Отговори
# 390
Влъх,да не ми бараш Мико като идеш там по надалеч  Naughty

# 391
Само едно не мога да разбера в 51 епизод към края на епизода когато Фериха се качва при Емир и Джансу ги вижда от нейния поглед тоест имам предвид защо таз неговата ръка все се насочва към гърдите и не знам ако не бяха тез парапети черните да пречат със сигурност щеше да се види.

# 392
  • Още у мъглата ...
Само едно не мога да разбера в 51 епизод към края на епизода когато Фериха се качва при Емир и Джансу ги вижда от нейния поглед тоест имам предвид защо таз неговата ръка все се насочва към гърдите и не знам ако не бяха тез парапети черните да пречат със сигурност щеше да се види.

Амиии, човещинка, Галче Mr. Green  Joy

# 393
Убедена съм че ако се вгледаме има и на други сцени...Е човещинка ама ся прекалява че и на пред камерите.

# 394
  • Още у мъглата ...
Убедена съм че ако се вгледаме има и на други сцени...Е човещинка ама ся прекалява че и на пред камерите.

А, прекалява, де да беше прекалил ... та да повоайорстваме и поизплакнем очи повече  Joy Joy
Ама нали пусто срамежливи били  Mr. Green

Ми то кво ни остана, като сме гледали сериите по няколко пъти, сега към 10-тия път може да се заглеждаме и по още по-малките детайли  #Crazy

# 395
  • Още у мъглата ...
Хайде, аз отивам да воайорствам по серийките  Mr. Green

Лека нощ от мен  Hug

И малко Хазатай  Grinning

# 396
Лека и от мен. Hug

# 397
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И на мен ранко-ранко ми се приспа. smile3524

# 398
  • In a surreal moment!
Разкрита  Grinning  Благодаря, Ирка, момичета и Марти, който изпревари всички ви  smile3533

Гътнахте ли се по леглата  Grinning Суууппеееер, тъкмо ще се разлея и никой няма да ми се пречка да публикувам  Wink

Да празнувам 44г ми е толкова космически нереално, че мога да го преглътна само с  честта да таймирам субтитрите на 44 еп на АФК   Wink  Само дърта психарка може да провиди пръста на съдбата в това съвпадение.  Mr. Green

Освен това тази година имам удоволствие да попадна в отлична компания , в която диспансерно се напомпах с неуравновесен хилеж, Фемир, Мико и чок тюркче конушма.

От години не правя торти, за това си позволявам да почерпя с едно красиво творение на Иланг-иланг. Надявам се, че няма да се сърди, заслужава си повече хора да разточат лиги по нея.  Grinning

Скрит текст:

За прокарване предлагам това невероятно парче и нашите прекрасни  Фемир

Желая на всички ви много здраве и много щастие!  Heart Eyes
Благодаря ви за вниманието!  Hug

# 399
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ИКСИ, джанъм, Честит рожден ден!

Пожелавам ти преди всичко да си здрава! Да хванеш всички гонени влакове, да стигнеш всички желани гари! Да ти е толкова леко на душата, че да надбягаш вятъра! Да си толкова свободна, че да се рееш на мечтите си! Да си толкова обичана, че да имаш и пълни шепи с обич за раздаване! Поръсвам ти всичко това с вълшебни прашинки от виртуално приятелство.
       Добрата Фея Профи
Hug Hug Hug

П.С. Отивам да ставам Феята на сънищата и да си намеря приказката. Laughing

# 400
Не мога да разбера какво толкова харесват на този Енгин, че толкова много гласове е събрал. Нито е красив нито пък е кой знае колко добър актьор.  ooooh!

Confused И аз се чудих досега къде съм го мернала,набрах гугльо и се сетих за уникалната комедия Брак с чужденец  Joy Joy Joy е на тоя филм как съм се смялац Joy Joy Joy супер свежарска история!!!Та Енгинчо съм го виждала само там-ама то там си е толкова един невзрачко,че и запомняне няма Naughty а на последните си фотоси с тия развети коси-съвсем неузнаваем-аба не е зле но категорично не мога да се съглася с първенството му Crossing Arms Whistling
Аз влязох убедена да гласувам за Чаатай  Blush обачеееее.......мишката ми сама отиде на името на Каванч-с риск да ме натирите от темата Embarassed Flutter...ми не мога да изневеря на първата си турска либов Heart Eyes Crazy виноват обаче  Rolling Eyes Flutter

# 401
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хади Добро Утро,утрепах се до сега на цяла казарма имам чувство,че изгладих дрехите  Mr. Green
Joy Joy Пак го нае рано сабах  Mr. Green

# 402
Добро утро Hug Hug Hug

Икси HugЧестит Рожден Ден Heart Eyes

Ирка Hug  bouquet

Весело изкарване на тези които ще почиват извън диспансера Party Party Party

Наще на полуфинал срещу Бразилия bg

Хубав ден Hug

# 403
Добро утро! kaffeetrmker_2Ирка!Ренка!  wavey

ИКСИ  

Лек път и хубава почивка на Ирка и Жани!Да се приберете,заредени с много положителни емоции!
Аз шЪ вЪ'ря на тръстиката...

# 404
Добро утро  Hug замотах се снощи с Фемир и неможах да ви видя  Hug аз за пореден път съм потресена от Ферито в 36 еп началото как се развика на момчето  ooooh! аха да реши мааалко да се приближи към нея и да не я наранява повече и тя го отблъсна...еми сори Фери ти си си виновна  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт