Отговори
# 555
И сега за кой да викам newsm78 за Жабурняк или братушките Laughing

Гъбке мойта сама простира Mr. Green

# 556
а и при теб ли дойдоха комарите като канарчета Ренате ще ни ги е изпратила усещам аз  Mr. Green

# 557
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Профи, къде гледаш 1-ви сезон , в дата не може, въобще не се отваря, и с бг дублаж ли, или суахвили Laughing
пп 18 нови отговора  Peace

Във видеоклип при десерта. Mr. Green

Габи, Рени, мойта тепърва ще я кандърдисвам да пере. Laughing

# 558
Габи, връщай се, кво простиране, как Хазал под ножа, аууу  Mr. Green
Снежи, добре дошла  Hug
Видях аз защо 18 нови поста, дълбоко смислен и задълбочен анализ на Ръза и турския език
Ятар бе!
Ето така се срещнаха миналия път след дълга раздяла, чакаме yeni-to

Рени, за братушките  Peace

# 559
# 560
Ади и аз у Диспансера... wavey
Статията наистина е много добра  smile3508 Този Абдуррахман/дали го пиша правилно  newsm78/,май е наш психо-доктор  Mr. Green tooth thumbsup tooth
Не съм чела всичко...началото и края,ама дано не съм изпуснала нещо  #Crazy
Едно клипче от днес...чок шекер! Two Hearts

# 561
# 562
а и при теб ли дойдоха комарите като канарчета Ренате ще ни ги е изпратила усещам аз  Mr. Green
Joy Joy Joyаз гоня 2 мухи от 1 час и луднах #Crazy

Снежи Hug

# 563
  • в подножието на планината
Четох анализите ви от последната страница... Joy много сте добри ....няма спор... Mr. Green

Снежи, wavey  bouquet

Изглежда проблема ми не е от форума, а от компа ми... Rolling Eyes скоро беше на ремонт, но сега вече не знам... ooooh! ще откача... smile3511

# 564
# 565
Ренка,  bouquet  Heart Eyes честити нови дрешки. Много си елегантна.

Икси,  Hug Heart Eyes  bouquet
Честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива и нека в най-скоро време всички твои мечти се сбъднат.
Скрит текст:

Честит празник и на близките на Манка. Hug Heart Eyes  bouquet
Да са и живи и здрави и още 100 години да черпи за тях.

# 566
  • Още у мъглата ...
И сега за кой да викам newsm78 за Жабурняк или братушките Laughing

Гъбке мойта сама простира Mr. Green

Ренка, тя твойто от 4D поколението ще да е  Joy Joy

Пфу, и аз не знам за кой съм  newsm78
Ни едните, ни другите долюбвам  Mr. Green
Ний  bgда си бием бразилците нощеска, пък на финала ще му мислим  Laughing

Те и Ча и Хазал ще викат за наште

# 567
Мераба джанъъъъъъъъъъъъм wavey wavey waveyгелдим бе къзлар Blushне съм ви чела,ама шимде чабук назад,да ви прочета Winkк'ви сте ги къдрели Heart Eyesхапнахме,пиййнахме сега сЪ оттеглих за малко че трябва да ви метна по едно оченце  Simple Smileимам съобщение от Неви  копвам ви го да го видите Winkвярвам,че тя няма да се разсърди  Hug ето к'во е писала:''Бях в Созопол, сега съм във Варна и нямам интернет... мисля си за вас всеки ден..............''  Hugиначе нЯщо йени варма или йок Wink

# 568
  • Още у мъглата ...
Снежи  Hug
Той този Абдуррахман много си симпатизира на Хазалка, а и на АФК и двойката Ча и Ха, и са му много хубави статиите, специално за нас, щото ни влиза в нашата матрица  Grinning

Джейн  Hug, тя Фери с ножа само залъгващо движение прави, иначе под ножа беше онзи дълъг косъм  Joy
На английски по се хваща смисъла след транслирането, а ако си го транслираш после и на български пак е по-добре от варианта от турски на БГ направо.

Петровче  Hug

Жани  Hug

# 569
очаквах да ви заваря в нова тема,ама нещо не сте се разписали много много... що така бе?

Общи условия

Активация на акаунт