Рождени дни започват да се нижат и АВГУСТинчета все по-пъргаво се движат

• 27 371
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Месечинке, да права си, но на следващия ден след РД сме на сватба ,на близък човек, вечерна сватба е и е на открито, като ресторанта е в гората / ако си идвала в Шумен, става въпрос за р-нт Боровец/,  та ще използваме  костюма и за този случай, той всъщност не е с сако, а елеченце, но ризата е с дълъг ръкав, за РД само да направим снимките и после ще го преоблека, с нещо леко, да си пълзи човека hahaha

Шехина, сигурна съм, че ще си изкарате страхотно, пък който иска да идва Hug

# 616
  • Варна
Ахам, знам го ресторанта, ММ е от Шумен Laughing
Васето,
и моят вчера яде някаква млечна супа със сирене, явно е бил такъв ден Laughing А днес за нула време разказа играта на супа с броколи, ей, голям фен на броколито е това дете, всичко изяжда има ли броколче в него Joy
Шех,
не се ядосвай, мила Hug Който дойде-дойде, който не - той губи Simple Smile

# 617
  • София
Шех и ние имаме този проблем с поканените и също съм доста обидена вече...Около 10 човека от поканените май няма да идват,а една част са близки роднини и са си в София  Crossing Arms
В този ред на мисли,пристигна ни подаръка от Шех и е прекрасен.Утре Емма ще бъде на празника с него(тамън се чудех какво да й облека  hahaha ) и ще кача после снимки.Още веднъж много благодаря  Hug  bouquet
Аз вчера бях на гинекологичен преглед пълен и съм ОК със всичко  Mr. Green Всичко зарастнало добре,без ранички и тн.Днес си взех и резултатите от цитонамазка и там също всичко е наред.Няма и следа от миоми,за които се съмняваха при раждането  Flutter

# 618
Здравейте момичета  Hug
Честит рожден ден на Младен, Явор, Мартин и Адриана!!! Да са ви живи и здрави рождениците, много да ви радват и много щастливи да растат!
ЧРД и на Сами, бъди жива и здрава, много обичана и много щастлива!  bouquet
Много неприятна случка, но бързо я забрави и се отдай на празнуване.
ЧРД и на всички дечица, които съм пропуснала, да са много здрави и щастливи!!!  bouquet
Белверде, големи красоти си сътворила. Браво! Много, много е красиво всичко.   bouquet
Шех, кофти, но май е време за преосмисляне.

Не съм писала отдавна, но общо взето едно и също. Малката мадама е с големи претенции. Иска да яде само от нашата храна, не иска детска кухня. Какви пюрета, какви пет лева, тя иска истинска храна. ooooh! Днес яде сладолед от моя, просто вече нищо не може да се яде пред нея. Ще взема да й направя домашен сладолед, въпреки че ме страх да й давам студено.
Започнах да взимам от частна кухня ян бибиян, елвирка, ако имате пункт наблизо може да пробваш. Единствено десертите не ми харесват, но май във всяка кухня е така.
Васето и Сами, може да опитате и с царевично брашно за качамак, вода, червен пипер, масло и сиренце. Става си истински качамак, много вкусен.
Аз наистина не мога да си обясня как уж сега им се изграждал вкуса на децата, а  моята все едно досега само храна с подправки е яла, не иска никакви блудкави храни.
Любимият й плод е диня. Закуската й е парченца хляб и парченца сирене, оставям я на стола и тя сама си закусва. Иска и лъжицата, давах й я няколко пъти, навсякъде става в ядене, само, че тя не успява да хапне. Влюбила се е в телефона ми и постоянно го иска, само повтаря "ало, ало" и то с интонация, голям смях с това бебе. А каката си кара ваканцията при баба си и когато я попитах дали иска да дойде с нас на почивка, отговорът беше, че ще си помисли. Whistling

# 619
  • гр.Велики Преслав
simi опитвам се чрез картичките да допринеса за празничното настроение  Simple Smile Същото е като украсата на празник, може и без нея, но усещането е различно.  Laughing Весел празник ви пожелавам и много щастливо детенце  Hug

sevi_sevi Благодаря!  Hug Ти от Шумен ли си? Ако е така, аз как не съм го разбрала за толкова време  ooooh!

Мама на Рош как си днес? Не се оставяй ядовете да те повлекат в " дупка"  Hug Естествено всеки е изпадал в подобно положение на неудоволетвореност. Аз лично с годините се научих да се овладявам навреме, когато се усетя в подобно положение. В такива случаи ограничавам контактите си с хората, които ме дразнят. Отдавам се на повече приятни занимания. Ако задълженията ми в ежедневието ми не ми оставят кой знае какви възможности за избор за приятни занимания, гледам да си създам илюзия за бягство от действителността чрез хубава книга или филм. При мен лично това помага. След като мине малко време, проблемите вече не изглеждат толкова сложни и неразрешими.  Peace

# 620
Хилоуууууууууууууу Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Д.Захариева,благодаря  Hug И аз се опитвам да се разнообразявам със срещи с приятни хора,но нещо не ми се получаваха нещата...Днес обаче се видях с много приятен за мен човек и като че ли съм една идея по-добре  Hug Hug Hug Hug

Самимами,честити рожден ден!Бъди все така слънчева и щастлива  Hug За инцидента-погледни го от гледна точка,че щом е трябвало да се случи е било хубава,че Сами не е бил с теб  Hug Hug Hug Чакам да споделиш снимки и какви подаръци получи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит празник и на всички августинчета,родени на 7-ми август!От здраве и късмет да не се отървете   bouquet Heart Eyes Hug
Блонди,браво за хубавия ден!Дано морето пък е в пъти по-хубаво  Hug

И на нас ни  отказаха вече няколко поканени за Рд на Рош,ама не мога да се впечатля Simple Smile
Нали част от харема на Рош ще  е там  Hug Hug Hug
Ние сме пак на бабин дом  Crazy Crazy Crazy И сега отивам да проверя Рош кого разкарва-баба си или дядо си  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 621
Ние пък нямаме отказани покани, защото няма кой да ни откаже  Mr. Green Ще сме само родителите, брат, сестра и на ММ вуйна му и вуйчо му. Доста тесен кръг, но нямаме възможност за повече, а и честно казано не искам повече хора. На тези, на които са ви отказали въобще не се ядосвайте, а се наслаждавайте на празника.
Вчера резервирахме един ресторант точно до блока и след църквата мисля Ина да поседи 30мин. в ресторанта и да си я доведа да спи. Така или иначе нищо не разбира, не искам да я измъчвам, тя няма да издържи без да спи  ooooh! Днес поръчахме и тортата  Laughing Остава питката и нещата за църквата и сме готови.

Сами, добре, че нищо лошо не се е случило и Сами не е бил с теб. Мен винаги много ме е страх като тръгнем да пътуваме, ММ кара много внимателно, спазва всички ограничения и правила, но като ги гледам как изпреварват на завои и с какви скорости карат направо ми настръхва косата  Confused Колкото и внимателен да е човек, не знаеш този срещу тебе какъв е.

Тиина, и Ина е така. Иска от нашата храна. Яде си от кухнята, но ако види, че ние ядем не иска. Преди я залъгвах докато ние вечеряме и давах плодове, но сега не се лъже и я чакаме да заспи и тогава вечеряме  ooooh! Всичко ядем тайно от нея. А за студеното, аз на Ина и давам директно от хладилника кисело мляко и десертите от кухнята. Мисля, че трябва да свикват и на това. Сестра ми много са я пазили да не яде студено и сега не може един сладолед да изяде, веднага я заболява гърлото.

Севи, Месечинке, и аз го знам този ресторант, там бяхме на един 7ми декември  Mr. Green

Да попитам мамите, които вече не кърмят, кога спряхте да предлагате? Моята кърма никаква я няма вече, Ина суче само нощем, но може би няколко глътки, после и правя 150мл. АМ, може и повече да изпие. Снощи не усетих да слиза кърмата ми, както преди. Но все пак има кърма, ако спра да и давам се страхувам да не ми стане нещо  Mr. Green Като не го изсуче това мляко как ще си седи вътре  Mr. Green

# 622
 nbirthday на Младен, Явор, Мартин и Адриана!

Месечинке, и Борко се дърпаше в началото за супата, но после свикна и си я яде вече ( днес доста се муси на тази с броколи, но я изяде  Twisted Evil )
Блонди, Честито българско гражданче  Simple Smile
Марли, радвам се, че сте добре вече Hug Приятни разходки !
От няколко вечери като заспи Борис и се буди през 10-20 мин. и пищи , до към 23ч., после по- спокойно. Гледам за зъби, не виждам да никнат, а взе да се лигави повече newsm78
Лека вечер Hug

# 623
  • София

Мама на Рош как си днес? Не се оставяй ядовете да те повлекат в " дупка"  Hug Естествено всеки е изпадал в подобно положение на неудоволетвореност. Аз лично с годините се научих да се овладявам навреме, когато се усетя в подобно положение. В такива случаи ограничавам контактите си с хората, които ме дразнят. Отдавам се на повече приятни занимания. Ако задълженията ми в ежедневието ми не ми оставят кой знае какви възможности за избор за приятни занимания, гледам да си създам илюзия за бягство от действителността чрез хубава книга или филм. При мен лично това помага. След като мине малко време, проблемите вече не изглеждат толкова сложни и неразрешими.  Peace

хахахах Захариева, видя ли си поста? "подобно положение" се пада точно под едно друго "подобно положение"

виж си твоя пост, с цитата се разместиха нещата

не мога да разбера хора които отказват покана за р.ден, изключвам разбира се ако имаш основателна причина. при нас от 20 човека не дойдоха само едно детенце и родителите му щото беше болно от варицела.

Дафи, лека полека ще се резорбира кърмата. няма страшно. Нали не усещаш напрежение?

Тиина, едно време съм ползвала Ян бибиян и съм малко с лоши спомени и от храната и от отношението на конкретен служител. Сега незнам как е, ама нямам желание да ги пробвам.

Хахах Месечинке, хареса ми това как си го убеждавала Борко че няма да го тровиш  hahaha

мама на рош  - харема а?  hahaha

Койчева, зъби ще са да знаеш. Каката така ми е пищяла ама на кучешките.  ooooh!Дано бързо отмине.

Днес видях Гунди случайно в мола. Ния красотия порастнала, понапълнила бузките  Simple Smile

като каза Месечинка торта - и да се похваля от нашата торта - беше лъвче със сини очи, като Брани, уникално вкусна и я направиха едно към едно като снимката от сайта /ама ако кажа марката ще ме баннат , та затова ще си трая/

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 23:25 от elvirka

# 624
Честита първа годинка на Младен, Мартин, Явор и Адриана  newsm59  Gift

Сами, Честит Рожден Ден! Да си все така красива и усмихната! Много късмет, любов и щастие ти желая.
Добре, че само колата е ударена, и че Самито не е бил с теб. Случва се, надявам се, че не си се уплашила много.

Койчева, честита ти книжка!

Мери Джейн, не съм замразявала досега готова храна и не мога да съм ти от полза  Hug

Блонди, честито Ви ЕГН /само дето не ми е ясно за какво Ви е/....Приятно да си изкарате на морето и да посъберете витамин Д за цяла дълга белгийска зима.

Дафи, не съм давала храна направо от хладилника, но когато захранвах Вик някъде бях чела, че няма значение на каква температура е храната - че може и направо от хладилника, но било важно винаги да е на една и съща температура  Peace

Калка, аз беля гроздето /не беше трудно, пък и БАТКИТЕ се включиха/, но си хапна и няколко небелени зърна  Laughing

Тайра, честити стъпчици на сладката Емма. Какъвто е бяс, сега вече ще ти разкаже играта  Laughing

Дейката напоследък е станала много любвеобвилна и нежна. Освен това забелязах, че въпреки чепатия си характер СЛУША. Като и кажа НЕ за нещо, може да започва да мрънка, но се спира и не прави белята. Тъкмо бях започнала да се плаша как ще я спирам, пък то детето ще вземе да излезе послушно  Heart Eyes.
И си имаме нов номер - като я викам и пълзи, пълзи, и точно преди да стигне до мен се "тръшва" по корем. Като забеляза, че и се радвам на номера и почна да го прави постоянно. вече почна да пълзи във всички посоки и след всеки две три "крачки" се тръшва по корем и започва да маха с краката. Много е сладка като го прави  Heart Eyes

Хайде, чао за сега. Лека вечер на всички.

# 625
Здравейте,

Да са живи, здрави, весели и игриви днешните рожденници - Явор на Тефи, Младен на Софиаа, Адриана на Сими... и на всички други, които случайно съм пропуснала. Hug

А Сами и ти ли си рожденничка ? Да си много обичана мама и жена и винаги с усмивка посрещай трудностите в живота. Hug Сори, че са те блъснали и точно днес.  Tired Но важното е, че ти си добре, пък на ламарината и да е огъната нищо и няма. И добре, че малкия Сами не е бил в колата !  Praynig

Тефи, тортата е много сладка, ако има гости други дечица много ще я харесат.

Васето, мястото е наистина страхотно, но не съжалявай и да не стане. Вярно, че това е първия РД, но Несито няма да му остане спомен, но занапред ще има още много РД за празнувате, които той занапред ще помни.

Калка, ами да и това е идея на беседка в морската. Сигурно ще се получи, за децата, а за възрастните... май малко неудобно. Пък и за разни почерпки... не знам - сподели като мине как е било и дали е било успешно като вариант. Вече съм избрала подаръка на Вики, но няма да ти го пращам, а ще ви го дам лично. Само като наближи / нали 23-ти беше / ще се чуем да видим кога и къде да се срещнем.

Мери Джейн и аз като Калка, първо пасирам и после замразявам във формички за лед. Картоф не съм замразявала винаги си го варя предварително. Всички други зеленчуци си ги замразявам.

Марли, радвам се, че вече сте добре.  Hug И аз като поседя ден-два вкъщи и полудявам, въпреки че за моя радост скоро не ми се е случвало. Излизайте по разходки да се разведрите.

Тайра, честити първи стъпки на Емма.  Hug Вече почва веселбата.

Севи севи, и аз съм взела свещичка, но още не сме поръчали тортата.  Embarassed Имаме време още 1 седмица и ми е спокойно. А сега като казваш, че костюм сте намерили, се замислям, че нямаме нищо спешъл за обличане за тогава. Най-много някоя сладка риза на му взема с къс ръкав. А на мен много искам някаква рокля да си взема.

Шехи, които ви обича и уважава ще намери начин да дойде. И все пак най-важното е мандарин, ти и тм да сте там  Heart Eyes

Дафи, не се притеснявай - тя естествено ще ти се регулира кърмата. Добре е да спираш по етапно храненията, не изведнъж да спреш за цял ден. Имам предвид, през 2-3 дни да прескачаш по едно хранене и така кърмата естествено ще намалее. А щом казваш, че хич я няма вече, вероятно ще стане бързо работата. Спокойно тя природата си знае работата. И за като спирах, а това вече беше отдавна / преди 6м / общо взето природата си свърши работата.

Като ви чета как се подготвяте за РД, все се подсещам за разни неща да не забравя / балони, свещичката, тортата, сега и Дафи ме нави за питка, че така и не съм му правила до момента./ Вероятно ще му взема някоя нова хубава дрешка, а на мен рокля. И това ще е. Ще запазим на едно кафе, там всичко ще ни приготвят и ще си занесем тортата и така. Дано се получи!
И най-накрая съм решила вече да се обадя за фотосесия, че то цяла година мина докато се начудя и намая, ама сега и времето навън е прекрасно и ще се получи добре.

Хайде пускайте снимки РД-ниците  Hug

Целувки и прегръдки на всички !!!

# 626
 Здравейте и от нас. От доста време не съм писала, но чета всичко. Моята майка ще е тук 1 месец и имам отмяна.
 Но до толкова съм свикнала цял ден да съм сама с Петьо и по разходки,  че сега майка ми ме дразни на моменти, а знам че не е хубаво, а тя толкова много ми помага, оправя готви, гледа детето, но аз не съм свикнала и незнам какво да правя така, че днес цял ден си намирах зорлен проблеми и бях в ужасно настроение, явно повечето свободно време не ми действа добре на нервите.  ooooh! ooooh!
 Рожденният ден, ми аз останах доволна от него, приятелките ми с техните деца дойдоха, псоле продължихме с бабите . Определено усетих празника и че денят е специален.  Добре отбелязохме първата му годинка. Heart Eyes
 След като и Петьо като някои други деца повърна в сряда на рд на Матеа, от тогава че до днес, не беше ял почти нищо, вижда ми се ужасно отслабнал, краченцата, бузките и дупето му са станали на половина. На последната консултация беше 10.100, сега като се меря с него и без него излзиа че няма и 9.500, но това да е, важното е да ми е здравичък, другото  майната му.
 Мама на Рош, ох и аз съм в някакво такова състояние-депресивно, разходки и срещи с приятни хора на мен много ми помагат, вечеря на вън с ММ или събиране по женски. Трябва ни разнообразие, живота с дете е толкова хубав, но имаме нужда да се откъснем от тях. Отидете някъсе с нощувка или две с твоя мъж, вземете си ваучери от грабо за спа, ще се почувствате страхотно, съвсем скоро мисля да го направя, а и вече няколко пъри ходим някъде с нощувки с Мм естетсвено без Петьо, който пращаме в Хасково, човек има нужда и да отдъхне без децата.
 Самимами, честит празник, бъди много щастлива.
 Честито и на всички дечица, които стават на годинка, да бъдат здрави и много щастливи.

# 627
  • Враца
Попи, Хидрасека аз го разтварях в 200 мл вода и се изпива за деня, та затова написах, че е по едно прахче на ден. А за Смектата не знаех, ужас, аз му давах по 2 пъти на ден, тя не му помагаше и доктора каза да я давам по три пъти на ден, как може да има толкова малоумни доктори.... потресена съм. Ми аз как да знам, че не се дава на малки деца, то даже нямат и листовка, като ги купуваш и само самите прахчета ти дават... нямам думи.  
А-а-а-а, последно може - така ли?  Wink

Честито на рождениците днес и на тези от последните дни, че май не съм се включвала скоро.   bouquet  newsm67

Рош
, скрития текст, който си написала да не си го писала за мен, усещам същите нерви. Направо не  мога да се позная на моменти. Дано мине бързо.  Hug

От няколко дни вечер (и през нещта, когато се събуди) след като го накърмя без да го приспивам си го слагам в леглото и той си заспива сам (с бибата де). Много съм щастлива.  Party Жегата ме подтикна да го направя, а не очаквах да стане, пък той как приятно ме изненада. Милото ми бебе - порасна.  Heart Eyes

Койч
, честито за книжката.   bouquet  Hug

Блонди
, а честито ви ЕГН (най-после).  Hug Радвам се, на твоя хубав ден, чак мен ме зареди с позитивизъм.  Party

Самиии
, честит рожден ден, бъди много здрава, обичана и все такава красавица.  Hug newsm67

Ние мой утре ще тръгваме към морето. Ако зачезна да знаете, че съм някъде във Варна. Ще се постарая да ви чета и ако се организира някоя варненска среща, ще дойда да се видим.  Grinning

Ох, много разпокъсан става поста ми, ама го пиша на порции, съжалявам. Отчет от днешния преглед: 9 880 (+120 г), 77,5 см (+1,5). Не бил наддал нищо каза педката. Е как нищо, ма, Мари?! 120 г са си това.  Mr. Green Той не се спира. Ходи си сам вече. Преди няколко дни, съм го подпряла на пейката, на която седнях и се обърнах, за да взема някаква мокра кърпичка и като го погледнах нашия тръгнал да гони гълъбите. Ама трябва да си ходя до него, че се клатушка все още много. Е как да наддаде повече. Няма как.  Wink

Самиии
, честит рожден ден, бъди много здрава, обичана и все такава красавица.  Hug newsm67

# 628
Добър вечер,девойки  bouquet
Докато не е свършил деня-Честита първа годинка на Явор,Мартин,Младен и Адриана!Да растат весели,щастливи и безгрижни!Честито и на всички пораснали дечица,които изтървах тия дни.
СамиМами, newsm59!Да си жива и здрава,много обичана и уважавана!
Койчева,леко и безааварийно шофиране!
Белверде,страхотни красоти си сътворила,евала!Явно отвътре ти идват тия неща,няма начин да не се получи прекрасен празник с такива приготовления,ще чакаме снимки после.
tiina ,десертите от кухнята май навсякъде са гадни,аз много рядко ги давам,като го видя как се тресе това желе и ми става SickПри нас единствено крем банан става.
За рождените дни-не се притеснявайте,понякога и с малко,но близки хора се получава чудесно.Аз не съм фен на РД тип сватба,още повече за малки деца.Ние се събрахме пет семейства с деца,притеснено ми беше,защото не се познаваха,но се получи страхотно,въпреки,че не бяхме сто човека.
Новото при нас е,че имаме зъбче,второ.Разказа ми се играта два дена преди да избие-то не беше кривене,ревове посред нощите,будене по хиляда пъти,ама разгеле-излезе накрая.Ако всичките излизат с такъв зор,ще ми побелее косата докато се озъби напълно Велито.
Айде,лека и спокойна нощ от мен!

# 629
  • София
Да честитя и тук рождените дни на всички дечица в темата и на прекрасната Самимами  bouquet Да са живи и здрави и много, много щастливи Hug
Фери, Криско направо вече си ходи, браво на него Hug Екстра си е качило детето Flutter
Марли, много се радвам, че вече сте добре Hug За идването - не сме се отказали, края на август, след кръщенето, което ще е на 25, а за пътя решихме да тръгнем към 10 вечерта за да може той да спи и мълчи през пътя Whistling Та да видим нашите тънки сметки, иначе, ако и вие сте в града - задължително ще се видим, много ще се радвам Hug
Тефи, тортата е страхотна, миличкия Явор, кой ли знае как се е зарадвал Heart Eyes
Елвирка, ти ме пита за сапуна, нали, че чета на порции и все не мога да се разпиша ooooh! Та него го купих от ателие Кардисимо, А вашата торта ми звучи като да е от торти Флай, нали, те имат такава Flutter Голяма съм он-лайн тарашница  Mr. Green
Тиина, значи общо взето си имаш две госпожици с характер Hug
Васе, е чудесен е ресторанта Flutter
Аз за Рд не съм решила още на 100%, това не ми попречи да поръчам торта де ooooh! Чудя се дали да го празнуваме с други, като под други имам предвид баби, дядовци, защото нали 5 дни по-късно, когато е и кръщенето ще е големият купон Whistling Терасата ни не е съвсем завършена, сега слагат плочите, иначе вече се сдобихме с уникална шатра Васе Mr. Green, но парапета на терасата няма да е изобщо започнат, и все пак по-добре навън, отколкото вътре Crazy Та се чудя, дали да ги събирам или както съм запланувала да отидем до Драгалевския манастир и на връщане да се почерпим тримата във Воденицата Heart Eyes Това ще стане и в двата случая де, но ще ми е по-притеснено с приготовленията, ще го мисля Crazy
Ох утре и ние сме на консултация, ще видим какво и дали е качил Whistling
Ивка, честито ви второ зъбче, дано другите излизат по-лесно Hug И при нас май ще е така трудно и мъчително Confused

Общи условия

Активация на акаунт