Продължавам по морета да бленувам и по бреговете да палувам :-)

• 23 493
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Бе много е оригинален, спор няма. На 10 и половина е.  Един месец беше при баба и дядо, но с малкия (на 7 и половина) много се карат и бият, и Мони си го отзовах тук- хем да мие  под око чете ли, не чете ли, да си имам и компания вечер... ама то не се спя с белите.

# 31
Морги мойто мъж и мамка му  Mr. Green А за доенето, аз все съм си с моя хубав пророчески аватар  Joy Joy

Мечтая си аз, ама няма да има  Mr. Green ще си гледам дяцата и докат не се очовечи дребната, живот няма да видя...

# 32
  • София
Шамс, хубаво е, че си реалистка  Wink Наистина докато не се очовечят дяцата живот няма..не, че после има. За справка - питай мен, Кат и Хепи, които сме с по-големи деца (то при Хепи нейната направо си е мома Wink) Вечно нещо се изобретява и сервира и покой нивгаш нет!  Crazy

# 33
Моргова, ти моя звяр не си го виждала  Mr. Green То няма спирка на едно место, дивее и вряка непрекъснато, оспорва всичко, което кажа, бе перпетуум мобиле, съчетано с характер на тежък пубертет и това на 4 години  bowuu Интересно след още 5-6 какви ще ми ги натвори... Но поне на ваканция, екскурзия и други интересни неща е първа писта и изобщо докато го занимаваш, няма грешка... А сега какво ме чака - цоки и аки  Joy Агу-агу, колики и зъби... Нищо де, поне име да му намерим на девойчето, пък все ще порасне някак  Mr. Green

# 34
Тъй е , Морги , малки деца - малки дертове , големи деца - големи дертове ! Crazy Crazy
За студентството пък не ми се мисли ! Rolling Eyes

Вчера с един колега си говорим , синът му е студент в София , сега минал задочно , че не смогват хората да го издържат - по 1000 лв. на месец натам вървели ! Tired Tired

На моя приятелка дъщеря й е в Германия , там обучението е безплатно , но пък издръжката пак е 500 евро ! Shocked
Нашия БНД сега се скатава и гледа нищо над издръжката да не дава , вкл. и да не взема детето , щото то пак е разход  Twisted Evil , а за след 18 г. хич не се и надявам да има издръжка ! ooooh!
Ще се изкара болен , безработен и всичко друго , за да не плаща ! Twisted Evil

# 35
Хепи, благодаря за поканата, но в понеделник заминаваме на море и няма да мога да дойда да ви ви видя. Събота и неделя ще събирам багажа и понеделник рано сутринта се мятаме на автобуса за Поморие.  newsm44

# 36
  • София
Хепи, аз пък си мисля, че то по принцип са си грижа децата, независимо от възрастта. Ако е в бебешкия период (за мен това обаче е най-кошмарната част от развитието на детето  ooooh!) тогава не можеш да дойдеш на себе си от безсъние и еднообразие. После пак грижи+нарастване на финансовите дупки и изтичания +тонове скъсани нерви и привикване в училище да се червиш Crazy Но ако ме питаш дали малко дете или пубер - май ще заложа с една малка идея на пубера. Щото бебешки рев категорически не понасям  Crazy Не, че пубера е много цвете като скръсти ръце и завърти глава отрицателно  Laughing

# 37
  • София
За малко настроение в неделя на обед  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Довери ми се..
Този свят е безумно красив !
Не го гледай под свъсени вежди.
Хоризонтът, изписан с небрежен курсив
е вратата към белия свят на надеждите.
Довери ми се. Виждаш ли тези поля -
росни , свежи и много зелени,
а зад тях млада , буйна , пияна гора
и река като снопчета вени.
Довери ми се , има защо да си тук..
Всеки идва със своя причина.
Не си стискай душата в юмрук,
отпусни се , защото те има.
И живей ! Този свят покрай теб е любов...
Всеки лъч ти е ласка от Бога,
всяка нощ ти е тайна , звездите са зов,
както знаеш - звездите са много.
Довери ми се. Дар ти е всяка зора,
всеки залез е край и начало...
Усмихни се и скачай без страх във света.
Изживей го до край. Заслужаваш.

Румяна Симова

# 38
tuk sam bre. topja  si zadnika na moreto.
Pomoriikata ako si dade koordinatite na lichni moje da i se obadja. tam shte sme 1 den.

# 39
  • На остров
Едно добро утро от мен Hug,

Гледам добре върви забавата Simple Smile, да пожелая на всички един прекрасен неделен ден  bouquet!

Хепи при нас също все още е безплатно образованието, но издръжката  на един студент е поне двойно на това в Германия.
Аз да се оплача ако може/ отново показват по тв катуните придошли да берат горски плодове, хората са им превели и разпечатали на български какво може или не, ама те нашите сънародници едва ли могат да четат. Всеки ден ги показват и то е една кочина около техните палатки, направо потъвам от срам.

# 40
  • София
Добър ден и от мен!
Онче, то си е за срам, ама какво да се прави?
Бонго, завидим грозно за морето и топенето на дупето!  Mr. Green
Наде, поетично го раздаваш в неделя на обяд? Ама това с доверяването мен хич ме няма от доста време. Щото после пак ще съм излъганото камилче, та мерсим съм!  Laughing

Аз успех да напазарувам здраво и сега ще си мръхтя!  Wink

# 41
Онче , напълно те разбирам . Tired
В момента мои близки от Австрия са си тук , виждаме си и си говорихме миналия ден , че и при тях много цигани отиват , за социални помощи и големи ядове има с тях ...
Но - заради ЕС ги търпят ... ooooh!

Бонго , пий една бира с цаца зарад мен ! Joy
Морги , ти нали беше на море , какво завидиш ? hahaha

Валчето тотално изчезна ? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Наде , много прагматична съм станала и поезията нещо не достига до сърцето ми . Пък и както казва Морги - доверие - само на себе си ! bowuu

# 42
  • София
Хепи, то 6 дена море, море ли е? М, нищо работа  Joy Joy Joy
След 3 седмици изпадам в отпуска и тогава ще се ходи на море като хората - за цели 10 дни! Само като се сетя, че 6-7 часа е пътя и лекинко ми се отщява, ама няма как  Thinking

# 43
  • На остров
Морги, Хепи  Hug поне Вие ме разбирате, но те са си научени цял живот лесното да търсят и няма оправия с тях.

Надето е винаги много поетична  bouquet!

Морги наделеч ли ще ходите на море Simple Smile?

# 44
  • София
Онче, на нашенското си море, но понеже БГ е безбрежна и безкрайна и пътуването от т. А, наречена София до т. Б - Бургас отнема между 6 и 7 часа  ooooh! ooooh! ooooh!
Тази година ще пробваме с влак, с автобус нямаме сили да стискаме (щото се спира само веднъж, а хим. тоалетна на буса е заключена) и да обикаляме сто часа по всички селца и баирчета през половината път  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт