Бременна и все така привлекателна

• 29 003
  • 809
  •   1
Отговори
# 15
Въпросната е на 27 някъде.  Flutter

# 16
  • В полите на Пирин планина
Въпросната е на 27 някъде.  Flutter

Whistling Явно си прави някакви връзки неясни за околните и теб в частност.
Пък и да си бременна нея к'во я засяга  newsm78 не знам какво е това силене да се бъркаш в чуждия живот.
Иначе гримиране-негримиране си е въпрос на желание и вътрешно усещане / и ставане на време сутрин  Mr. Green /. Аз си се гримирах нон-стоп и при двете ми бременности, така, че по това нямаше как да ме разконспирират Wink

# 17
  • гр. София
Не съм спирала да се гримирам докато бях бременна. И на токчета ходех, не ми пречеше. И бижута си носех, и гледах да съм добе облечена. Не съм се занемарявала по никакъв начин. Просто продължих да правя за външния си вид това, което правех и преди.

# 18
Не съм спирала да се гримирам докато бях бременна. И на токчета ходех, не ми пречеше. И бижута си носех, и гледах да съм добе облечена. Не съм се занемарявала по никакъв начин. Просто продължих да правя за външния си вид това, което правех и преди.

Peace
Само да добавя, че аз и повече правех - минах на силиконови чорапи с дантели защото чорапогащник не ми събираше коремчето примерно.

# 19
  • out of space
Не съм спирала да се гримирам от 16 годишна. Спирала и молив са ми арсенала, малко ФД или пудра ако ми излезе някоя пъпка.

Обаче пък никак не са ми красиви бременните, а от себе си се ужасявах, макар и 10/12 кг да бях качила двата пъти.

Липса на грим=бременна  Shocked

# 20
  • някъде под слънцето...
Никога не съм се чувствала по-красива от времето когато съм била бременна. Въобще, бременните са най-красивите жени. Това са единствените жени, които заглеждам по улиците и които предизвикват женска завист.

Не разбрах какво общо има гримирането...
Винаги съм заглеждала с възхи6тение красивите бременни жени.И  им завиждам
Аз бях пълен отврат след 5 ия месец.Не съм се занемарявала, не помня дали съм се гримирала, но избяхгвах да се поглеждам  в огледалото, за6тото не харесвах това, което  надни4а6е от там.
И не не преувели4авам
Когато си свикнал да привли4а6  погледите, изведнъж усе6та6,  4е никой не те забелязва, а после  това равноду6ие преминава в снизходителност....Гадни4ко е...

Запо4нах да прили4ам на себе си 4 месеца след раждането..

Но пък когато видя бременна жена, която изглжда добре и се възхи6тавам. искрено..

# 21
Не знам как имате нерви да се гримирате.
Аз винаги съм имала хубава кожа.Две пъпки да са ми излязли през пубертета. Тогава се гримирах, защото ми беше интересно, а и трябваше да поддържам имидж в училище  Laughing
След завършване някак "улегнах" спряха се свръх дълбоките деколтета, разголени дрехи и много грим.Чак ме е срам как съм ходила в училище  Rolling Eyes
Преди няколко години получих изгаряне от козметика и едновременно и алергична реакция.Изхвърлих всички гримове и бяла козметика, мажех се само с лекарства, а после с медицинска козметика.
От тогава ми идва музата за гримиране само ако излизам някъде. Евентуално на работа ако ми доскучее си слагам спирала.

Не всички бременни са ми красиви.Една жена ако е красива, е такава и в двете състояния.Ако не е-не е.
Аз не се чувствах добре, въпреки че също не качих много килограми, но толкова голяма никога през живота си не съм била и си се представях отстрани как се нося с големия корем, а в лицето съм наклепана.Представях си се като нещо такова http://www.fugly.com/media/IMAGES/Random/kim-jong-un-with-makeup.jpg
Мъжът ми, за сметка на това, само ме преследваше и се превъзнасяше колко съм прекрасна.Не можех да го търпя по едно време да ми повтаря колко съм хубава, като аз не се чувствах такава  Tired

# 22
  • out of space

Е, не! Такова нещо не очаквах, че ще видя  Joy Joy Joy

# 23
Правило ми е впечатление, че в България жените масово спират да се боядисват, като забременеят.  
Преди години всъщност, сега може и да се е променило това.
Може от там да идва и извода за гримирането, по-скоро липсата му като признак на бременност.

# 24
Тогава всеки ти повтаря да не се боядисваш и подстригваш.Фризьорките масово се дърпат, моята също, но ме офъка в крайна сметка.
За боядисването, може и да е от миризмата или от вероятността за алергична реакция.
Аз не съм имала проблеми с алергия от бои, но имам познати, на които изведнъж им се е получило, а до тогава не са имали проблем. А миризмата при някои е неприятна дори като не си бременна, какво остава като си и ти се гади от всяко нещо.

# 25
Аз пък не съм виждала некрасиви бременни. Дори най-некрасивата жена става двойно по-красива когато е бременна.

Всичко е в главата ви- страдате от липса на самочувствие и ниска самооценка.

# 26
аз имах ужасно тежки, едва поносими бременности. изглеждах кошмарно, не искам да си спомням дори за това време. Stop
имах отоци, токсикоза, синдром на неспокойните крака, не можех да спя, изобщо беше ад, какви ти разкрасявания , какви гримове  Stop

с удоволствие се освободих от бременоостите си и вече съм хепи, че никога няма да ми се налага този кошмарен период повече.

признавам си, че не съм се заглеждала по бременни как изглеждат - толкова ми беше ужасно, че след това се стремях дори да не гледам коя, как е.

# 27
  • гр. София
Ето ме в 5 месец. Моля, не ме цитирайте, защото ще изтрия снимката след малко.

Скрит текст:
.

Последна редакция: сб, 20 юли 2013, 13:02 от Зимна роза

# 28
Ми супер си си. Права имаш ли Mr. Green
Аз бях разкошна бременна, разкошна Heart Eyes

# 29
  • гр. София
Шанти, нямам. Но във въпросния момент краката ми все още си бяха слаби. Роклята е къса и даже съм на токчета, но не се виждат на снимката  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт