ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 99 606
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново
Аз също съм на мнение, че най-добре Плевен, но и в случая, така се оказва, че колкото и да ми се иска в Плевен, ще раждам тук най-вероятно. Не ми се рискува да тръгвам за Плевен, след започнало раждане, а няма къде да остана там.

Ани, никой няма да те върне от Плевен при започнало раждане. При второто раждане тръгнах 5-6 часа след първите контракци към Плевен и родих няколко часа след това съвсем спокойно, без медикаменти, в приятна обстановка, с позитивни хора около мен. Последващите 3 дена в клиниката не ги сменям за нищо Simple Smile Гушках си бебето и го кърмех на спокойствие, което е много важно поне за мен  Simple Smile Е, това няма кой да ти го даде тук, съжалявам че и Сияна не я родих в Плевен, спря ме точно пътуването, но после се убедих, че не е имало защо да се притеснявам.

Към veronika12, казано с най-топли чувства: пише се Хаджирадев слято.

# 676
  • Велико Търново
beleva, аз не съм си мислила, че ще ме върне някой. Просто Ани я родих 4 часа и малко след изтичане на водите, като контакции получих доста по-късно. То вярно, че раждане с раждане не си прилича, ама знам ли. Има време още, ще помисля.

# 677
Аз знам че няма да ме върне никой,аз имам много операции в Плевен при един и съши лекър и знам как стоят нещата много добре , но  ще раждам само при моя Д-р и това е не го сменям за раждане там а аз ще съм с секцио задължително , а като сте компетентни ми кажете Д-р Бонева от поликлиниката или Д-р Лазаров днес мисля да отида на псоледен преглед и да се обърна вече само при един вашето мнение?

# 678
И да попитам знаете ли до Асклепий  над Новата Болница където е ,има 4Д да знаете кой лекър преглежда там ?

# 679
  • Велико Търново
veronika12, не разбрах от твоите постове защо ти трябват толкова много прегледи и толкова много мнения от различни лекари. Единствено си спомням за проблема ти с гушата. НО! за бременност и съществуващ ендокринен проблем се ходи на определени места в България само. Например Майчин дом - София, Клиниката на Емилияна Конова в Плевен, тези са най-удобни за Великотърновчанки. 

# 680
Явно не разбираш 1000 пъти повторих че съм обърквана от лекари тук и искам най-добрия тук ,аз не ходя на 100 лекари заради гушата ми а да намеря компетентен лекар за следенето на бебето през 9те месеца ако знаеш добър тук пиши

# 681
Някои хора не се усещат кога стават досадни. ooooh!

Честит имен ден на всички именници!!!

# 682
d.h govori s imena

# 683
Ами твоето. Продължавай да си говориш сама. Сто пъти ти казаха момичетата. Ама не.

# 684
Какво са ми казали аз чувам само акъл да дават повечето който никой не им го иска ,искам съвет за лекар не 100 въпроса защо не съм в Плевен и защо ходя при 100 лекари на преглед .Ти за добър лекар в Търново можеш ли да кажеш?

# 685
  • Велико Търново
veronika12, извинявай, ама ти не искаш акъл от никой, пък питаш нас за мнение. То няма голяма разлика. Щом не ни искаш мнението, не мога да разбера защо пишеш. Както ясно разбра, тук няма някой лекар, който 80 процената да застанат зад него и да кажат добър е, всеки си преценява от неговата гледна точка.

# 686
Очаквах да ме застреляш с този въпрос.
Всеки си има лично мнение и глава на раменете.
Бременността ми я следеше Маринова. Доволна съм. А сега де, забравих при кого раждах. Ужас. 50 годишна жена, случи се на смяна в родилното. Доволна съм и от нея, но тук имаше и негативни коментари. Редактирам се- Цочева, сега се сетих.
Интересувала ли си се от Горна?

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 12:46 от d. h.

# 687
Ами интересувала точно не,но съм ходила там при Д-р Сотиров и бях доволна но ходих по лоши спомени там и мъжът ми не иска там за това не съм по заинтересована  от Горна за Велико Търново не знаете ли някой?.. Аз днес мисля да отида и при Д-р Лазаров на преглед и като чета мнения май са доволни жените от него  ,вчера бях при Ангелов но като гледам не го предпочитат много него.

# 688
veronika12 "И да попитам знаете ли до Асклепий  над Новата Болница където е ,има 4Д да знаете кой лекър преглежда там ?"

до асклепий вече няма доктор да преглежда, там по рано преглеждаше д-р Лазаров, който сега е в Невромедикс (което е малко след Асклепий по посока Ноеа Болница)  на Ниш 5, там има и 4Д където преглежда д-р Калчева, но в четвъртък. Аз днес също съм при Лазаров на преглед и да от както съм при него на ЖК-от 4 месец насам, все повече хубави мнение чувам за него... но всеки си има изисквания и претенции и т.н. Това е

# 689
Да благодаря спирам да  питам днес ще звънна да си запиша час при него и ще остана там явно благодаря ти много,дано има свободен час за днес при него.

Общи условия

Активация на акаунт