Отговори
# 570
Петлова Laughingблагодаря Heart Eyes

Гъбке и аз ги не люба ама гледам кой ни по устройва Mr. Greenза сега са жабарите Laughing

Жана Hugкато дойде нета на Неви Heart Eyesи кажи че хич не ни липсва и да си гледа кефа Heart Eyes

# 571
  • Още у мъглата ...
Мераба джанъъъъъъъъъъъъм wavey wavey waveyгелдим бе къзлар Blushне съм ви чела,ама шимде чабук назад,да ви прочета Winkк'ви сте ги къдрели Heart Eyesхапнахме,пиййнахме сега сЪ оттеглих за малко че трябва да ви метна по едно оченце  Simple Smileимам съобщение от Неви  копвам ви го да го видите Winkвярвам,че тя няма да се разсърди  Hug ето к'во е писала:''Бях в Созопол, сега съм във Варна и нямам интернет... мисля си за вас всеки ден..............''  Hugиначе нЯщо йени варма или йок Wink

Жани, има нова статия на Абдуррахман - за Хазал е   Heart Eyes

http://blog.milliyet.com.tr/hazal-kaya--dunu--bugunu-ve-yarini/B … og/?BlogNo=422958

Неви като я няма, си я превеждаме с подръчни средства  Joy
Поздрави на Неви и й пожелавам скоро да има интернет  Heart Eyes
Но най-вече да си изкарва весело и отпочиващо  Grinning

# 572
Джейн!Ренка!Звезде!  bye
Брях...нищо интересно,освен статията...само стари снимки...колко да са стари...колкото ФЕмир,защото Хазатай още е в нелегалност  Mr. Green
Едно лятно торте и от мен...

Скрит текст:

Вижте това...Да разбирам ли,че снощи нашите любимци пак са станали Тренд топик
Last night's Trending topic from AFK expression ‪#‎TekBirYuzumVarSevHadi‬ (I have just a single face, come on love me)
Thanks to Ioanna for sharing the news (helena)

И само един коментар от от английско/арабските им фенове...много познато,нали  Mr. Green...с Гуги...

Me много ви благодаря на всички вас най-добрите ми приятели! И искам да кажа едно голямо благодаря на HELENA за нека да бъда тук и да сложи някакви новини да намеря и моята огромна любов за двойката на сърцето ми! Наистина не искам да ви притеснявам, но аз се чувствам тази страница като моя дом! Благодаря ви отново на всички ви от дъното на сърцето ми!

# 573
  • в подножието на планината

Снежи, Hug значи по целия свят има луди като нас... Mr. Green

Честно казано вече ми се гледа нещо ново, да не знам какво ще се случи напред, да гледам в реално време , да чакам с нетърпение всеки трейлър, снимки от сета, клюки и да гледам епизода заедно с вас... Rolling Eyes

# 574
Има ли някъде всичките сериите от 2 сезон със суб или бг аудио ooooh! ooooh! ooooh!

Снежи станали са не в световния а в турския тренд аз поне така разбрах Rolling Eyes

# 575
# 576

Честно казано вече ми се гледа нещо ново, да не знам какво ще се случи напред, да гледам в реално време , да чакам с нетърпение всеки трейлър, снимки от сета, клюки и да гледам епизода заедно с вас... Rolling Eyes
Оффф от една страна е интересно и забавно Laughingама от друга  #Crazy

# 577
Има ли някъде всичките сериите от 2 сезон със суб или бг аудио ooooh! ooooh! ooooh!

Снежи станали са не в световния а в турския тренд аз поне така разбрах Rolling Eyes
имам ги аз,ама си ги пазя само за мен си  smile3534

# 578

Ми дай ги на таз дет ме пита #Crazy

# 579

Оффф от една страна е интересно и забавно Laughingама от друга  #Crazy

Супер е... Party

# 580
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тя Релаксчето не е от дащните. Wink Я виж как се стиска и с дължината на постовете си! Laughing Добре, че някои линкове са по-дългички, че да трупа актив. Joy И тоя клип на Мико не разбрах на какъв език е преведен, на мандарин ли? Mr. Green

# 581
Ей, от както е създадена тази тема почти всеки ден се намира някой да пита за серии... ooooh! не им ли омръзна вече - не знам... #Crazy

# 582
  • София !

Ми дай ги на таз дет ме пита #Crazy

Еее .... и аз искам  smile3514  JoyHug  Hug

Рени джанъм  Hug , честити гащички мила  smile3534

Лека и спокойна нощ от мен  newsm46 Sleeping smile3524

# 583
Тя Релаксчето не е от дащните. Wink Я виж как се стиска и с дължината на постовете си! Laughing Добре, че някои линкове са по-дългички, че да трупа актив. Joy И тоя клип на Мико не разбрах на какъв език е преведен, на мандарин ли? Mr. Green
Ми тя не е от анализаторите Mr. Greenмда и аз щях да питам за езика Joy

# 584
тьойбе,тьойбееее  Winkчовек ни'мой си прочете страничките на рахат бе Blush чок зор ми давт тез мой'ти хора Partyмама ми вика и тук ли дойде да висиш на компютъра Heart Eyes йок рахат бе Simple Smileади казвам ви акшамлар Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт