Отговори
# 135
В Турция може да няма водещ който ги е събрал на едно място и да им вземе интервю ама пък Слави може да успее.

# 136
В Турция може да няма водещ който ги е събрал на едно място и да им вземе интервю ама пък Слави може да успее.

"А дано, ама надали"
http://www.youtube.com/watch?v=_JiEod-HX1s

# 137
хахах, в никакъв случай не вярвам това да стане, преди време Слави искаше да покани Къванч, но за дадената сума, Кива отвърнал - Аз за толкова малко пари устата си даже няма да отворя... Слави е толкова замрял вече,че не знам дори да го гледа някой. От къде ще има толкова пари да вземе,че да даде на Хазал или на Улусой ? Може само да фантазираме... Не,че не искам и аз те да дойдат тук,искам, но просто не вярвам да стане, не ме разбирайте погрешно.

# 138
  • София !

А дано ...... И аз много искам !!

# 139
Трябва да имаме надежда.

# 140
  • София !
Трябва да имаме надежда.

ДА , дет се вика - надеждата умира последна !!

Сладурки допада ли ви Хазал с черна коса  Thinking  Hug

# 141
А за Слави-дето се казва- на кукуво лято ще стане  Laughing Е виж като поостареят,имат семейства и може би не са вече толкова известни,може и да се случи,но дотогава-99,9% не би станало Simple Smile

# 142
  • In a surreal moment!
Слави би успял да прикотка само Чаатай и Метин Чекмез/Реза , заради българските им корени. Ако заложи на това , мисля ,че ще се навият и за без пари или поне за по-реална сума. За Хазал не съм сигурна, не ми се вярва да дойде за малко пари. Друг е въпросът, че Слави ептен опусна козите и не е никакво шоу , дори не мога да определя каква помия  е... А го харесвах и го гледах редовно и с интерес.

Релаксиджим - туй дет виси от орхидеите, агнишку лий  Mr. Green Щот го поуемам само крехку и сочну...с точно определена дата на раждане и именце Whistling ...Ай, че пак отидохме след 23ч  hahaha

На най-гадното масто в 44еп съм...бляяяк...мноо гадно... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нам как ша отлепа по натам  Joy

# 143
  • У Диспансера ...♥♥♥

Защо така не ви го отваря,я пробвайте сега  newsm78

# 144
ехоооо насълсън бе банда Stopда ви надникна за малко,че чок задачки вармъ Winkгледам кротички душички сте днес Blushто нови хабери йок Simple SmileРелаксче ти ли постна бишкотената торта къз Hugчок шекер беше WinkпочерпЪх сЪ........
Мелих и Джейда поне пускат по някоя йени снимка Blushне са скръндзи като на'ш Ча гитко

отивам да действам,пак ще намина по някое време Hug Hug Hug

# 145

Защо така не ви го отваря,я пробвайте сега  newsm78

йок бе йок,ни'ще..................

# 146
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еееее почва ма ядосва освен пак наново да го кача ooooh!

# 147
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://vbox7.com/play:57a137fb73
Пробвайте с линка и ако не стане ще го изтрия и ще го кача наново  Peace

# 148
http://vbox7.com/play:57a137fb73
Пробвайте с линка и ако не стане ще го изтрия и ще го кача наново  Peace

джанъм и там йок Hug

# 149
тръгнаааааааааааа Ирка

Общи условия

Активация на акаунт