Отговори
# 150
  • У Диспансера ...♥♥♥
И защо има забавяне преди да почне не мога да разбера  newsm78
 Да кажа,че се заех с тоя клип  ooooh!

# 151
  • У Диспансера ...♥♥♥
тръгнаааааааааааа Ирка
Еееее разгеле,те като в реала не се дават лесно тия Фемир значи  Mr. Green

# 152
тръгнаааааааааааа Ирка
Еееее разгеле,те като в реала не се дават лесно тия Фемир значи  Mr. Green

аферим бе машаллах newsm44 newsm44 newsm44 newsm10 newsm10 newsm10

# 153
  • Варненска клюкарка

А за млечната сестра - не те разбрах. Confused

http://www.youtube.com/watch?v=4O3C5G_lKfM

Ето я т.н. млечна сестра, водеше се май племенница на Ръза бей ама не съм съвсем сигурна, щото тези серии съм ги наглеждала преди 100 години и то с мишката... Та преди да си пуснеш клипчето се прекръсти и ако ядеш преглътни, че  Sick Sick Sick гледката е страшна. Някой по-назад из темите, беше споменал, че Ча е имал нещо с нея ама на мен нещо не ми се вярва. Да не забравяме, че и Диренча, която е в ролята на изпълнителен продуцент е там и зорко бди- едва ли биха допуснали да му се лепнат актриси от сериала и то такива бездарни и никому неизвестни- лошо е за имиджа... И ако е вярно за Хазал и това, че коня почти "уйде у рЯката" в края на АФК   Mr. Green по причини, които сме обсъждали доста Wink едва ли биха го допуснали отново да се забърка и да застраши продължението. От друга страна Селинката се съдираше да гърми за разни тоци-моци, химии (видОхме ги завалийките  Crazy) и прочие за всяка с която Ча снимаше след края на втория сезон и се въздържаше и отричаше яростно само за една от партньорките му -познайте за коя Heart Eyes Mr. Green
 А относно това дето е оградено в кръгче на съответната снимка Embarassed го има и в добре очертан релеф и в една от сцените от първи сезон, мисля в 23 или 24 серия прегръдка на буквата Л между ФЕмир (Ча е с бял панталон и розова тениска)

пп Ча по- скоро крие българските си корени и едва ли ще дойде по тази причина-само веднъж ги е споменавал май и то съвсем в началото. Преди две години в Пловдив се проведе Бест модел свят и пуснаха един туит, че Чаатай ще присъства или ще награждава (забравих вече) познайте дали дойде Wink Изпратиха някакъв грозник Sick

# 154

Ето я т.н. млечна сестра, водеше се май племенница на Ръза бей ама не съм съвсем сигурна, щото тези серии съм ги наглеждала преди 100 години и то с мишката... Та преди да си пуснеш клипчето се прекръсти и ако ядеш преглътни, че  Sick Sick Sick гледката е страшна. Някой по-назад из темите, беше споменал, че Ча е имал нещо с нея ама на мен нещо не ми се вярва. Да не забравяме, че и Диренча, която е в ролята на изпълнителен продуцент е там и зорко бди- едва ли биха допуснали да му се лепнат актриси от сериала и то такива бездарни и никому неизвестни- лошо е за имиджа... И ако е вярно за Хазал и това, че коня почти "уйде у рЯката" в края на АФК   Mr. Green по причини, които сме обсъждали доста Wink едва ли биха го допуснали отново да се забърка и да застраши продължението. От друга страна Селинката се съдираше да гърми за разни тоци-моци, химии (видОхме ги завалийките  Crazy) и прочие за всяка с която Ча снимаше след края на втория сезон и се въздържаше и отричаше яростно само за една от партньорките му -познайте за коя Heart Eyes Mr. Green
 А относно това дето е оградено в кръгче на съответната снимка Embarassed го има и в добре очертан релеф и в една от сцените от първи сезон, мисля в 23 или 24 серия прегръдка на буквата Л между ФЕмир (Ча е с бял панталон и розова тениска)

пп Ча по- скоро крие българските си корени и едва ли ще дойде по тази причина-само веднъж ги е споменавал май и то съвсем в началото. Преди две години в Пловдив се проведе Бест модел свят и пуснаха един туит, че Чаатай ще присъства или ще награждава (забравих вече) познайте дали дойде Wink Изпратиха някакъв грозник Sick

най-сетне да те заваря тука, беше ми залипсвала сериозно  newsm78 Защо трябва да се крие какви корени имаш и тем подобни неща - аз съм твърдо против това криенИе  Mr. Green ще му повлияе на имиджа ли ... какво ще стане

# 155
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами то да са ти от тука корените,не е кой знае каква гордост,като знам чужденците с какви очи гледат на нас,то по-добре да си го спестиш  ooooh!

# 156
  • Още у мъглата ...
Хопа тропа   261uu, добър следобед, прекрасни красавици  Hug Hug Hug

Кафето мина, затова ви нося армаганчета от Ферито, собствено Йълмъз производство  Laughing

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Черпят, щото май Хазалка си идва в Станбула, дъл вярно съм разбрала newsm78

А и MagaziMedya май потвърждава, ам дали е това  newsm78

@MagaziMedya Gunaydim deyerli magazin sitemiz. Hazal Kaya bugun Istambula donuyor. Detayli bilginiz varmi?

MagaziMedya ‏@MagaziMedya 57m
@juhc_gun Saat 17.30 'da İstanbul'da olması bekleniyor.

Иначе вече се пускат колажи-желания за партньора на Хазал  Laughing

Аууу, тоз става Grinning
Хахаха, Чаги сега него ли ша бие, да си сложа 3-то крачолче Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 15:27 от petgab

# 157

Белорка Hugрадост са ми за очите,празник са ми на душата постовете ти джанъм Hug Hug HugЧаатай не дойде в Пловдив,защото тогава снимаше Анадолски орли,тогава турците ги представяше  Ибрахим Гюбери и заедно с  Гюнай Мусаева станаха първи подгласници
 основателят на конкурса Еркан Озерман и миналогодишните победители(2010г.) Аиша Дико и Еркан Мерик също бяха там.Имах честта да присъствам на тови грзндиозен финал в античния театър в Пловдив,беше невероятно..........какво ли щеше да е ако беше дошъл и Чаги тогава !!!

# 158
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде сега ако се върне ще почне да хубавее,а дано  Praynig

# 159
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке Hug партньора се е скрил и не мога да го видя  Mr. Green

# 160
  • Още у мъглата ...
Гъбке Hug партньора се е скрил и не мога да го видя  Mr. Green

Ирка  Hug
Да бе, и аз не знам що и на двете снимки си крие устата newsm78, да не изскочат някои вампирски зъбки  Joy Joy Joy
Ни знам   33uu

# 161
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те снимките изобщо не се виждат,та даже и устата не мога да му видя  Mr. Green
А пише,че днес си идвала,и се пита тази информация потвърдена ли е,явно не  е Thinking

# 162
ето тоя дойде на мястото на Ча тогава

ако не ги ошета Сархелита след малко
пп.аз уж щях да ставам вие само ме разсейвате бурда Hug Hug Hug

# 163
  • У Диспансера ...♥♥♥
   Heart Eyes Heart Eyes Не и твоите Жани не мога да видя ,те тия партньори в голяма мистерия забулени  Mr. Green

# 164
ето тоя дойде на мястото на Ча тогава

ако не ги ошета Сархелита след малко
пп.аз уж щях да ставам вие само ме разсейвате бурда Hug Hug Hug

що не ми излизат снимките  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт