Евтините неща, от които сме доволни - 19

• 71 308
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • София/Горна Оряховица
Когато устните са ми много напукани ги намазвам с мед и така стоя, докато меда попие. След това стават разкошни - меки, гладки и по-трудно се напукват. Но е хубаво и балсам да се ползва. На Хималая крема за лице много добре се отразява на устните ми.
Едно време продаваха меден вазели. Сега дали го има? Той беше хубав за такива проблеми.

Съществуват продукти с названието "меден вазелин", които обаче пак съдържат petrolatum. Т.е. вазелин си има, не е пчелен восък.

# 106
Да, Bоryana, права си! Наистина зависи кой към какво има непоносимост. Да пази БОг от непоносимост към минерално масло - течен парафин, ако човек е с много суха кожа! В почти всички мои любими продукти го има. Дори много благотворно се отразява на моята суха кожа и се надявам да си има поносимост към тази съставка, защото иначе не знам как ще се спасявам... Балсамите на Алверде на мен са ми прекалено сухи. По едно време ползвах бебешки крем на Нивеа, който е предимно с минерално масло - всякакви обриви и пъпки ми минаха докато се мазах с него. Но вече не ми е достатъчно подхранващ и ми е нужно нещо от тежката категория - може би минерално масло, + глицерин, + др. природни масла, ще видим.  Laughing
Между другото минералното масло е много ценно за суха кожа, нищо че е вторичен продукт от нефта. ОТ продукти, които съдържат предимно минерално масло, никога не съм получавала реакции. Но пак зависи какъв тип е кожата.

# 107
кукумицинка,в Кауфланд Якобс монарх с чаша е 5,29лв.Аз си купих бялата!Исках и третата чаша,обърнах всичко на рафта и не можах да си я намеря....

djidji09, мерси! Аз имам зелената - с момиченцето, което духа глухарче. Бялата май беше с едни деца, които се люлеят. Ще се ходи до Кауфланд значи. Във фантастикото много некоректно според мен постъпват - не са изчерпани количествата, имаше и от трите вида чаши, но са на цена около 7,60 лв. (не помня всъщност стотинките). Нямаше табела промоция миналата седмица, когато бяха по-евтини.

# 108
  • София
Аз говоря за вазелин на основата на пчелен восък.
Пропуснала съм да уточня, че за устните по-обро действие оказва захаросания мед. Simple Smile

кукумицинка доколкото знам, във Фантастико промоциите се сменят всяка сряда или в четвъртък.

# 109
Аз за балсамите за устни съм доволна от Нивеа Q10. Харесва ми ефектът, който придава върху устните. Макар че не е от тези вазелиновите и мазните, а е по-скоро течен и малко лепкав. Вкусът е сладникав, не е неприятен при облизване на устните  Simple Smile

# 110
nikolinanik, точно това имах предвид - самият пакет може е да промоционален, но не беше продукт в промоция на веригата, че да се очаква различна цена след изтичането на някакъв срок.

# 111
  • София/Горна Оряховица
Да, Bоryana, права си! Наистина зависи кой към какво има непоносимост. Да пази БОг от непоносимост към минерално масло - течен парафин, ако човек е с много суха кожа! В почти всички мои любими продукти го има. Дори много благотворно се отразява на моята суха кожа и се надявам да си има поносимост към тази съставка, защото иначе не знам как ще се спасявам... Балсамите на Алверде на мен са ми прекалено сухи. По едно време ползвах бебешки крем на Нивеа, който е предимно с минерално масло - всякакви обриви и пъпки ми минаха докато се мазах с него. Но вече не ми е достатъчно подхранващ и ми е нужно нещо от тежката категория - може би минерално масло, + глицерин, + др. природни масла, ще видим.  Laughing
Между другото минералното масло е много ценно за суха кожа, нищо че е вторичен продукт от нефта. ОТ продукти, които съдържат предимно минерално масло, никога не съм получавала реакции. Но пак зависи какъв тип е кожата.

О, да, примерно оклузивният ефект със сигурност играе голяма роля, все пак ще "запечата" кожата.
Обаче моята е болезнено суха, като твоята (добре че лятото се потя  hahaha ). Под болезнено суха, да се има предвид - директно си се лющя, като змийче. Но хем се лющех, хем пъпчасвах заради тоя вазелин  ooooh!. Затова, за себе си, съм решила проблема (ползвам масла, а не кремове за лицето, за тялото все пак си купувам лосиони, на Балеа примерно нямат вазелин).
Пиша го обаче, за да се замислят и други, със сходен проблем, дали ако изключат минералното масло не се подобрява кожата им.  Blush

# 112
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ооо да не отваряме темата с балсамите.Не мога да живея без това нещо от 7 клас...
Имам ужасно напукани устни...естествено с моя помощ...
Боряна, пробвала ли си тези на EOS.Няма ги в БГ, но са с органичен състав и са разкошни.Вече друг балсам не поглеждам, а съм имала доста.
Това е част от последните налични:

http://beautifullsin.blogspot.com/2013/06/lip-balms.html

# 113
Момичета, спомняте ли си едно време имаше едни "солнички" на Just U с блестящи сенки, които нито се задържаха толкова много по окото, нито даваха толкова цвят, просто блясък. Търся си нещо такова от няма значение коя марка Laughing, в жълто /не светло, но не и златисто/.И не перлено, а само блясък - на частички. Много ви моля за идеи! Praynig  bouquet
По левчетата(всичко по един лев) ги има. С неясен произход обаче.

Благодаря за предложението, но не се сещам къде в Пловдив(широк център) мога да намеря такива.... Tired А съм много уморена от търсене... Ако някой ми даде жокер, ще съм много благодарна, или и други идеи ако имате  bouquet

# 114
Тоалетни трици за пилинг на цялото тяло - около 50 ст., след тях кожата става като на бебе, освен това помагат и при подкожно растящите косми  Simple Smile  Предполагам, че ако е по-суха, трябва да се сложи крем/балсам.

А за "Ziaja"-та, за която писах - купих я от "Lilli" в "The Mall". Едва вкъщи видях, че са маркирали само 5.20 лв., взех доста неща и не внимавах много какво маркират. Възможно е да е грешка...
Промоцията е до края на юли, според брошурата.

# 115
От балсамите любими са ми Леокрема
Скрит текст:

А за Жая - харесах си спа серията за лице 30+, но първо искам тестери / мостри ...
В едно магазинче за козметика продавачката ми даде мостра от крема с козе мляко 20+, който е за суха кожа, понеже моята не е такава .... мацнах само малко върху лицето си .... допадна ми, много лека миризма ... Имаше и тестери с маслина, но те също са за суха кожа ... Та продавачката се опитваше да ме убеди, че са за мен  Sick
Ех, като започнат така ... чак ми се отщява .... За това в ДМ, Карфур или друга верига .... на спокойствие и без никой да ме притеснява ...  Joy

# 116
Момичета, спомняте ли си едно време имаше едни "солнички" на Just U с блестящи сенки, които нито се задържаха толкова много по окото, нито даваха толкова цвят, просто блясък. Търся си нещо такова от няма значение коя марка Laughing, в жълто /не светло, но не и златисто/.И не перлено, а само блясък - на частички. Много ви моля за идеи! Praynig  bouquet
По левчетата(всичко по един лев) ги има. С неясен произход обаче.

Благодаря за предложението, но не се сещам къде в Пловдив(широк център) мога да намеря такива.... Tired А съм много уморена от търсене... Ако някой ми даде жокер, ще съм много благодарна, или и други идеи ако имате  bouquet
Може да е малко шантаво, но защо не пробваш с безцветен гланц за устни, в който има частички? Една моя приятелка мажеше гланц на клепачите и ставаха едни блестящи такива, но тя го правеше това като ходехме на дискотека. Тогава бяхме все още млади, не знам за през деня дали е добра идея.  Laughing

# 117
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали някой лосион за тяло с аромат, а може и спрей за тяло (взимала съм си на ейвън, но не ми се чака, за да пристигне поръчката).

# 118
А за Жая - харесах си спа серията за лице 30+, но първо искам тестери / мостри ...
deriel,тази серия в сините опаковки съм я ползвала преди 3-4год.Имаше промо пакет-крем+мицерална вода+маска ензимен пилинг.Мицералната вода беше хубава,пилинга също,но крема не беше нещо особено.....Мазничък,трудно попива....Моя беше уж за смесен тип кожа....Не бих го купила отново..... Naughty

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 09:02 от Анонимен

# 119
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали някой лосион за тяло с аромат, а може и спрей за тяло (взимала съм си на ейвън, но не ми се чака, за да пристигне поръчката).

Има нови спрейове на Орифлейм,идват по-бързо от ейвънските, ама са малко по-скъпички, 13 лв или нещо такова.

Иначе в момента позлвам това: http://www.aroma.bg/catalog/uspokoiavasht-losion-za-tialo-aroma- … line-guarana-333/ и съм много доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт