Продължавам по морета да бленувам и по бреговете да палувам :-)

• 23 499
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Хепи, явно влаковете по вашите ширини са чисти. Аз пътувах миналия месец с влак от София до Видин и както каза Морг накрая на пътуването сякаш бях минла през двойна центрофуга. Смрад, мизерия, горещо, пълен кошмар.
Много се чудих тази година с какво да пътуваме до морето, от гледна точка на безопасността влаковете са по-сигурни, но това значи да пътувам с малката от София до Бургас с влак и после да търся транспорт до Поморие. Като се има предвид, че ще съм сама с детето и багаж май ще е по-добре да си хванем автобуса и да но остави директно в Поморие. Надявам се да няма инциденти по пътя.

Да се оплача - преди 4 дни ми откриха три миомни възела на матката и ме обзаведоха с направление за абразио. След като се върна от морето смятам да влизам да ме чистят и да видим после какво ще стане.

# 61
Кали , за Поморие има автобуси на самата гара , много са удобни . Peace
Ние като ходихме там пътувахме с нощния влак , веднага хванахме автобус , от автобуса веднага ни грабнаха хазяи , намерихме си квартира и в 9 бяхме на плажа ! bowuu

А защо веднага абразио ?
Имаш ли проблеми ?
Аз преди повече от 10 години имах един възел , следих го , пих билки , малко се смали , обаче след двете операции , които претърпях , най-неочаквано изчезна безследно ! Grinning

# 62
  • София
Кали, ние с дребната също после ще хващаме автобус до Слънчев бряг, ама реших с влак щото и двете с дребната сме много пикантни мацки и не издържаме на толкова път Embarassed
Подозирам, че Хепи говори за спалните вагони дето са нови и чисти. Ама ние сме с дневен влак, та май ще си е екшън, ама каквото такова!  ooooh!

Кали, за възлите - първо питай къде са - от външната или вътрешната страна на маточната стена, колко са големи и дали ти правят проблеми. Ако нямаш непрестанни кръвотечения, просто ще ходиш редовно на преглед да ги наблюдават дали не растат и ще стискаш палци до менопаузата да не почнат да правят глупости, т.е. кръвоизливи. Ако кротуват - с менопаузата ще търпят регресия. Минала съм я тази история, ако искаш повече инфо - пиши на лични Hug

# 63
Не , Морги , с дневен влак пътувах миналата година ! Peace

# 64
При мен основният проблем са много обилните кръвотечения и желязодефицитна анемия точно заради тях. Последният път хемоглобинът ми беше паднал до 104. Това е една от причините гинеколога ми да иска абразио и да се пусне изследване на отстранената лигавица. Според него ако не направя нещо по въпроса ще дойде време, в което няма да мога да контролирам анемията.
Чакам края на цикъла и отивам при него за да ме види пак на ехограф.

# 65
Е , тогава го направи ! Hug
Аз нямах никакви отклонения в цикъла .

# 66
  • София
Кали, като ти направят абразиото и кървенето ще спре, но това не ти решава генерално проблема. Това може само гинекологът да го реши - единият вариант е хормоналната спирала Мирена, другото са прогестеронови хапове и крайния вариант е операция. Може да се махнат само възлите, може и цялата матка - това се обсъжда с лекаря когато му дойде времето.

Хепи, ти ме обнадеждаваш за влаковете. Викаш чисти били? Тоалетните прилични ли са? Не като едно време дето ти трябваше противогаз само да се приближиш до нея?  Thinking

# 67
Морги , тоалетна във влака не ползвах . Blush
Но , аз пътувах 2 часа .

# 68
  • София
М, най.важното нещо не си направила  Joy Joy Joy
На нас с дребната ни е главно заради възможността когато решим да ходим до тоалетна.  Laughing Само като се кача в автобус и знам, че еди колко си часа няма тоалетна и стой та гледай - само там ми е акъла  ooooh! ooooh! ooooh!

# 69
  • София
Добро утро  Hug Hug Hug
Влакове, влакове. Аз за последно ползвах този до Перник, но там е друго. Беше през зимата и вътре топло, чисто, но до тоалетната не стигнах. Но това са новите мотриси. А до морето такива не пътуват. Но вие ме заинтригувахте и ще трябва да проверя  Mr. Green

УСмихнат ден и успешна работна седмица  bowuu bowuu bowuu

# 70
Добро утро ! Hug

# 71
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро!
Кали, пожелавам ти всичко в здравословно отношение да е наред  Hug
Аз ще помоля за стилно стиснати палци  Praynig Praynig Praynig

# 72
Аз като знам колко багаж мъкна обикновено, и ми става лошо като си представя да пътувам с нещо различно от кола.  ooooh!
Малкия ми е на планина с баба и дядо, исках и големия да пратя при тях, но ме отряза категорично - щом нямало нет и тв в хижата, хич и не искал да ходи    Tired

# 73
Лъки , стискам силно ! Hug Hug Hug

# 74
  • София
Лъки , стискам силно ! Hug Hug Hug

Hug Hug
и от мен

Общи условия

Активация на акаунт