Продължавам по морета да бленувам и по бреговете да палувам :-)

• 23 651
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Морги , стига обиждай детето , молим те ! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Да ти е живо и здраво и по-малко кусури да му намираш ! newsm51

И аз да се пофаля , че от тази вечер , за около 20 дни , съм мома англичанка ! newsm44 newsm44

Сбъдна ми се мечтата , все пак ! Grinning

# 16
Хепи, хващай автобуса за София и идвай да се видим щом си мома. Simple Smile

# 17
  • София
Хепи, къде прати момата?
Аз от вторник съм мома до четвъртък  newsm44 newsm44 newsm44

# 18
Хехе, вие моми, а ако така продължават да ме ядосват като днес, аз към вдовица ще отида  Mr. Green Замислям покушение  Mr. Green

# 19
Шамс, много страшно звучи това, което си замислила.  Joy

# 20
Калинчита, още по-страшно е като си помислиш, че неродено дете сираче ще оставя... Леле как ми е полазил по нервите днес  Joy

# 21
  • Cyprus, Пловдив
Наде, мерси за новата тема   bouquet
Бонго, гледам се издигнал...да не забравиш верните дружки от форума  Wink Laughing

# 22
  • София
ДОБРО УТРО

Скрит текст:

# 23
Добро утро ! Grinning

Аз съм на линия ! Hug

Морги , на село отидоха с баба си ! Party Party

Кали , мерси за поканата , но може ти да дойдеш , Торнадо ще идва в събота . Peace

Шамсче , недей тъй , успокой топката ! Hug Hug Hug

# 24
Шамс, какво те е ядосал твойто мъж  Mr. Green Прати го да изчисти на кравите собственоръчно, не го убивай.  Laughing  Между другото вие там няма начин да нямате котки. Ще ги снимаш ли да ги видим, моля  Praynig Хем да се разсееш от криминалните мисли.
Завиждам на момите  Crossing Arms Моя днес уж щеше да взима големия - трета събота е и има право. Детето го чака, чака.. уж на басейн щяха да ходят, ни вест, ни кост от баща му. А си е вкъщи- колата му се вижда от нашия блок. Сърдит е на децата, че трябва да плаща издръжка, и осъзна, че няма да е 70лв, както се надяваше  Tired Сега ще пести като не ги взима в полагащите му се дни  hahaha

# 25
Лов кат, имаме котко, как да нямаме... Имаме 3 малки сладура, които за ужас на ММ храним всеки ден. Той концепцията за хранене на котки не я възприема. Сами трябвало да си търсят храна. Майката на трите сладура редовно им носи по някое хвъркато, та после само мета перца  Mr. Green Другите, големи котки са всичките криминално проявени, та няма да ги снимам  Mr. Green

А за кравите - ми той си им чисти, с какво да го уплаша. Сега го плаша, че като се роди малката му цедя мляко за седмица, връчвам му дяцата и си взимам шапката и заминавам на море из някое екзотично място... Твърди, че не го е страх  Mr. Green

# 26
Криминално проявени  hahaha и аз съм имала такива. А там при вас не е ли задължително да са кастрирани?
Щом не го е страх- остави му децата  Laughing само още малко изтрай, докато излезе бебка  Joy

# 27
  • София
Е, ранобуднички!  smile3534

Хепи, ще момеем с теб този уикенд  Joy Joy Joy
Шамс, това съкращения "ММ" - означава "моето мъж", "мамин муцин" или "мамка му"? Wink Wink Wink
Ох, това с цеденото след раждането някак ми навя мисли и асоциации с доенето, извинявай за мислите  Laughing Laughing Laughing Според мен направо му мяткай дяцата и излитай някъде  Sunglasses

# 28
Оф, мойто син ... освен омазването на всичко наоколо с олио, освен пиенето на мента и бира и тн. се оказа, че се мазал обилно с фон дьо тена ми - сега забелязах по ръцете  му. Мазал се нашия, пък аз се чудя що така скорострелно ми свършва козметиката. Викам му- идвай тук пред мен и всички глупости да си признаеш- всички! А той- ми тази беше последната, ти всички ги разкри! Хем ми е смешно, хем трагично. Че и баща му него взе малко да си отдъхна....

# 29
  • София
Кат, твойто син, който е така изобретателен колко е голям? Не можеш да отречеш обаче, че има оригинално мислене  Wink

Общи условия

Активация на акаунт