и бермуди, то и без това не планирам официалности Mr. Green Аз пък за РД нищо не съм правила, добре, че кумата ми поръча тортата, иначе и нея щях да избирам в последния момент hahaha Обачееее тортата е трепач, дано да я докарат така хубава като на снимката.

# 611
Сими, само, че се запържва леко! Ето:
Скрит текст:
4-5 с.л. брашно
6 с.л. олио или 50 г масло
около 300 мл гореща вода
1/2 ч.ч. настъргано сирене
1 ч.л. червен пипер
Брашното се запържва в олио или масло с малко червен пипер, разрежда се с водата. Ври на слаб огън 10-ина минути. Прибавя се настърганото сирене, разбърква се, ври още 5 мин. Това е!
Ами защото имало сватба преди това и нямало да могат да изчистят. Та ще видим как ще са за другия ден, ако не - ще сме в зала.  Peace
Елвирка, и аз много го харесвам, сватбата ни беше там, а и няма други такива. Ако не е там, ще трябва да ходим на пицария с детски кът, а аз не обичам шумотевици и лудници, дърта съм вече ...  hahaha
Марли, радвам се, че вече са добре юнаците!  Hug

# 612
  • Варна
Васето,
изтървала съм въпроса, това рецепта за какво е newsm78

# 613
Честит рожден ден и от мен на Александър, Петър, Теодор, Кристиян, Младен, Мартин, Явор, Адриана! newsm38 newsm59 Бъдете най-щастливите!

При нас кипи подготовка за рождения ден, макар че аз малко се пренавих за него - както изглежда, повечето от поканените няма да дойдат. Хубаво, отпускарски сезон, ама все пак - откровено казано, тоя път мисля да се обидя. Иначе ние че ще си отпразнуваме страхотно - в това не се съмнявам, все пак това е първият рожден ден на Мандарин и ще го направим запомнящ се въпреки всичко.

Хубави дни на всички ви - аз изчезвам, че едно цялото в пяна момченце (досега се къпа в басейна на терасата) ми се катери по краката Heart Eyes

# 614
Месечинка, понеже Неско днес яде сирена каша от кухнята, та написах рецептата на Сими!  Peace
Шех, дано най-близките ви успеят да дойдат, иначе за другите не се ядосвай!  Hug
Днес всеки втори пост е мой ...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт