Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 145
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
ginbay  Hug

# 436
Точно и аз за същото магазинче говоря  Heart Eyes аз купих от там много як пъзел - 10 кутийки се вкарват една в друга, всяка с числата и животните, хем образователен, хем красив, много интересни неща имат  Crazy Crazy

# 437
В "Капана" също има едно малко м-нче за детски дървени играчки,пресечка на Малката Главна Peace

# 438
  • Пловдив
В "Капана" също има едно малко м-нче за детски дървени играчки,пресечка на Малката Главна Peace

Затвориха  го този магазин,малко от тяхната стока има в книжарницата отсреща,точно до Мармалад !

# 439

Затвориха  го този магазин,малко от тяхната стока има в книжарницата отсреща,точно до Мармалад !
извинявам се за грешното инфо Embarassed Rolling Eyes

# 440
Здравейте , някой знае ли телефон на бюрото за издаване на карти за гр.транспорт на Байкал?

# 441
Момичета, препоръчайте хубава тепавица или пък някоя автомивка от която сте доволни - килима ми е много мръсен  Mr. Green мислех да карам в Скутаре, ама ми казаха, че не са доволни от там и се отказах  newsm78

# 442
  • Sunshine state
Момичета, препоръчайте хубава тепавица или пък някоя автомивка от която сте доволни - килима ми е много мръсен  Mr. Green мислех да карам в Скутаре, ама ми казаха, че не са доволни от там и се отказах  newsm78
Тази година прахме с тепавица "Рай" и сме доволни-3 килима с взимане и връщане за 30лв.Бяха ароматизирани и чисти. Peace

# 443
Да, и аз за същата говоря - в Скутаре е базата. Еми ще пробвам значи. Мерси   bouquet

# 444
Момичета знаете ли от къде да купя  само папийонка за малък господин/знам че в комплект се продават/ и от този тип цветя/от плат/с които може да се украси ревер н асако или връхна дреха...
п.с-няма да успея да си направя сама Embarassed

# 445
  • Пловдив
Абе момичета,имало някакъв магазин на Иван Вазов за парфюми имитации,турски били  newsm78
да не би да е онова малкото магазинче,като вървиш от главната към гарата,което се пада в дясно  Thinking дето продаваха и от онея барбароните   newsm78

# 446
и аз да питам за едни парфюмчета - Сан Сиро, дали сте ги засичали някъде?

ето така изглеждат

Скрит текст:

# 447
  • о`майна лунна нощ е
Момичета знаете ли от къде да купя  само папийонка за малък господин/знам че в комплект се продават/ и от този тип цветя/от плат/с които може да се украси ревер н асако или връхна дреха...
п.с-няма да успея да си направя сама Embarassed

Папийонка съм виждала във Вис Виталис, но нито помня цена, нито дали е имало цветя за ревер покрой нея.

# 448
Абе момичета,имало някакъв магазин на Иван Вазов за парфюми имитации,турски били  newsm78
да не би да е онова малкото магазинче,като вървиш от главната към гарата,което се пада в дясно  Thinking дето продаваха и от онея барбароните   newsm78

Точно там.

# 449
  • Берлин
и аз да питам за едни парфюмчета - Сан Сиро, дали сте ги засичали някъде?

ето така изглеждат

Скрит текст:

Да, в ДМ, в дрогерии Лили в МОЛ Пловдив

И аз с въпрос - искам хубави обувки. Не знам къде обаче. Нося кларкс /clarks/ обаче не знам някъде има ли ги тук, а не ми се занимава с поръчка на обувки в нета. Може и други да са, но да има разнообразие и така. Дайте идеи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт