Отговори
# 510
А Ренка с тая флашка работата е чок зор,аз както съм свикнала 20 неща да правя сега направо ми се спира творческия процес,ааааа нито мога да дам назад да ви видя,абсолютно нищо,искам так,так ей така да ми се отварят страниците,пфууууу той като вас с преводите тоя нет моя в момента  Mr. Green
Мани ooooh!като ми работи програмата за торенти неможе да влезна никъде Laughingапа като я спра и влеза ужас 5 мин стр клипове изобщо ooooh!а и утре арбайтен и пак с нея Laughingдобре че имам филми на комп та не откачам тотално Mr. Green

tarlio  Hugще се превежда но къде ще се качва още не се знае Rolling Eyes

# 511
Сега аз директно на последната страница скачам оти ми е кеф и да питам за какво сте се хванали с тия преводи,като един ден вече чакам аааа ма ха,Влъх ей ма тук съм у Китено,и на плажа днеска пак турска реч  Joy Joy Баба като взе да вика едно детенце ,викам хайде и тука пак ме намериха подобия на Фериха Joy Joy Joy Киризя с бинокъла за Ча ,ма то всичкото грозно и той се слива с тълпата вече  Mr. Green
аз пък какво да кажа като имам едни колеги турчета,по цял ден братче само на турски си шляпат...ми да си кажа като не го говорят Бу или Ча не е толко секси  Mr. Green даже ме изнервя понякога хаахха
Влъх е ти от море отиде на...море  Joy е браво  Mr. Green ти не гледай само за Ча,ако видиш някоя панда свиркай да идвам  Joy
Ох йок панди,манди само грозно ти казвам с едни бирени кореми пфуууу и око да няма да оплакнеш значи  ooooh! И още има луди на плажа,ненормална работа,ами синковеца каза море ,ама тука е много по-чисто,още малко надолу и сме у Туркието,току виж сложа водолазкия костюм и съм зацамбуркала натам  Mr. Green
е защо бее, ще дойдат с мотопеда да те вземат  Mr. Green даже няма нужда прическа да си правиш  Joy

# 512
  • Още у мъглата ...
Хей, съдиспансерки  Hug

И аз като Профи съм и тук, и там  Laughing
То като се стреснах сутринта от критиките, че се влачим с преводите  Joy Joy, та рекох, дай да залягам  smile3523  

Хей сега минах едно изречение на Айсун, казано за Джансу след тровенето, и не можах да се стърпя да не ви го напиша  Laughing
То си е направо нашата диагноза  Joy Joy

Айсун казва на Юнал:
"Тази психопатка е направила колекция от снимки на Емир."  Mr. Green

Някой да се припознава  Mr. Green или по-скоро има ли някой, който не се припознава  Joy Joy
При нас даже е още по-тежка психопатската диагноза - снимки и на Емир, и Чаатай  ooooh!

Охооо, Ирка  Hug, ти полека лека, яваш яваш, къде Туркието се изнасяш  Laughing Е, хади де, чекаме фотки  Laughing И ти се моташ, като преводачките (по стар навик Mr. Green) и редачките  Joy

# 513

Хей сега минах едно изречение на Айсун, казано за Джансу след тровенето, и не можах да се стърпя да не ви го напиша  Laughing
То си е направо нашата диагноза  Joy Joy

Айсун казва на Юнал:
"Тази психопатка е направила колекция от снимки на Емир."  Mr. Green

Някой да се припознава  Mr. Green или по-скоро има ли някой, който не се припознава  Joy Joy

Joy Joy JoyАз не се припознавам  Peace

Вяра smile3521

# 514
  • София !
Хелоул сладрки  Hug , как е настроението в диспансера  Crazy  Hug
Никаква ме няма днеска .. никакво време нямам . На гости бях , после аз имах гости , пък един диван си бяхме поръчали та дойде днес  newsm44 и такаааа ..

Чакайте да ви питам нещо в подписа на petgab  Hug там където Фери хвърля по земята храна , в коя серия е това и защо  newsm78 . Също така в едн друг подпис ( не помня на кой беше извинявам се за което  Hug ) , та гледах че хвърляше някакви бутилки ма по земята , това в кой епизод и защо  newsm78 . А и последно  Joy , коментирахте за един шамар ама аз не можах да разбера защо тоя шамар ??

# 515
Дааа, лудите никога не са сами... Joy Joy Joy

Не знам дали Хазал наистина се е върнала от Америка и дали със сигурност ще участва в сериал, но феновете не спят веднага са кръстили новия й сериал A.Ş.K като АФК има и фейс... ooooh!
Ама и този дето ще играе с нея е... Rolling Eyes

Скрит текст:
ild7210,  моля те дай линк към фейса на ASK  Praynig
Гледам Хю Джакман, страхотен, а как ми се ходи в Австралия  Laughing
Габи, и аз не се припознавам  smihesorry  Heart Eyes

# 516
Бъни Hugбутилките ги хвърля в 67 еп любим Heart EyesЕмир я пита защо го е напуснала без да дочака отговор и тя му вика заради това това това и през това време хвърля Laughing

Шамара го изяде щото пита Емир ако беше изневерила с Левент както той и изневери с Руя кво ще стане Laughingцялата работа тръгна от една снимка във весника дет Емир и Руя са в болницата били но Емир не каза на Фери за това Peace

# 517
Здравейте момичета!
ИКСИ bdbaloni пожелавам ти много здраве и късмет!
Скрит текст:
Нямам никакво време да ви следа(за мое огромно съжаление), но стова хубаво време не се задържаме с децата много в къщи! Отивам да пошетам и после дано ми остане време да се потруда за субовете да ви зарадвам!

# 518
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
http://img.sizcene.com/seckin_ozdemir_74878.jpg

# 519
# 520
  • Още у мъглата ...
Никаква ме няма днеска .. никакво време нямам . На гости бях , после аз имах гости , пък един диван си бяхме поръчали та дойде днес  newsm44 и такаааа ..

Чакайте да ви питам нещо в подписа на petgab  Hug там където Фери хвърля по земята храна , в коя серия е това и защо  newsm78 . Също така в едн друг подпис ( не помня на кой беше извинявам се за което  Hug ) , та гледах че хвърляше някакви бутилки ма по земята , това в кой епизод и защо  newsm78 . А и последно  Joy , коментирахте за един шамар ама аз не можах да разбера защо тоя шамар ??

Скрит текст:

Зайче Hug
Храната я хвърля в 59-ти епизод, това беше денят, в който от ДНК теста се разбира, че Емир не е баща на бебето на Руя, Фериха подготвя вечеря, за да отпразнуват случилото се, но нали бяха на нож тогава и Емко се правеше на безразличен (меко казано), та той не се прибра вечерта, а на сутринта и тя тогава хвърляше чиниите с храна.
А другият път, когато Фериха хвърляше по скоро чаши, а не шишета, пак е в десния ми крачол, е в 67-ма серия, когато се изясняваха с Емир, защо си е тръгнала преди 3 години.
Готовооо Grinning
Между другото ти се чудя, че искаш да разбереш случки и събития в сериала по-напред, от където си стигнала с гледането  Grinning  Peace
Може би, защото аз не обичам да знам предварително какво се случва, а искам сама да си видя, иначе ми го няма моментът на тръпката или изненадата  Grinning Ако трябва да гледам някакво повторение на спортен мач например, правя всичко възможно да не гледам спортните новини или да не мерна резултата в интернет, щото после вече няма да ми е толкова интересно  Mr. Green

Сега вече като съм изгледала сериала, може да си гледам разбъркано сериите, но ... абе всеки си е различен, щом ти харесва така да гледаш сериала, като знаеш предварително нещица, пък хубу  Laughing Peace

Докато си напиша излиянията, гледам, че Ренка ти е отговорила, ама ся труд съм хвърлила да пиша, пускам ти поста си и аз  Joy Joy

# 521
  • Още у мъглата ...
Нова статия на Абдуррахман - за Хазал е  Heart Eyes

http://blog.milliyet.com.tr/hazal-kaya--dunu--bugunu-ve-yarini/B … og/?BlogNo=422958

Вкарвайте чичко в действие, ако ви е интересно  Grinning
Ех, къде е Неви  Heart Eyes

Ренка  Hug за теб не се учудвам за снимките на Емир и Ча  Grinning
Джейн  Hug, виж ти ме изненада, нямаш никакви снимки на компа  newsm78 ама пък браво на теб, значи нямаш една част от психарството  Joy

Всъщност, не за оправдание, ама аз ги имам, заради колажите най-вече  Mr. Green Ех, не съвсем  Joy

# 522
  • София !

Чакайте да ви питам нещо в подписа на petgab  Hug там където Фери хвърля по земята храна , в коя серия е това и защо  newsm78 . Също така в едн друг подпис ( не помня на кой беше извинявам се за което  Hug ) , та гледах че хвърляше някакви бутилки ма по земята , това в кой епизод и защо  newsm78 . А и последно  Joy , коментирахте за един шамар ама аз не можах да разбера защо тоя шамар ??

Скрит текст:

Зайче Hug
Храната я хвърля в 59-ти епизод, това беше денят, в който от ДНК теста се разбира, че Емир не е баща на бебето на Руя, Фериха подготвя вечеря, за да отпразнуват случилото се, но нали бяха на нож тогава и Емко се правеше на безразличен (меко казано), та той не се прибра вечерта, а на сутринта и тя тогава хвърляше чиниите с храна.
А другият път, когато Фериха хвърляше по скоро чаши, а не шишета, пак е в десния ми крачол, е в 67-ма серия, когато се изясняваха с Емир, защо си е тръгнала преди 3 години.
Готовооо Grinning
Между другото ти се чудя, че искаш да разбереш случки и събития в сериала по-напред, от където си стигнала с гледането  Grinning  Peace
Може би, защото аз не обичам да знам предварително какво се случва, а искам сама да си видя, иначе ми го няма моментът на тръпката или изненадата  Grinning Ако трябва да гледам някакво повторение на спортен мач например, правя всичко възможно да не гледам спортните новини или да не мерна резултата в интернет, щото после вече няма да ми е толкова интересно  Mr. Green

Сега вече като съм изгледала сериала, може да си гледам разбъркано сериите, но ... абе всеки си е различен, щом ти харесва така да гледаш сериала, като знаеш предварително нещица, пък хубу  Laughing Peace

Докато си напиша излиянията, гледам, че Ренка ти е отговорила, ама ся труд съм хвърлила да пиша, пускам ти поста си и аз  Joy Joy

Е как благодаря ви за труда и на теб  Hug и на Рени  Hug - сладурки  Hug !!

Иначе и аз обичам да съм така да се каже в напрежение  Mr. Green .. ама филма ми е МНОГО интересен  Laughing , честно казано нямам търпение да знам какво ще стане и да гледам сериите ! Ама покрай малката не ми остава много време .. особено в последните дни  ooooh! , една серия два дни съм я гледала - за срам  Blush . Ама какво да правя , тя си иска нейното си и не става , колкото мога гледам !! Обзета съм от филма  Crazy  Heart Eyes !! Иначе до 48еп. , сега ако до после ми остане малко време ще пускам 49еп. , ако ли не утре  Simple Smile .

# 523

Ренка  Hug за теб не се учудвам за снимките на Емир и Ча  Grinning

Да вметна че и на Кенан имам само 5-6 и то защото едно момиче ми ги прави Heart Eyes

# 524
  • в подножието на планината
Хубаво е момчето, хубаво, ама не е Чаги... Mr. Green

Клодиии, Heart Eyes знаеш как да ме зарадваш...Благодаря!  love001 newsm51

Този форум ми прави някакви номера... ooooh! като вляза и компа ми блокира...ще се побъркам... Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт