Бременна и все така привлекателна

• 29 000
  • 809
  •   1
Отговори
Здравейте!!!  Crazy

Пускам тази тема, провокирана от това, че разбрах, че колежка е заключила и приказвала, че след като напоследък не съм се била гримирала, значи съм била бременна. Аз обаче не съм бременна (за жалост все още, а 2-3 пъти съм нямала време да се разкрася подробно, понеже закъснявах за работа). Въпросната колежка никога не се гримира самата тя, косата й също е в относително състояние. По принцип не е казала нещо кой знае какво, но според вас жената като е бременна, това значи ли че се запуска и спира да се грижи за външността си newsm78 Вярно е, че съм виждала кофти изглеждащи бременни, но пък съм виждала и много хубави Rolling Eyes

# 1
Страшна логика, нямам думи  Joy Аз никак не го свързвам едното с другото, ама хора всякакви...

# 2
Някои хора отчитат предстояща сватба, само като резултат от евентуална бременност.Това, че те е видяла 2 пъти без грим, го е отчела като още един признак  hahaha
Аз се гримирам рядко от няколко години.Ако ме видят нагримирана, по-скоро ще си помислят нещо. През бременността ми беше особено неприятно да се гримирам, защото се чувствах подута, огромна и с гадна кожа, мислех си, че с грим изглеждам като нарисуван, изпръхнал хипопотам.
По принцип си мисля, че ми отиват по-естествени цветове и слаб грим.Чертите и цветовете ми някак не предполагат да се нацапотя много.

# 3
Никога не съм се чувствала по-красива от времето когато съм била бременна. Въобще, бременните са най-красивите жени. Това са единствените жени, които заглеждам по улиците и които предизвикват женска завист.

Не разбрах какво общо има гримирането...

# 4
И аз мисля, че логиката е абсурдна. Също така не считам гримирането за задължително. Но понеже го казала в такъв смисъл, че едва ли нещо съм си нарушила разкрасителния режим - разбирай - занемарила ... Ама то разбирам мис свят да ми го каже ....  Mr. Green Laughing

Ей така навремето една псевдо-приятелка ми вика (аз съм си накъдрила косата тъкмо) - "Ама на тебе така хич не ти отива!" А тя с два перхидролни косъма.

Lizet33 - да, съгласна съм с тебе за красотата на бременната жена  Simple Smile

Някои хора отчитат предстояща сватба, само като резултат от евентуална бременност.Това, че те е видяла 2 пъти без грим, го е отчела като още един признак  hahaha
...

И като добавим спирането ми на цигарите и Шерлок Холмс направи заключение Joy

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 10:24 от Кукумицина

# 5

И като добавим спирането ми на цигарите и Шерлок Холмс направи заключение Joy

Ако и червен конец си си вързала на ръката - вече е ясно Laughing

# 6
Ха ха ха - звучи ми познато. Тука имаме една прясно оженена колежка и другите говорят, че била много бледа напоследък - следователно може да се предположи, че е бременна!  Laughing

# 7
Не, не значи, че се запускат... Лично аз не спрях да се гримирам, гледах да се оличам добре, и да си разхождам коремчето с удоволствие!

Възможно е за нея брак да е равно на бременност. Ние с ММ като почнахме да си каним гостите за сватбата и ни питаха бременна ли съм! Ми не бях! Просто има хора за които бременността е един вид брак... да не говорим, че има и такива за които това е единствения начин да стигнат до брак!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 8
...да не говорим, че има и такива за които това е единствения начин да стигнат до брак!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да, така е. Е, хайде ще го кажа катализатор за брак. Ами аз да ти кажа, в момента се сещам само за две сватби, на които съм присъствала, където булките не са били бременни. Ама това е друга тема.

# 9
жената-ехограф  Wink Wink Wink
И мен вчера ме "забремениха", а и най-редовно. Но пък мен заради структурата - кореместа.  Laughing Laughing Абе българинът грам не разбира какво е това нещо, наречено личен живот.

# 10
  • В полите на Пирин планина
Голяма лигика, няма що  Mr. Green
Никаква връзка не виждам, но явно на някои хора "звездите им говорят" ...

# 11
То и на два пъти и преди ми се е случвало да ме "забременят". Ама и аз казах и двата пъти - не съм бременна, дебела съм (включително и на баща ми, щото ми каза, че съм се позакръглила)  newsm48 smile3534

# 12
А тази колежка възрастна ли е,защото млада жена да разсъждава по такъв ограничен начин... ooooh!

# 13
  • където ми харесва
А тази колежка възрастна ли е,защото млада жена да разсъждава по такъв ограничен начин... ooooh!
А, има има Wink То това вече не е свързано с възрастта, ами с необходимостта от клюкарстване и интриги...

# 14
И аз съм го забелязала това специфично бременно негримиране.
Разбираемо е, има повишена чувствителност към миризми, дори
към докосвания. Но наистина изглежда доста неестетично.

Бременността отнема много от вниманието, все едно наум твориш роман
и си малко разсеяна към околните. Гримирането го правех, за да не
ги тревожа, че съм на път да припадна, щото не беше така. Въпреки че
по принцип съм много бледа, така си изглеждам, дори като имам тен.

Бе изобщо, хубаво е поне една спирала за мигли, малко сенки. А ако
наистина има подуване- ми за това си има лекари, няма да се реши с
бойкотиране на козметичната индустрия.

Общи условия

Активация на акаунт