Частни детски градини - София (7)

• 63 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia

[/quote]ПРедполагам имаш предвид това Дойче Шуле . Има мнения в по-стари теми - изключително негативни. Аз съм го посещавала преди 7 години с опознавателна цел, също съм с отрицателни впечатления, но все пак е минало много време.
[/quote]

Да, точно него....рових се, но не успях да открия мнения, темите са много и огромни...друг близък вариант ни е Монтесори до италианския лицей, но там в сайта само като видях менюто на децата и ми се отщя....за такава такса, с такава храна да ги хранят изключително много се изненадах и то негативно....Ще ми препоръчате ли друга ясла, която да е близо до Горна Баня...Княжево, Овча Купел....или друг близък район. Благодаря

# 661
  • София
Прегледай тези резултати http://www.bg-mamma.com/?action=search2&search=%C4%EE%E9%F7% … 77&advanced=0
Част от тях са може би за детската градина към Немското посолство, но ще намериш и много за това, което те интересува

Погледни и списъка в началото на темата с всички детски градини и може би ще намериш такива в районите, които са ти удобни

# 662
ПРедполагам имаш предвид това Дойче Шуле . Има мнения в по-стари теми - изключително негативни. Аз съм го посещавала преди 7 години с опознавателна цел, също съм с отрицателни впечатления, но все пак е минало много време.
[/quote]

Да, точно него....рових се, но не успях да открия мнения, темите са много и огромни...друг близък вариант ни е Монтесори до италианския лицей, но там в сайта само като видях менюто на децата и ми се отщя....за такава такса, с такава храна да ги хранят изключително много се изненадах и то негативно....Ще ми препоръчате ли друга ясла, която да е близо до Горна Баня...Княжево, Овча Купел....или друг близък район. Благодаря
[/quote]

Извинявай, Монтесори Хай ли имаш предвид? Там кухнята не е ли био кухня на Зелео или нещо такова? Какво не й е хубавото? Не съм се насочила към градината, но тази кухня ме интересува - надявах се, че е качествена.

# 663

В Княжево са Камелини Монтесори и Екомалчовци (www.ecomalchovci.com), в Овча купел - Светлина (www.svetlina.net) - нямам лични впечатления, само като инфо.

# 664
  • София
Там кухнята не е ли био кухня на Зелео или нещо такова? Какво не й е хубавото? Не съм се насочила към градината, но тази кухня ме интересува - надявах се, че е качествена.

11 лв. дневно меню и 2 лв. за доставка?!  Shocked Идват да сготвят всяка порция лично в дома на бебето ли?
Като напишат на нещо "био" и почват да свалят по 6 кожи от клиентите

Не можах да се стърпя, извинете за офтопика Blush

# 665
  • Sofia
Извинете, аз вече се обърках коя точно Монтесори е в Горна Баня....ето тази, която е /извинявам се ако съм объркала, че е Монтесори Хай/- ето го менюто
http://www.montessori-bg.org/chdg/?!=16
Колбаси, милинки, кифла с мармалад...макарони - все гадни тестени неща...колбаси, преди няколко седици като гредах, почти нямаше плод...всичко беше бисквити, мюсли, грис и подобни...

# 666
  • Sofia

[/quote]

В Княжево са Камелини Монтесори и Екомалчовци (www.ecomalchovci.com), в Овча купел - Светлина (www.svetlina.net) - нямам лични впечатления, само като инфо.
[/quote]

Благодаря ти, много ме улесни, вместо да ровя с часове, ще ги прегледам!   bouquet

# 667
Мерси! На тази, доколкото съм чела, само името й е Монтесори. Тя е май към самия лицей.

Не е Монтесори Хай, очевидно. Виж и монтесори хай тогава - има добри отзиви..

Колкото до био кухнята, не знам. Цената наистина е безумна, но и като лично пазарувам био неща от магазина цените не са много по-умни... Затова редувам с "екологична" и "селска" продукция от що годе надеждни източници, която е по-евтина.

# 668
  • София
darina_g, в старите теми пишеше една съфорумка Stelfy. Разрови се за постовете й. Тя описваше много подробно ежедневието на децата в Монтесори-Хай  Peace Мисля, че ще ти бъде полезна информацията, ако си се насочила натам  Peace Мисля, че нейното дете е там и беше доста доволна. Тя имаше и доста обширни постове за посещенията си в други градини  Peace Вярно, че нещата са от преди 1-2 години, но може да са ти полезни Peace

Скрит текст:
И на мен ми се струват много 13лв. за детска кухня, но знае ли човек  newsm78

# 669
Там кухнята не е ли био кухня на Зелео или нещо такова? Какво не й е хубавото? Не съм се насочила към градината, но тази кухня ме интересува - надявах се, че е качествена.

11 лв. дневно меню и 2 лв. за доставка?!  Shocked Идват да сготвят всяка порция лично в дома на бебето ли?
Като напишат на нещо "био" и почват да свалят по 6 кожи от клиентите

Не можах да се стърпя, извинете за офтопика Blush

Ние по празниците с ваучери на Грабо си поръчахме за всичките дни кухня от Ян Бибиян, заедно с доставката 3,50 на ден /първо, второ и трето/. Носят ти я на крака в къщи.  Казвам го някой ако иска да се възползва, щото май още я има тази възможност. Само дето детето не щя много да я яде, може би пък тази за 11лв да е много по-хубава, знам ли;) Ние сме доволни от държавната кухня, която е много разнообразна и детето я яде с кеф. Напоследък само дексертите не яде, които обикновено са кисели някакви.
по празниците обаче не работеше държавната кухня, та затова поръчахме с ваучерите.
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз още от детската градина страшно мразех мляко с ориз и грис. И досега помня колко ги мразех и се чудя на детето как яде млако с ориз;)[/size][/size]

# 670
  • София
Скрит текст:
Аз по принцип взимам от Ян Бибиян храна и съм доволна, важното е и че синът ми също я хапва с кеф. Понякога поръчвам и за дъщеря ми от менюто за над 3 години и тя също много обича "храната от доставчика"  Wink

Млякото с ориз и аз го ненавиждах в дедството ми заради градината, както и канелата. И двете неща ги преоткрих на зряла възраст след 20 години и сега много ги харесвам. Особено канелата е една от любимите ми подправки.

# 671
Скрит текст:
Канела обичам на специалните кафета, лате макиато, виенско и прочее глезотии,
обаче мляко с ориз и до ден днешен като видя и ми се повдига;)

# 672
  • Sofia
darina_g, в старите теми пишеше една съфорумка Stelfy. Разрови се за постовете й. Тя описваше много подробно ежедневието на децата в Монтесори-Хай  Peace Мисля, че ще ти бъде полезна информацията, ако си се насочила натам  Peace Мисля, че нейното дете е там и беше доста доволна. Тя имаше и доста обширни постове за посещенията си в други градини  Peace Вярно, че нещата са от преди 1-2 години, но може да са ти полезни Peace

Скрит текст:
Благодаря ти, missence!!!
хихи, тук май покрай тези такси се отплеснахме на тема храна...аз да споделя тогава, че се отказахме бързо бързо от ДК - хем задобрях в кулинарията, хем знам кое от къде го купувам, колко е качествено и какво съдържа. Та по този повод, изобщо не ми де ще като тръгне на ясла, да се учи да яде само тестени неща за сутрешна и следобедна закуска....Храненето ми е много назад в критериите за избор на ясла, но просто не се стърпях да изкажа възмущението си като видях менюто и огромната такса на тази Монтесорско-лицейска ясла...

# 673
  • София

Скрит текст:
Благодаря ти, missence!!!
хихи, тук май покрай тези такси се отплеснахме на тема храна...аз да споделя тогава, че се отказахме бързо бързо от ДК - хем задобрях в кулинарията, хем знам кое от къде го купувам, колко е качествено и какво съдържа. Та по този повод, изобщо не ми де ще като тръгне на ясла, да се учи да яде само тестени неща за сутрешна и следобедна закуска....Храненето ми е много назад в критериите за избор на ясла, но просто не се стърпях да изкажа възмущението си като видях менюто и огромната такса на тази Монтесорско-лицейска ясла...

Назад, назад, но не е без значение  Peace За теб си си права, нормално е И това да се гледа  Peace

# 674
Момичета, моля за съвет. Пиша и чета тук, но то не може всичко да ти е ясно. Къде трябва да се насочи родител, ако иска детето му да учи френски или руски език /на 4годинки е/. Всичко да си точно, без префърцунени "екстри". Просто добра частна градина, но с тези два езика. Peace

Общи условия

Активация на акаунт