Отговори
# 630
http://vbox7.com/play:fad6e9c9fe ади лека от мен дан пишете мноу ей  Mr. Green

# 631
Ави,честита ти жълта премяна  Peace

# 632
Гледам Чарли Шийн какви ги е вършел и с какви е бил Laughing #Crazyпък каква кариера има Heart Eyesа вие по Чатай викате Naughty

# 633
Адиии...Ча отива у Хазалчето  hahaha hahaha hahahaНема само Киво дЪ сЪ фука с мотопедо  Joy Joy Joy

Кажи честно...невероятна е...

# 634
  • Sofia
Аз ти честитх предишната,ама ти мЪ изненадЪ  smile3508
rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo

Ави,честита ти жълта премяна  Peace
rotfImao rotfImao rotfImao

Мерси,Релаксче,лека Hug

# 635
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гледам Чарли Шийн какви ги е вършел и с какви е бил Laughing #Crazyпък каква кариера има Heart Eyesа вие по Чатай викате Naughty
А как е пропаднал гледа ли Ренка,от много претрисане от баща му и накрая нищо не станало от него  ooooh!
Ама вие много интересни неща пишете бравос значи,комари,мухи,почесвате се направо избихте рибата ви казвам  Mr. Green
А здравейтееееее душички кукумявчици,щот по тва време ,който не гледа волейбола и да чака всичко е легнало  Mr. Green
Да ви кажа,че съм до дискотека 'Зингадор" и тя е лятна и все едно съм там,ама хубава музика пускат браво  Party Party И DJ се обажда от време на време,да чуя някой нов хит  Whistling

# 636
  • Още у мъглата ...

Ама казаха, че си е махнал няколко татуировки, в знак на любовта му към оназ мацка (дето се сгодява), ми той и Чаги се опита да си махне татуировка на ръката си, в знак на любовта си към Хазал  Grinning
Ама Ча да не гледа много батко си Чарли, че и кариерата му вече не е много радостна  Mr. Green

# 637
# 638
А как е пропаднал гледа ли Ренка,от много претрисане от баща му и накрая нищо не станало от него  ooooh!
Ама вие много интересни неща пишете бравос значи,комари,мухи,почесвате се направо избихте рибата ви казвам  Mr. Green
А здравейтееееее душички кукумявчици,щот по тва време ,който не гледа волейбола и да чака всичко е легнало  Mr. Green
Да ви кажа,че съм до дискотека 'Зингадор" и тя е лятна и все едно съм там,ама хубава музика пускат браво  Party Party И DJ се обажда от време на време,да чуя някой нов хит  Whistling
За мен е голям артист PeaceСмотаняци ми беше любим  Heart Eyesнезнам колко пъти съм ги гледала Laughing

А така весели се Party

Булка лека Hug

# 639
  • Още у мъглата ...

Охооо, Ирка  Hug
Чудничко ти е сега с музиката от дискотеката, ама като искаш да заспиш, дъл няма да почнеш да го замеряш тоз DJ  Joy
Ама слушай нови хитове, та да ни светнеш после, да не си ходим старомодни  Laughing

Релаксче, лека  Hug

# 640
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами като ни няма повечето Ренка и виж колко им е кротка лудостта,та може да им стигнат страниците до утре,само дан не вземе да анализирате като преди малко за флората и фауната какви характери има между тях и до каква степен изнагляват да бръмчат около теб  Mr. Green
Няма да питам дали ви липсвам,щот знам че не ви Mr. Green Ама и вие на мен така да знайте  Hug Hug Хайде потъвам в ония красив свят с красивите хора и йок йени Ча  Mr. Green Hug Hug

# 641

Ирче,киз, удари му една водка,па после един танц  hahaha hahaha hahaha

# 642
  • Sofia
Ирче Hug

Те добре че гонят мухи,комари,та ги изчетох Mr. Green,че и аз съм в движение и нямам навсякъде нет Laughing

Вие как изкарвата?
То ей го къде е Синеморец,да не тръгнете с Жани с плуване към Стамбула Joy

Ти немаше ли д лягаш hahaha

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 01:41 от avi10

# 643
  • Още у мъглата ...
Ами като ни няма повечето Ренка и виж колко им е кротка лудостта,та може да им стигнат страниците до утре,само дан не вземе да анализирате като преди малко за флората и фауната какви характери има между тях и до каква степен изнагляват да бръмчат около теб  Mr. Green
Няма да питам дали ви липсвам,щот знам че не ви Mr. Green Ама и вие на мен така да знайте  Hug Hug Хайде потъвам в ония красив свят с красивите хора и йок йени Ча  Mr. Green Hug Hug

Хайде, Ирка, леко с потъването, че Левентчо не сме го меркали наскоро  Mr. Green
Лека  Hug  55

# 644
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега вика ръцетеееее гореееееееееее  Party Party
Къдеее са най-лудитеееее,оф че и пита у диспансера къде  Mr. Green
Божееее Гъбке краставичар с краставици ще плаши,аз на такава музика с кеф мога си заспа,все пак съм освидетелствана нали знаеш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт