Рождени дни започват да се нижат и АВГУСТинчета все по-пъргаво се движат

• 27 370
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • гр.Велики Преслав
Eлвирка, видях го още като го публикувах  Embarassed надявах се вие да не го забележите, че никак не ми се редактира  Rolling Eyes Цели две повторения в четири реда едно под друго  Mr. Green

# 631
  • София
Влизам да честитя на всички рожденници да са живи и здрави и да радват мама и тати много!  newsm59  Gift newsm38
Да ви почерпя за рождения ден на моята малка кукла  Heart Eyes

# 632
  • Добрич
Белверде, тук трябва да сме, много ще се радвам и аз да се видим  Party

Моя Матей много му се смъкна дупцето и мисля, че за пръв път няма да водим класацията с килограмите тоя месец.  Laughing Така поотслабнал ми изглежда още по-голям. Докато беше болен се научи да пие от чаша и сега като види някъде чаша из къщи и постоянно я иска. Хваща я с двете ръчички и надига, като някоя пиянка.  Laughing Освен това се е научил да пърди на ръката си - лапа я над китката и надува, а после се хили като ряпа.  hahaha Забелязвам също, че е доста по-музикален от бати си. Като чуе музика започва да си пее и да се друска в такт, размахва ръце и много си се кефи.

За рожденния ден, аз съм казвала де, ама пак да си кажа.  Mr. Green Ще бъдем само моите родители, ние и свеката. Ще си направим пикник в нашия зоопарк, който е като голям парк с местенца за барбекю с маси и пейки и под дебела сянка. Надявам се народа да е на плаж и да няма хора, че се пада в събота.

Моята свекърва (аааххх, моята свекърваааааа  Twisted Evil) онзи ден ме пита къде ще си каня гостите тоя път и аз и обеснявам, че няма да каня гости и преди да се доизкажа, че ще празнуваме само с бабите и като скочи тая жена "ама кааак?!? бабите няма ли да ги почерпите???" Викам "спокойно бе жена, остави ме да се доизкажа" Пууу, ма то голям проблем, ако решим да не черпим.  #Cussing out Ония ден идва да види децата и ме пита какво да им донесе и аз и казах нищо да не носи, а тя дойде с пакет чипс и пакет бирени фъстъци, представяте ли си????  ooooh!  Едва ги скрих от Камен, който иска всичко да види и опита, ама с тия "почерпки" не позна.  Crossing Arms Е, честно, няма толкова несъобразителен човек, ама тия бабешките разбирания, че с празни ръце не се ходи... Аз пък винаги с празни ръце ходя у тях.  Mr. Green
Опкалах се, сори.  Laughing

# 633
Чета ви редовно, ама нямам време да пиша Embarassed Знам какво се случва с вас Crazy

ЧРД на малките сладурковци и на техните мами и татковци Heart Eyes

Рошке, част от харема??? Кой ще отсъства Rolling Eyes

Радвам се че юнаците на Марли вече са здрави Hug Хахахаха, Марли, опасна си тиии Joy бабето си е намерило майстора hahaha

Муксън, надявам се и при вас всичко да е Ок, мислех си оня ден, за какво ти трябваше да се връщаш при ония кукумицини Rolling Eyes по-добре с по-малко пари, но с повече спокойствие Crazy
Да, капките са от Михайлов, ама аз обърках пропорциите Rolling Eyes обаче след 5 слагания хремата изчезна Laughing

Обявявам Бургаска среща в понеделник 12.08. от 17 часа някъде в Бургас още не съм измислила Joy Joy Joy кой иска да дойдеее hahaha

# 634
Честит рожден ден на Сами, Емма, Мишкотевица и Надежда! Да са живи, здрави и много щастливи!  newsm38
Белверде, значиииии дойда ли в София, когато и да е това, веднага се самопоканвам на гости във вашата шатра!  Rolling Eyes hahaha
БобърчеHug!
Марли, Неско пърди по абсолютно същия начин и се хили, само че върху моите голи части - ръка, крак, ци.ка ...  hahaha
Елвирка, пусни някоя снимка на сладък Бранко, да го видим колко е пораснал!  Hug

Ние както пропуснахме консултацията миналия месец заради морето, сега въобще не го знам моят синковец накъде е с растежа! Доста му тежи дупарата, ама дали е ударил 11,500 ...  newsm78 Аз този месец залагам, че Бейбито ще е най-голям!  Hug

# 635
  • София
Eлвирка, видях го още като го публикувах  Embarassed надявах се вие да не го забележите, че никак не ми се редактира  Rolling Eyes Цели две повторения в четири реда едно под друго  Mr. Green

нищо де, забавно е  Hug

белверде  smile3534 не позна - росита е тортата
то хубаво ще тръгнете в 10, ама нали няма да минавате през Истанбул? и като бабичка в жигула да карате все към 3 най-много 4ри ще пристигнете. и после?  #Silly

За рождените дни-не се притеснявайте,понякога и с малко,но близки хора се получава чудесно.Аз не съм фен на РД тип сватба,още повече за малки деца.Ние се събрахме пет семейства с деца,притеснено ми беше,защото не се познаваха,но се получи страхотно,въпреки,че не бяхме сто човека.

Ивка викаш не обичаш големи р.дни. Самоооо 5 семейства ааааааааа  newsm47

Кашпичка ееее точно тогава няма да мога  Wink Майтапче - как ми се идваааааааа, ама няма да стане. За тая година приключихме с моренцето.
Имаме приятел с апартамент в Бургас и всяка година, вкл и миналата ходим поне за един дълъг уикенд до Бургас, ама тая година нъцки. Много ви е хубав града

Чакай сега Варненци да не се обидят, и вашия много го тача  Laughing

Фери, споко, последно Попи се изказа че за друго лекарство е имала предвид. Браво на малък Криско. Я кажи ползвахте ли колан за прохождане?

Днес съм просто мега активна  #Crazy

ах Васе, много си мила, ама понеже съм един технически гении трябва пак да прочета как ставаше. Утре обещавам  Hug

Васе успях #Crazy

Ама така и не разбрах как се слага скрит текст  Embarassed ако някой бъде така добър да ми обясни ще съм много благодарна   bouquet

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 02:09 от elvirka

# 636

Аз изпуснах толкова много рождени дни  Embarassed, че само ще пожелая на Всички да растат здрави и много усмихнати

Радвам се, че болничките оздравяха  Hug. Наистина много вируси, много чудо, май за БГ ротавирусната си е задължителна, все пак те са най-често срещаните, и ваксината обхваща щамовете виновни за над 80% от случаите (по спомени).

elvirka, иконката за скрит текст е вдясно от движещото се "М", натискаш бутона и си пишеш текста, където ти сложи курсора. Разбрахте ли се с шефката, чак на мен ми сви под лъжичката, дано се разберете лесно  Hug
Елсън, не можах да пиша като ви видях снимките, но сте многоооо готини  Heart Eyes.
Блонди, честито гражданче  Simple Smile. Аз малко се спекох като чух за "цвета на бланките", тука сигурно всеки щат си има негов стандарт, ще видим какви ще ни ги забъркат като му дойде времето  Rolling Eyes. А за нелюбезността: слагаш най-любезната усмивка и изравяш най-милите думи, заразно е (както и негативното отношение, не им позволявай те да те заразят)  Hug
Койч, честита книжка, никога да нямаш инцидент!
Самимами, настръхнах!  Sad Добре, че се е разминало само с уплаха  Hug
Дафи, защо ядете тайно от Ина  newsm78(нямам предвид сладки и сладоледи)? Тука на около годинка вече си ги водят готови за храна за възрастни и препоръчват само да е нарязана на ситно или пасирана. Бобо яде от нашата храна, преди месец му давах без сол, всички останали подправки си ги имаше, но вече просто му отделям на края като сготвя от нашето. Тука няма детски кухни, пюретата са като цяло до една годинка. На него му харесва, ако и на мене ми хареса, хапва си, истинска харана, а сладки изделия скоро време няма и да помирише, най-много някое плодово детско кисело мляко  Whistling

Не се косете за рождените дни, колкото хора съберете толкова, няма значение. И при нас не дойдоха всички, но аз не съм и очаквала друго. А за празнуването в парк, ако има къде наистина е хубаво, но има един важен минус: имаше млако треперене за времето, за щастие не валя, макар да имаше облаци, но беше лекооо по-горещо, отколкото ми се искаше.

Няколко лирични отклонения:
Бютка
Скрит текст:
щом мислиш, че учителстването ти е на сърце, действай! На тове място не бих държала да съм в реномирано училище, много по-полезна ще се чувстваш някъде, където учениците имат по-голяма нужда от добри учители. Да, може би ще е по-трудно, но не ми изглеждаш лесно отказваща се  Wink. Вярно, че е учителската професия е много трудна, особено в началото, но ти трябва да опиташ и после взимай решение. Аз съм в подобна ситуация. Искам да преподавам, парите са малко, работата е много, но това ми е на сърце и смятам да правя каквото трябва и искам, пък да става каквото ще  Hug

За България и чужбина
Скрит текст:
Ние сме от тия дето мислят да се връщат и честно казано не мога да си представя друго, макар тази стъпка да ми изглежда най-страшна в сравнение с решението за заминаването и оставането. Не знам колко време ще ни отнеме, ще видим. Тук ми харесва и се чувствам добре. Бих могла да си живея многo комфортно, но има няколко фактора, които са ми важни. Родителите ни остаряват и искам да сме по-близо до тях на старини. Не искам да ги взимаме тук, не искам да ги изтръгна от живота им и да ги домъкна в чуждо място, вижда ми се много нечестно спрямо тях. Освен това искам детето ми да расте по-близо до тях и да си познава истински корените.
 И друго нещо. Един професор ми каза нещо веднъж, което споделям: "Можеш да си устроиш живота тук добре, но удовлетворението, което ще изпитваш, ако се върнеш обратно вкъщи и работиш за напредъка на родината си, колкото бавен и труден да е той, няма да може да се сравни с нищо". Той е прав, вътрешно усещам, че това е много важно за мен и знам, че е правилния път, трябва ми само още малко кураж.
Имам си една голяма мечта. Колкото се може повече хора понаучили нещо в чужбина да се завърнат и да обединим усилия с останалите в БГ, които познават ситуацията до болка и да осъществим ново посткомунистическо Възраждане в България.  Може да е налудничаво и наивно, но мечтите никой не може да ми отнеме. Както се пееше в една песен:
"You, you may say
I'm a dreamer, but I'm not the only one
"

Лек ден на всички  Hug

# 637
  • Обетованата земя
Доста ви поизпускам напоследък, а скоро заминаваме за 2-3 седмици на село и на моренце и съвсем ще ви изпусна, но есента ще се включвам повече.  Mr. Green   Hug
Да се отчета от консултацията ни за годинката, ние сме от фините мацки, особено след като вирусчето мина през нея, колкото и да беше хубаво че не се разповръща, загуби апетита си и едва сега прояжда малко по малко. Та почти нищо не е качила, само 100 грама и на годинката е 8.100 записана, 72,5 см. Аз на нейната възраст съм била 12 кг.  Crazy Иначе има бузки все още, но кълките и се смъкнаха, ще наваксваме.  Grinning

Честит рожден ден на рожденичетата от днес! Желая им прекрасно детство!  Heart Eyes   bouquet

# 638
  • Варна
Честити рождени дни на Емма, Сами, Надежда и Михаил! newsm59
От няколко вечери като заспи Борис и се буди през 10-20 мин. и пищи , до към 23ч., после по- спокойно. Гледам за зъби, не виждам да никнат, а взе да се лигави повече newsm78
И Борислав е същият, лигави се като санбернар, направо се точат лиги до земята ooooh! Тази нощ се буди пак поне 5-6 пъти.
Марли,
браво на Матейката, че пие от чашка. Борислав пък тъкмо се научи да пие от шишето и си спраска устната, отказа тотално шишето, явно го натискаше по раната и сега пак не го ще. ОТново давам с лъжичка... Голяма досада, но и от чаша не иска, голямо поливане, голямо нещо.
Десертите от кухнята - на мен пък много ми харесват, с голям кеф ги ям, че Бобо не ги ще Joy Снощи му дадох една лъжичка крем, догади му се на секундата, уплаших се, че ще върне и пюрето от зор, че му се е случвало ooooh! Но повърна само крема. Киселът в понеделник му хареса много, но не посмях да му го дам целия, та пак аз намазах.

# 639
Ихуууууууу, честито и на днешните ни прекрасни пораснали дечица  Heart Eyes Heart Eyes
Марли, ужас - фъстъци  Joy Joy поне една бира да беше взела  Mr. Green браво на малкия иначе  Hug
Дарлена  Hug Hug няма да се откажа, аз съм си тип мечтателка - хората постоянно ме разочароват, говорят ми зад гърба и аз все още вярвам в доброто на хората/просто ги махам от живота си, защото не ми трябват такива  Blush/. Така ще вярвам и че ще работя нещо, което искам  Blush Blush
Елвирка, ма много е сладък малкия  Heart Eyes Heart Eyes
Белверде, пита ме за златното кръстче и синджирчето, нямаше как да натоваря кумата ми да го купи/но пък тя му купи костюмчето, в което Анди е като един сладък пингвин  Joy/, затова мама му  взе златото, да знае, че е от баба  Blush пък кума ми нищо не казва и не е питал по организацията и купуването на разни неща  Joy ще видим дали ще ни изненада с нещо и дали ще е потребно въобще  Joy

# 640
  • София

elvirka, иконката за скрит текст е вдясно от движещото се "М", натискаш бутона и си пишеш текста, където ти сложи курсора. Разбрахте ли се с шефката, чак на мен ми сви под лъжичката, дано се разберете лесно  Hug

Дарленка, пробвам
Скрит текст:
с шефката се разбрахме суперски, тя е много разбрана, даже сега се чудя защо съм се притеснявала толко Каза "когато дойдеш-тогава, работата си е тук, няма да избяга, няма да наемам друг човек, момичето което ме замества ще продължи да ме замества и т.н. Даже каза и аз ако бях в твоето положение щях да искам да си продължа майчинството

А в Русия /тя е рускиня/ майчинството е все още 3 год и тя също смята че детето поне до 2 г трябва да бъде с майка си   bouquet

май стана, а? ейййй много мерси, то не било хич трудно  Embarassed

Бютка мерси много Hug

сега ще ви изчета внимателно

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 10:27 от elvirka

# 641
Бандаааа  Hug

Честити рождени дни на всички вчерашни и днешни рождени и, знам ви, но през тел ми е трудно поименно   bouquet

Ние сме в Ахтопол, което е супер, но стана повод зет ми да се обиди. Той ни покани с тях в Китен в определен хотел и условия.в горичка, триетажен, климатик, пълен пансион. И като стигнахме били объркали нещо си и ни настаниха в един 15 етажен блок  Shocked встед цимент, който не д пипан от поне 30г вътре, мизерия, мизерия, съаро, порутено, да не ви описвам. Рекох си - не, 3г не сме почивали и сега да се свра в тоя стар блок, освен това колата и храната си остават в другия хотел, демек аз с количката и бебето цял ден ще вършея из китен за ядене, за плаж и т.н. Тръгнахме си и зет ми се засегна. Кофти ми е, но мисля че няма основания за това.

Тук е супер, само дето Камелия не става за плаж, не знам при вас как е, целта на диването е да натъпче колкото се може повече пясък в устата. Или да влиза в морето все напред, няма значение дълбочината. И понеже и двете не са приемливи, отказва друго. Влачим багаж, там се гърчим макс 30 мин и айде обратно. С деца на море  hahaha

Кашпи, за бургаската среща май ще сме пас. Че Несебър вече ни идва на 120км и то цял ден в път ще утрепаме  Crazy

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 11:29 от Блонди

# 642
  • гр.Велики Преслав

на Самуил, Емма, Михаил, Надежда и Христо!

# 643
  • Варна
Блонди,
абсолютно права си, изобщо не виждам причина за засягане от страна на зет ти, напротив. И аз да съм, и аз бих подпалила чехлите в друга посока. Малеее, как завиждам, че Кам се кефи на плажа... по-добре да си пъха пясък в устата и да драпа към морето, отколкото да реве само докато види плажната ивица като моя бръмбар Tired Миналото лято не ходих на плаж нито веднъж, това успях да се топна в морето за 5 секунди и явно толкова ще е...
Ау,
аз пък как подпалих на детската площадка днес, мнооого се вбесих, за глупост, но ме ядоса. Както и да е, мина ми вече, прибрахме се, настаних Бобчо да спи, аз имам да правя ДДС справка, ама ако не си сипя едно Пиринско Радлер, че да ми спори работата пък на Joy

# 644
Елвирка, никакво напрежение не усещам в гърдите, не беше сукала от миналата нощ, чак тази сутрин и дадох, направо са си празни, но като засука и тръгна мляко. За това се чудих дали мога направо да спра, въпреки, че тръгва по малко. Защото тя по 5мин. дърпа докато тръгне и пие 4-5 глътки и то свърши. Както е казала Бобърчето, природата си знае работата  Laughing
Дарлена, не и давам от нашата храна защото не се храним много здравословно  Blush И ако вечеряме нещо пържено или нещо със сирене, което купуваме от най-евтиното и не е никакво сирене просто няма как. Иначе което става за нея и давам, разбира се Simple Smile Събота и неделя като няма кухня и отделям от нашата манджа, без сол.

Да ви кажа Ина как се е научила да се глези на баба си. Днес излизахме заедно, че трябваше да избираме едни подаръци за свекър ми и бабата на ММ и Ина не се спря. През цялото време реве, иска да се обръща, протяга ръце към баба си, защото знае, че тя ще я вземе. Е, не мина номера де, не разреших  Mr. Green И не спа, а всяка сутрин като излизаме и спи. Свеки като дойде вкъщи пак е същата работа, знае, че при нея минава номера и много се глези  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт