Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 196
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Боровинки на събота пазара по 6лв, а на пазара до Кауфланд в Кичука по 8лв

# 316
  • Майничка
Момичета,къде мога да проверя за курсове/школа по шах за детето newsm78 В Тракия ще ми е най-добре...

За Тракия не зная, има на "Аспарух", срещу пресечката с "Трапезица". Имам спомен и за един, който беше във Военния дом, входа откъм кафенето в градината, но дали е още там...
В Стария град, до ритуалния дом също има клуб по шахмат.

# 317
  • Пловдив
 Peace

Момичета,пак аз... Grinning  Търся/издирвам един м-н/фирма/ за дивани и мека мебел.Магазина мин.лято беше до Нептуна,на булеварда под новата кооперация.Собственичката беше гъркиня и цеха им беше някъде в с.Труд.
Купихме си от там диван и сега пак ми трябва,но шоурума е затворен Rolling Eyes Имам телефони,но единия изключен,другия закрит...

# 318
момичета, препоръчайте читав сервиз за хлебоперкарни. Аляска е марката, ако има значение. В официалния сервиз ми казаха, че нямат части, гаранционните ги заменяли с протокол с нови, но извън-гаранционните не ремонтирали. Възможно ли е това?

# 319
Искам да задам въпроса си тук, защото много момичета в Пловдив влизат в темата.Питането ми е къде из пловдивските аптеки има Ривотрил?Знам, че вноса на лекарството е спрян, но все още сигурно го има някъде, благодаря предварително

# 320
gargamela, големи благодарности   bouquet

# 321
момичета, препоръчайте читав сервиз за хлебоперкарни. Аляска е марката, ако има значение. В официалния сервиз ми казаха, че нямат части, гаранционните ги заменяли с протокол с нови, но извън-гаранционните не ремонтирали. Възможно ли е това?

Възможно е  Peace моята е Аляска и два пъти заменяха част от съда за печене, после пак се развали и не я поправиха със същия отговор. Това беше преди година - две  newsm78, а сервизът е зад Каменица.

# 322
  • Пловдив
Момичета,кажете някакъв свестен м-н за дивани(ъглови,холни).Обиколихме всички известни м0ни и нищо  Rolling Eyes Или са скъпи,или малки...Търся за познати нещо сносно до 800-900лв.

# 323
  • Пловдив
Момичета,кажете някакъв свестен м-н за дивани(ъглови,холни).Обиколихме всички известни м0ни и нищо  Rolling Eyes Или са скъпи,или малки...Търся за познати нещо сносно до 800-900лв.
http://www.yavor.bg/

# 324
  • Пловдив
В Тракия, новите блокове Елит, има магазин Буратино. В Идеа също може да попаднете на нещо на прилична цена, малко са такива, но има.  Wink

# 325
  • Пловдив
И аз преди време доста търсих дивани. Купих си от Мебелен салон Ванита и съм много доволна. По добро е от мебели Виденов и на по добри цени.

# 326
  • До моста на реката
Момичета, къде из града има по - голям избор на раници Габол???

# 327
http://www.yavor.bg/
Подкрепям  Peace

# 328
Благодаря за отговорите.

# 329

Възможно е  Peace моята е Аляска и два пъти заменяха част от съда за печене, после пак се развали и не я поправиха със същия отговор. Това беше преди година - две  newsm78, а сервизът е зад Каменица.

Благодаря ти! Същия сервиз, да. Не ремонтират уред, който струва 100 лева. Да хвърляме и купуваме пак, ужас!

Общи условия

Активация на акаунт