Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Откъде мога да си купя латекс на Полисан ? Имат магазин в Кърджали ,за Пловдив не видях .....

# 286
Момичета, някой да знае къде поправят велосипеди? За предпочитане в Смирненски или центъра, но и в друг квартал да е, ще съм благодарна!

# 287
Момичета, някой да знае къде поправят велосипеди? За предпочитане в Смирненски или центъра, но и в друг квартал да е, ще съм благодарна!
Лидер до моста на Герджика.

# 288
Момичета, моля ви, препоръчайте ми място, където мога да си принтирам цветни визитки.
Сама си направих дизайна, само трябва да ми се изкарат на хартия...
Дори не знам на какво място се ходи за такава услуга Crazy

# 289
Копирно студио Дедал  Hug

# 290
Велоремонти май мернах на спирката почти срещу Денталния университет,за Туту поли най-голям избор на тюл има в Мазиар на Иван Вазов.Съвет от мен-режи го на по-широки парчета и да са поне 80-100бр,става разкошотия.

# 291
Всъщност, трябваше и аз да се включа с коментар по велосипедния въпрос - значи, на повечето големи места (където продават велосипеди, както и офиц. представителства на производителите) - приемат велосипеда ви, и след някакво време си го взимате, без оглед на повредата - така се процедира. Ако е в гаранция и повредата се покрива от нея - отивате там, откъдето сте го купили. Ако е нещо по-безобидно - ви трябва майстор, тип гаражен, дето ще ви оправи каквото е възможно, на място. След дълго питане, търсене и проверяване и горчив личен опит - за подобни неща препоръчвам едно гаражче в Кючука, близо е до Събота пазар. Мисля, че имам и телефон. Ако се интересува някой - нека ми пише на лични, ще обясня подробно къде се намира. След като ме върнаха от 3 големи магазина/сервиза - човекът ми оправи, за час и половина, цялото движение. Смени го де Simple Smile Уточнявам, че съм много активен колоездач, ползвам колелото ежедневно, смея да кажа, че неговата работа е доста по-качествена (както и частите, които ми сложи)от тази на фирмата, която е произвела велосипеда ми (над среден клас е)  Rolling Eyes
Успех с ремонта!

# 292
Къде последно поръчахте вкусна торта newsm78

# 293
  • До хладилника, който обичам
Къде в Пловдив мога да намеря консервирани белени сладки кестени? Thinking
По-рано имаше едни в пликче вакуумно по 140гр за нещо като 1,60-1,70лв, но сега няма никъде, този производител вече не ги прави/внася комай...

# 294
По-рано имаше едни в пликче вакуумно по 140гр за нещо като 1,60-1,70лв, но сега няма никъде, този производител вече не ги прави/внася комай...
Ами то не е още сезона на кестените Simple Smile Затова най-вероятно няма.
Консервирани пък никога не се сещам да съм виждала  newsm78

# 295
  • Балчик
Провери в био-магазините или диетичните щандове.  Peace

# 296
Консервирани пък никога не се сещам да съм виждала  newsm78
Аз не търся пресни, нали виждаш Simple Smile Има консервирани (имаШЕ, де), сега не намирам.
Спондж боб, ще проверя... но нямам спомен да съм виждала, минавам често през тях за разни неща, ако някой конкретен магазин се сещаш, свирни.

С консервираните кестени се правят страшни плънки и кремове, без досадното белене преди това Simple Smile и за директна консумация са готини.

# 297
Къде в Пловдив да отида на педикюр? С врастнали нокти съм и искам да ми ги изреже качествено. Предпочитам Кършиака и Центъра, но може и др предложения да давате. Благодаря.
Иди в Гранда,непомня точно името на салона,но там се справят чудесно с такива проблеми
Някакъв телефон за връзка да ти се намира? а цената каква е Blush.

# 298
  • Балчик
Консервирани пък никога не се сещам да съм виждала  newsm78
Аз не търся пресни, нали виждаш Simple Smile Има консервирани (имаШЕ, де), сега не намирам.
Спондж боб, ще проверя... но нямам спомен да съм виждала, минавам често през тях за разни неща, ако някой конкретен магазин се сещаш, свирни.

С консервираните кестени се правят страшни плънки и кремове, без досадното белене преди това Simple Smile и за директна консумация са готини.
В Пикадили , Метро , Одрин-ако имаш път или някой познат да ходи скоро , там със сигурност има.
http://shop.biomag.bg/pure-ot-kesteni-primeal - виж дали ще ти е полезно

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 14:44 от спондж боб

# 299
Ох, да, био пюре съм засичала, но цената ме отказва определено.
Ще проверя в Пикадили и Метро, че Одрин ми е малко извън обсега, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт