Продължавам по морета да бленувам и по бреговете да палувам :-)

• 23 511
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • На остров
Стиснати палци и от мен Лъки Hug!

Момичета вие не сте ли ходили едно време на море без всичко да е предварително уредено, просто се разбирате на централна гара под часовника - нощният влак, веселба цяла нощ като междувременно се решава къде точно ще е морето, сутринта бургаската гара, хора, върволици от хора, маршрутка или автобус до избраното място, търсене на квартира, и дружно изкъпване с дрехите в морето Heart Eyes .

Хубава седмица от мен Hug   bouquet!

# 76
Онче , точно така сме ходили . Hug
Е , знаеше се къде е морето , но квартирата се търси на място .
На улицата не сме оставали . Peace
И сега няма да останем , хората си търсят курортисти . Wink

# 77
  • На остров
О да аз така съм ходила барбар и с наследника не само като девойка Flutter, обикновено само той беше чадо и беше свикнал на полеви условия Crazy и късни вечери по морски капанчета Simple Smile. С удоволствие бих отишла и сега така на море ако беше по наблизо, но не мога да не се похваля много е хубаво това лято чак не ми се пътува никъде Sunglasses!

# 78
Онче , при вас е хубаво лятото , пък при нас хич го няма ! Sunglasses

# 79
  • На остров
Тук е между 22/28 градуса а водата е около 19/20, имам вече тен Grinning!

Хепи пожелавам да се върне лятото и при вас  Hug!

# 80
Браво ! Hug Радвам се за теб ! Grinning
На езерото ли ходиш или на морето ?

# 81
  • На остров
На езерото, но то е достаааааааа голямшко, има си и вълни и всичко само където водата е сладка, но тук и в морето не е много солена като цяло Simple Smile!

# 82
  • София
На езерото, но то е достаааааааа голямшко, има си и вълни и всичко само където водата е сладка, но тук и в морето не е много солена като цяло Simple Smile!

Че вие няма да я пиете тая вода, я  Mr. Green Mr. Green Сладка, солена - вода е.

Едно време и ние сме ходили на море ей така - където ни видят очите, пък и сменяхме като ни омръзне след 2 - 3 дни. Ама беше много отдавна - ех, младост  Twisted Evil Twisted Evil

# 83
  • София
М, само аз ли съм толкова подредена, че винаги съм знаела къде ще ходя на море, имала съм си уредена квартира на Созопол, събирах си пари, за да летя със самолет и изобщо си бях една малка принцеса  smile3534
В крайна сметка останалите дето като вас ходеха и накрая спяха на палатки, идваха при мен на баня и нормална тоалетна  Joy Joy Joy Но аз просто не съм по полевите условия, мен мама ме е родила много глезена, лигава, че и капризна newsm56 БНД беше по тея полеви забавления, от които аз ставах на дребни пъпки в буквалния и преносен смисъл  Joy Joy Joy

Онче, завид, завид за езерото и плажа. На твое място хич и не бих помисляла за мръсотията на БГ плажовете  Wink

# 84
не е убаво на морето.  не одете Joy

# 85
  • Ispania
Какво направихте вие, 6 страници изписахте. Не мога да ви про4ета ей hahaha

# 86
Добро утро ! Hug

Валче ! Heart Eyes
Какви 6 страници , теб от 6 теми те няма ?  Wink

Бонго , върна ли се , бе ? Sunglasses

# 87
  • София
Добрютро и от мен!
Хепи, как имаш сили в 6,30 да влизаш в нета? Crazy
Бонго ходил на море и не му аресало! м?  newsm78

Днес заранта е още хладно и приятно, но се чака мор и жега  #Silly Работата отива към мечтания за отпуска smile3534 smile3534

# 88
  • На остров
Добър ден Hug,

Морги, Хепи съм я признала с това нейното ранно ставане  bouquet!

За моретата аз на палатка не съм спала, квартирки винаги се намираха! Ти си била специална госпожица на мама глезаната  Hug !

Вал вярно много време те нямаше, и Фи и нея не съм я виждала напоследък!

Лъки какво стана с стискането на палците, свърши ли работа?

# 89
Морги , това е моят начин да влезна във форма сутрин - пия кафе и цъкам в нета ! Grinning

Лъкито да се яви веднага и да почерпи !  bouquet

Онче , и аз по палатки не съм ходила , без баня пък - абсурд , Моргито да не мисли , че хептен на катун е била работата ! Joy Joy Joy

Фиона пише по други теми , но тук - не ?

Общи условия

Активация на акаунт