ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 99 671
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Хиполенд ще имат рожден ден на 22,11 и тогава ще има намаление на всичко 25%.

# 541
Ходила съм там на някаква процедура на лице-пилинг с нещо си и някаква маска. Продуктите бяха на Avon Rolling Eyes  което за мен е недопустимо при предоставяне на професионална услуга-да се използва "домашна" козметика Naughty След това ми направиха толкова несръчна коламаска на подмишници,че им беше неудобно да ми вземат пари Twisted Evil Ако козметичката е тази, която ще прави масажите, както си мисля, по-добре не Naughty

Аз последно разбрах,че тук няма подходяща база за настаняване на бежанци! Аз не съм определено против, отчасти съм за, но със сигурност се моля със семейството ми да не изпадаме в такава ситуация Praynig

# 542
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
Цитат
За каква акция на Хилоленд става въпрос?
- От няколко години в Хиполенд има 25% намаление обикновено предпоследния петък на ноември месец , нарича се "Лудият петък".

# 543
Ходила съм там на някаква процедура на лице-пилинг с нещо си и някаква маска. Продуктите бяха на Avon Rolling Eyes  което за мен е недопустимо при предоставяне на професионална услуга-да се използва "домашна" козметика Naughty След това ми направиха толкова несръчна коламаска на подмишници,че им беше неудобно да ми вземат пари Twisted Evil Ако козметичката е тази, която ще прави масажите, както си мисля, по-добре не Naughty

Аз последно разбрах,че тук няма подходяща база за настаняване на бежанци! Аз не съм определено против, отчасти съм за, но със сигурност се моля със семейството ми да не изпадаме в такава ситуация Praynig
Вече започвам да се убеждавам, че почти винаги в нашия град като  се пусне ваучер за нещо, то е некачествено. Благодаря за информацията.

# 544
  • Велико Търново
Да пиша за прегледите вчера, водили са ги по групи, нашите са ходили преди обяд. Ани ми описа подробно как я преглеждали, мерили кръвно, ехограф и ръст и тегло. Резултатите от урината не бяха готови снощи. Нямам информация, дали някой от друго заведение е успял да отиде.

# 545
Здравейте, бих искала да попитам има ли някой който е водил детето си на безплатното нефрологично изследване във Велико Търново. Какви са ви отзивите от него?
Благодаря предварително

# 546
На предната страница го коментирахме. Peace
Като гледам колко е часа, сиг. вече са приключили. Mr. Green

# 547
Да знам че прегледите приключиха. Моето и още 30 деца  от детска градина Райна Княгиня бяха върнати тази сутрин. Прегледа трябваше да започне в 8ч. , до 8:30 нямаше никакви лекари. Мисля че към 9 всички деца бяха изгонени.
Това не е нормално , като чета по другите пунктове не е било по различно.
Може би на срещата в общината доцент Буева ще даде разумно обяснение

# 548
Гледай ти, какво отношение... Мнението ми, изказано на предната страница, се затвърждава. Пфу.

Относно Хиполенд - опитват се да правят нещо като черния петък - миналата година ходих на намалението им, но то беше предшествано от увеличение, та в крайна сметка цените си бяха непокътнати.  Crazy Виж, в амазон на черния петък ще е съвсем различно.  Peace

# 549
  • Велико Търново
galinaf с какво обяснение ви върнаха децата. Както казах при нас всичко е минало нормално, групите са ходили по график, така да се каже.

Относно намалението, ще ходя, само ако реша да вземам нещо наистина голямо, за което си струва. Иначе не ми се чака на опашка с часове и да се бутам в навалицата, пък и миналата година, много от нещата, които бях харесала ги бяха скрили или оставили само по 1-2 бройки.

# 550
  • Велико Търново
Аз миналата година от намалението на Хиполенд купих хавлийка за Пипи  Peace

# 551
Децата бяха върнати заради изнервените родители и по преценка на лекарския екип.
А между другото детската градина в която се провеждаше изследването е в карантина.

# 552
  • Велико Търново
Аз затова четвъртък сутринта звъннах на координаторката за ВТ, за да знам да я водя ли Пипи. Не всички градини са си заявили предварително броя желаещи, но не каза кои градини.

# 553
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
Цитат
Виж, в амазон на черния петък ще е съвсем различно.  Peace
- A , това не го знаех.Кога ще бъде "Черния петък" на Amazon? Laughing

# 554
 Mr. Green
Скрит текст:
За AMAZON.CO.UK

Общи условия

Активация на акаунт