Частни детски градини - София (7)

• 63 981
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Единствената детска градина с руски която знам е към Руския лицей - http://www.ruliceum.org/. Не мога да коментирам нищо за него.
С френски - френския лицей и "Приказната фея"

# 676
Мда...! Идеята им е евентуално да е в ЧДГ с руски и после да тръгне в 133-то /нали то беше руското/. Или да е нещо с френски. Това за градината към руския лицей го знае. Тук и аз съм чела добри отзиви. За "Приказна фея" сякаш нямям спомен от отзиви. Някой може ли нещо да каже за там? Peace

# 677
Здравейте момичета,

искам да попитам дали някой е чувал за филиал на детска градина Wonder world (Чуден свят) в близост до Токуда, зад сервиза на Рено и Нисан. Минах скоро от там и имат сложена табела, но не се виждаше все още никой вътре.
Предварително благодаря за информацията.

# 678
  • София
Здравейте момичета,

искам да попитам дали някой е чувал за филиал на детска градина Wonder world (Чуден свят) в близост до Токуда, зад сервиза на Рено и Нисан. Минах скоро от там и имат сложена табела, но не се виждаше все още никой вътре.
Не е отворена още. Не знам кога ще я отворят.Иначе е готова.

# 679
Здравейте момичета,

Не е отворена още. Не знам кога ще я отворят.Иначе е готова.

Благодаря много. Ще следя с интерес, за повече информация.

# 680
teraxa, в коя база на светлина ходи детенцето ти? аз посетих тази в овча купел, нямам добри впечатления. а от срещата с директорката съм в малък  Shocked, защото не очаквах да чуя такива неща от устата на педагог, на когото ще дам 2-годишно дете.

# 681
Здравейте,
Позната ми препоръча частна ЦДГ Малки лъвчета в Драгалевци, която е отворила през ноември 2013г. Не видях някой да я е споменавал. Информация намерих само в сайта им http://www.littlelions.net/about.html. Изглежда добре, но мисля да отида да видя на място. Все пак как ви се струва такса от 680лв. на месец? (600лв/месец ако се запишем, чрез моята позната). Ако искаме био кухня + 127лв на месец.  Rolling Eyes

# 682
  • София
Таксата е сравнима с тази на останалите детски градини.
На сайта си не са написали, че имат лиценз от МОН, така че вероятно нямат. Когато ги посетиш попитай дали са в процес на лицензиране и дали изобщо са стартирали процедурата. Би било интересно да напишеш впечатленията си за градината след като ги посетиш. Ще бъде полезно за останалите търсещи. Simple Smile

# 683
Благодаря ти!
Разбира се, ще споделя. Тъкмо си уговорих посещението за след обяд. Оказа се, че в момента няма деца в къщата и са в процес на сформиране на групи.

# 684
Здравейте отново,
Оказа се, че Малки Лъвчета не е детска градина, а детски център за почасово гледане на деца и за да функционират било необходимо само разрешение от Общината, което имат. Съответно часовете можело да бъдат 8-10 дневно .... явно така им е по-удобно. Работят по програма Анубис, одобрена от МОН.
Както казах в предния пост, нямат деца в момента и не можах да добия представа за атмосферата, но базата е нова, обзавеждането семпло. Къщата е разположена на тиха уличка. Помещенията са светли и просторни, 3-те възрастови групи са разпределени на 3-те етажа на къщата (на всеки етаж стая за игра и спално помещение). Двора не е голям, но има място за игра. Потвърдиха, че максималния брой деца в група е 7 или общо 21. Иначе останалото е, както е посочено в сайта - храната, дневната програма, обученията и арт заниманията... Потвърдиха също така, че ако се запише дете чрез представителя им (познатата, за която споменах) таксата ще бъде 600лв, а не 680.
Е, аз решение не знам дали ще взема, но ако някой иска да се възползва или да получи още информация пишете ми на лично да ви дам координати на представителя им или направо звънете на телефоните от сайта.

# 685
Здравейте, в процес на търсене на ЧДГ сме. Искам да ви помоля за малко помощ - мнения и повече инфо за ЧДГ Елхица, Лапину и ICCF.

# 686
  • София
Здравейте отново,
Оказа се, че Малки Лъвчета не е детска градина, а детски център за почасово гледане на деца и за да функционират било необходимо само разрешение от Общината, което имат. Съответно часовете можело да бъдат 8-10 дневно .... явно така им е по-удобно. Работят по програма Анубис, одобрена от МОН.
Както казах в предния пост, нямат деца в момента и не можах да добия представа за атмосферата, но базата е нова, обзавеждането семпло. Къщата е разположена на тиха уличка. Помещенията са светли и просторни, 3-те възрастови групи са разпределени на 3-те етажа на къщата (на всеки етаж стая за игра и спално помещение). Двора не е голям, но има място за игра. Потвърдиха, че максималния брой деца в група е 7 или общо 21. Иначе останалото е, както е посочено в сайта - храната, дневната програма, обученията и арт заниманията... Потвърдиха също така, че ако се запише дете чрез представителя им (познатата, за която споменах) таксата ще бъде 600лв, а не 680.
Е, аз решение не знам дали ще взема, но ако някой иска да се възползва или да получи още информация пишете ми на лично да ви дам координати на представителя им или направо звънете на телефоните от сайта.
Какви са цените на Малки Лъвчета за почасово, полудневно и подневно обучение - в сайта им няма такава информация newsm78
Нито едно детенце ли нямат в момента?

Дано се включат и самите градини/центрове с инфо за цените си!

Кита също не споделят в сайта си цени Crossing Arms

Някой води ли си детенцето за половин ден в Gymboree? Как ви се струва там? На мен ми се стори много студено когато го посетихме Thinking

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 17:06 от Lila Pause

# 687
Здравейте Lila Pause!
Това, което е посочено на сайта им е месечна такса, което също ме озадачи, предвид факта, че са център за почасово гледане на деца. Може би ако отправите въпроса си към тях биха Ви отговорили.

Поздрави!

# 688
  • София
Всъщност явно са детска градина, но понеже са нелигитимни се прикриват зад това име "център за почасова гледане". И при това положение цените им са твърде високи. Подобни са таксите на лицензираните детски градини.

# 689
Здравейте!
Имаме детенце на година и 8 месеца. Търсим частна ясла, живеем в Лагера. Видях, че преди мен са питали, но аз пак да питам, защото не видях конкретен отговор : Частна ясла в Лагера, Хиподрума, Крива река, Бъкстон, може и към Красно село? И ако може да е до 550 лв. макс....

Общи условия

Активация на акаунт