Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 313
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Къде в Тракия има действащ рибарски магазин?Благодаря Ви.
На 14 блок дали все още съществува newsm78

# 121
  • ПЛОВДИВ
Ако е за риба и рибни продукти има един в търговския център "Аримаг" до зеленчуковия пазар и срещу католическата църква.  Wink

# 122
  • Пловдив
За 14 блок мисля, че вече не съществува. Ако става въпрос за купуване на жива риба, точно в ресторант Рибарника, продават такава. Ние от там ходим да си купуваме за вкъщи. Ресторантчето се намира на околовръстното на Тракия, бул."Цар Симеон". Или казано с други думи - минаваш покрай Хлебозавода, в посока новата църква, на кръговото завиваш на ляво в посока гара Тракия и след 200-300 м ще го видиш в дясно.
Друго място за жива риба наблизо е на Цариградско шосе. Веднага след Скобелева майка, като се качиш на Цариградско, мисля, че на първия светофар в дясно. Едно дървено магазинче. На ъгъла на Цариградско и Удроу Уилсън, според картата.

# 123
  • Sunshine state
За 14 блок мисля, че вече не съществува. Ако става въпрос за купуване на жива риба, точно в ресторант Рибарника, продават такава. Ние от там ходим да си купуваме за вкъщи. Ресторантчето се намира на околовръстното на Тракия, бул."Цар Симеон". Или казано с други думи - минаваш покрай Хлебозавода, в посока новата църква, на кръговото завиваш на ляво в посока гара Тракия и след 200-300 м ще го видиш в дясно.
Друго място за жива риба наблизо е на Цариградско шосе. Веднага след Скобелева майка, като се качиш на Цариградско, мисля, че на първия светофар в дясно. Едно дървено магазинче. На ъгъла на Цариградско и Удроу Уилсън, според картата.
Аз живея точно до него и често съм го заглеждала,но не съм влизала.Има ли друго освен шаран?

# 124
Дали някъде в Пловдив се продава шоколадов фонтан? Все си мислех, че съм виждала в магазините за немски стоки, но в двата, които са в Тракия не са и чували за подобно нещо. Устройва ме даже и под наем да го ползвам за едно мероприятие  Thinking

# 125
  • Пловдив
Дали някъде в Пловдив се продава шоколадов фонтан? Все си мислех, че съм виждала в магазините за немски стоки, но в двата, които са в Тракия не са и чували за подобно нещо. Устройва ме даже и под наем да го ползвам за едно мероприятие  Thinking

Ерин ще те насочи за под наем или да купиш
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=1489

# 126
  • о`майна лунна нощ е
Май имаше момичета от кв. "Изгрев" в темата, та давам оферта за заведение там /за първи път срещам/

http://grabo.bg/plovdiv/sach-i-parlenki-0fv4n5

# 127
  • Пловдив
Моля да ме упътите къде в Пловдив мога да соковарка? Такова нещо представлява

# 128
  • Пловдив
Момичета, за технически преглед бяхте коментирали къде е най-евтино, но не си спомням. Може ли пак инфо? И нали искат квитанция от платен данък? За тази година целият данък ли трябва да е платен, ако си спомняте?

# 129
  • Пловдив
На околовръстното от гарата в посока към Асеновград, до 158 бл има едно заведение в ляво, там продават и жива риба.

# 130
  • Пловдив
Момичета, за технически преглед бяхте коментирали къде е най-евтино, но не си спомням. Може ли пак инфо? И нали искат квитанция от платен данък? За тази година целият данък ли трябва да е платен, ако си спомняте?

40 лева в Механотехникума ! ул. Братя Бъкстон

# 131
  • Пловдив
Аз живея точно до него и често съм го заглеждала,но не съм влизала.Има ли друго освен шаран?
Не разбрах до кое от двете места живееш. На околовръстното има различна риба, не само шаран, дори и речни раци продават, а на Цариградско има скумрия, пастърва, шаран, за друго не съм сигурна.

# 132
  • Sunshine state
Живея в Изгрев,точно до Цариградско. Пъстърва ме устройва идеално.  Peace

# 133
В Метро има също доста риба Simple Smile
И в Карфура... макар че там не ме кефи много  Rolling Eyes

# 134
Момичета направо ми дадохте идея за вечеря
на мен ми трябваше рибарски магазин да купя стръв и някои дребни такъми
благодаря на всички

Общи условия

Активация на акаунт