Продължавам по морета да бленувам и по бреговете да палувам :-)

• 23 496
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Че нали направиха магистрала като слънце  Mr. Green Mr. Green

# 46
Морги , аз нито като време ( толкова отпуска ) , нито като финанси мога да си позволя толкова много море .
А точно пътуването съвсем ме отказва ! Crazy

Онче , ти нямаше ли да си идваш за море ? Hug

# 47
И аз искам на море, ама нямаааа.... Има само жега и селска идилия  Mr. Green

# 48
Слагай един басейн на двора ! Hug

# 49
  • София
Че нали направиха магистрала като слънце  Mr. Green Mr. Green
Магистрала, магистрала, колко да е магистрала като в последния участък няма нито една тоалетна? А фирмите за превоз според мен имат бетонни договори със заведенията между Стара и Нова Загора да се спира там за тоалетна и хапване. А по магистралата няма как да стане. Така, че магистрала за автобусите има до Плодовитово, после - йок! Слизаме си по стария път и 9 дена път с камили е положението!  Crazy
Хепи, нямаш ли 20 работни дни отпуска както и по кодекс? То, не че моето шеф гори от щастие, че няма да въвеждам ред и дисциплина 2 седмици, ама ми се полага...та и още отпуска ми остана, ама по ден-два ще си я взимам кога ми трябва.

# 50
Магистрала или не, автобусите са "спънати" на 100км/ч. Пък и не могат да си позволят да не минат през всичките градове, през които не минава магистралата. защото вземат пътници и от тях.

# 51
  • На остров
Да Хепи и ние ще ходим на море и понеже нашия път ще е по малко  6/7 часа, та се замислих да не би Морги да се е насочила към някое екзотично далечно местенце Hug!

Морги, аз влаковете много ги обичам по хубаво от влак няма според мен, винаги съм ги предпочитала пред автобус Peace! Взимаш си нощния самостоятелно спално купе и е песен! Весело изкарване ти пожелавам!

Шамс ама на теб не ти ли харесва на село?

# 52
  • София
Риълче, това, че са спънати на 100 км автобусите си е факт. Но не взимат хора през градовете - влизат само в Нова и Стара Загора, иначе по селските пътища направо през селата и не спират никъде, ама кретат с още по-ниска скорост  Mr. Green
Онче, не обичам влаковете щото си е мръсотия яка при това. Нощен също не обичам - не мога да спя, всичко ми мирише ужасно, а на сутринта съм като мината през двойна центрофуга. С дневен влак ще пътуваме, запасявам се със списания, джънк фудс и вода!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Вие към нашите ширини на море или към по-добри дестинации?

# 53
Аз съм свикнала да пътувам по 5-6 часа (София - Добрич), но вече година откак БНД си присвои колата ми и не пътувам толкова често. Един път ходих с автобус, беше ад- 9 часа път направихме, накрая щях да удуша шофьора.
Края на август ще пътуваме в големия син натам, с автобус... отсега се запасявам с търпение!

# 54
  • На остров
Разбирам те Морги, аз явно не съм от супер претенциозните и  нощните влакове ме устройват  Simple Smile, но и вашия вариант става тъкмо ще сте навреме за настаняването. Последно пътувах със експрес София/Варна 2009 и беше с цели вагони, климатизиран, доволна останах. Да ние ще сме на БГ море от сега си правя списък какво ще хапна  Crazy.

За автобусите по добре да карат внимателно отколкото бързо Peace!

# 55
Морги , имам 20 дни + 3 по КТД .
Но не мога да взема повече от 5 наведнъж , с колежката се заместваме взаимно и която е сама е много работата .

На мен нощните влакове ми са много на сърце , предпочитам ги и за  морето винаги с нощен сме пътували . Иначе единия ден си заминава .

Онче , има голяма промяна в хигиената , наистина са чисти и климатизирани влаковете , нищо общо с предишните миризми и мръсотии . Peace

# 56
  • София
е вие ме карате да се замисля за влак  newsm78 newsm78 чисти, а  newsm78 newsm78

# 57
  • На остров
Наде, аз споделих от 2009 какво помня Simple Smile! Но поради наличието на възможност за разтъпчване и вц си е добър избор според мен!

# 58
  • София
Я бързо кажете кога  сте пътували за последно с влак щом казвате, че са чисти? Моите спомени са от преди 4-5 години с нощен влак - е, няма такваз мръсотия, смрад и ужас! Едва го издържах до сутринта! Жега, смрадливи вълнени одеала и гадоз в тоалетната! ooooh! ooooh! ooooh! Ни климатик, ни що-годе приемлива тоалетна - вагоните си бяха точно от моето детство от миналото хилядолетие!
Ако някой има актуална информация за влаковете за Бургас, да каже, ама дневните. Аз взех първа класа с идея да е малко по-комфортно, ама отсега събирам сили за 7-те часа кошмар!  Mr. Green

# 59
Наде, аз споделих от 2009 какво помня Simple Smile! Но поради наличието на възможност за разтъпчване и вц си е добър избор според мен!

Аз миналата година пътувах , за срещата с Валчето ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт