Отговори
# 705
Габче!  newsm51

Едно прекрасно създание...

# 706
  • Още у мъглата ...
Йени (или по-скоро от Америчко) снимка на Хазал, така са рекли в туити  Grinning

hazal kaya with her friend in LA

Ма нещо frend-а не мога да разбера от кой пол е  Joy

# 707
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добър ден красиви бг-мамми!    bouquet  
Дано да е хубав и спокоен ден за всички, с много слънце и лек ветрец! Пазете се да не изгорите и да не изстинете! Hug Дано се появи и нещо туитче, това-онова от нашичките!

Jane2013, с теб гледаме едновременно. Hug Laughing И аз нощес приключих с епизода с обяснението в театъра.

Аз докато напиша, че си пожелавам нещо ново в туитър Габи намерила вече такова. Габииии  Hug

# 708
  • Още у мъглата ...
Добър ден красиви бг-мамми!    bouquet  
Дано да е хубав и спокоен ден за всички, с много слънце и лек ветрец! Пазете се да не изгорите и да не изстинете! Hug Дано се появи и нещо туитче, това-онова от нашичките!
Скрит текст:

Jane2013, с теб гледаме едновременно. Hug Laughing И аз нощес приключих с епизода с обяснението в театъра.

Аз докато напиша, че си пожелавам нещо ново в туитър Габи намерила вече такова. Габииии  Hug

Профи  Hug
Ми я гледай, като ракета-носител се отзовах на желанието ти  Laughing

# 709
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз докато напиша, че си пожелавам нещо ново в туитър Габи намерила вече такова. Габииии  Hug

Профи  Hug
Ми я гледай, като ракета-носител се отзовах на желанието ти  Laughing

Страшна си!   Crazy  hahaha

Шефче, тука ли си? Нещо много странно, ама имаше един пост над моя, който току що изчезна. Пък аз тъкмо се канех да го оплюя.

# 710
Профи, Габи, Hug
Снежи  Heart Eyes
И мен ме интересува пола на индивида, ама многоо задушевно бе, оле ща има бой, май кви са тез интимности и изневери  newsm78
Понеже сме малко в диспансера, то лудостта яко ни друса  Joy hahaha Joy

# 711
  • Още у мъглата ...
Профи, Габи, Hug
Снежи  Heart Eyes
И мен ме интересува пола на индивида, ама многоо задушевно бе, оле ща има бой, май кви са тез интимности и изневери  newsm78
Понеже сме малко в диспансера, то лудостта яко ни друса  Joy hahaha Joy

Джейн  Hug
Малко ли рече, май сме затънали много в диспансера  Mr. Green, ама си ни е хубаво  Joy Joy Joy

А за пола, гледам ... гледам, шията бая жили, ама пък лицето май гладко  newsm78 Ааа, ама може да е някоя треньорка по тенис, та затова да е по-мускулеста и жилава  Joy Joy

Ей на това вече му се вика затъване в диспансера  Joy Joy

# 712
Уж съм почивка,ама ме зоват задачки...изчезвам за 2-3 часа.После ще се прибера и в 18,30 шЪ вЪря на ревизия...Ама след 22ч.съм на линия за вечерна визитация... tooth tooth tooth

И един прекрасен Ча...

# 713
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте психо красавици Hug Hug Hug
Тука вали ама та се къса,днеска ще имам време да съм по-често с вас докато не ме изнерви напълно тоя бърз нет  Mr. Green
Сега да видим нашите момчета ще вземат ли бронза,а дано  Praynig

# 714
  • Още у мъглата ...
Здравейте психо красавици Hug Hug Hug
Тука вали ама та се къса,днеска ще имам време да съм по-често с вас докато не ме изнерви напълно тоя бърз нет  Mr. Green
Сега да видим нашите момчета ще вземат ли бронза,а дано  Praynig

Ирка  Hug
Не се коси, че вали, тамън ще им върви по вода на нашите момчета  Laughing
Флашка нета си е влачещ, ама пак няква връзка с диспансера  Joy
  love001

# 715
Здравейте момичета кокичета...Завърнах се от именният ден и вие сте били във вихъра си снощи а при мен сестрите не можаха да минат тъй като събота срещу неделя бягам от психодиспансера... Hug

# 716
  • Още у мъглата ...
Ето, Чаги видя новото фото на Хазал и се вкисна, почна да пали цигара след цигара

Това фото на Чаги е на Мелих и той го туитна Grinning

# 717
  • Още у мъглата ...
Ей това е краят на сериала пък  Heart Eyes

# 718
Добър деееееееееен  bouquet   bouquet   bouquet

ко прайм,как сме ?

някой може ли да каже какво означава това
Güzel oyuncu Fahriye Evcen de Burak Özçivit'le birlikte "Çalıkuşu" dizisinde başrolü paylaşacak.

# 719
Здравейте милички  Hug

Съвсем скоро се регистрирах и се бях записала в малко по стара темичка  Embarassed
Благодаря Рени,че ми пусна линка на сегашната  Hug

Радвам се,че съм сред вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт