Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 135
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Майничка
Момичета знаете ли от къде да купя  само папийонка за малък господин/знам че в комплект се продават/ и от този тип цветя/от плат/с които може да се украси ревер н асако или връхна дреха...
п.с-няма да успея да си направя сама Embarassed

Папийонка съм виждала във Вис Виталис, но нито помня цена, нито дали е имало цветя за ревер покрой нея.

Китка за ревера - от Мазияр.

# 451
  • Пловдив
И аз с въпрос - искам хубави обувки. Не знам къде обаче. Нося кларкс /clarks/ обаче не знам някъде има ли ги тук, а не ми се занимава с поръчка на обувки в нета. Може и други да са, но да има разнообразие и така. Дайте идеи  Hug

Кларкс си купувам от Галерията.Но няма голям избор.Магазинът е на втория или третия етаж-все го бъркам.Foot нещо си беше.В десния ръкав на Галерията.Като си с гръб към входа на Карфур ,насреща,но на горен етаж

# 452
  • Берлин

Кларкс си купувам от Галерията.Но няма голям избор.Магазинът е на втория или третия етаж-все го бъркам.Foot нещо си беше.В десния ръкав на Галерията.Като си с гръб към входа на Карфур ,насреща,но на горен етаж
[/quote]

Hug

# 453
  • Пловдив
Някой засичал ли е такива или подобни бански някъде из града? или пък... като на дясната мацка горнището... на няколко места гледах и е пълно с едни неудобни бриджитки с банели...  Sick

# 454
  • Пловдив
Може ли да ми дадете идея за ресторант в стария град или центъра с градина,че сме с току що проходило дете.

# 455
Момичета знаете ли от къде да купя  само папийонка за малък господин/знам че в комплект се продават/ и от този тип цветя/от плат/с които може да се украси ревер н асако или връхна дреха...
п.с-няма да успея да си направя сама Embarassed

Папийонка съм виждала във Вис Виталис, но нито помня цена, нито дали е имало цветя за ревер покрой нея.
Направата на папийонка не е сложно,ето един урок:
link

# 456
Искам да попитам всички таксиметрови компании ли извършват извънградско.
Налага ми се да пътувам до Раковски . На връщане обаче нямам транспорт та мисълта ми беше ако извикам някое пловдивско такси до Раковски и после да се върна обратно в Пловдив , дали ще станат нещата , и двойна сума ли ще ми вземе заради това че го викам от там .

# 457
  • Пловдив
Най-добре е да питаш самите фирми. Ползвала съм само в Благоевград такава услуга, там не отказват, но е било на по-малко от 10 км от града.

# 458
Най-добре е да питаш самите фирми. Ползвала съм само в Благоевград такава услуга, там не отказват, но е било на по-малко от 10 км от града.
благодаря все пак

# 459
И аз с въпрос - искам хубави обувки. Не знам къде обаче. Нося кларкс /clarks/ обаче не знам някъде има ли ги тук, а не ми се занимава с поръчка на обувки в нета. Може и други да са, но да има разнообразие и така. Дайте идеи  Hug
[/quote]

Фуут комфорт е магазинът в Галерия, а в Мол-а на първия етаж има магазин на Хъш Пъпис - предлагам, защото са аналогични, а на втория етаж има магазин на Багат - също можеш да ги погледнеш, купувам от там за мен и за мъжа ми.

# 460
  • Пловдив
И аз с въпрос - искам хубави обувки. Не знам къде обаче. Нося кларкс /clarks/ обаче не знам някъде има ли ги тук, а не ми се занимава с поръчка на обувки в нета. Може и други да са, но да има разнообразие и така. Дайте идеи  Hug

Фуут комфорт е магазинът в Галерия, а в Мол-а на първия етаж има магазин на Хъш Пъпис - предлагам, защото са аналогични, а на втория етаж има магазин на Багат - също можеш да ги погледнеш, купувам от там за мен и за мъжа ми.
[/quote]

Clarks продават и в един търговски център срещу х-л България, до скоро на втория етаж имаше книжарница, с ескалатор е, не му зная името. Също можеш да ги намериш на 2 етаж в мол Пловдив, където е центъра за лазърни битки (детски забавления). Цените и на трите места (включвам и магазина в Галерията) обаче са доста високи. Ако си знаеш номера е по-добре да пазариш от нета.

И аз да кажа че търся момиче или жена за занимания на ученичка 2 клас, вероятно 3-4 пъти в седмицата. Да има съответната квалификация и търпение да се занимава с доста разсеяно дете Simple Smile

# 461
Linkata, имам позната начален учител, която се занимава с уроци. Ако искаш ми пиши на лични подробности, за да се уточним.

# 462
и аз да питам за едни парфюмчета - Сан Сиро, дали сте ги засичали някъде?

ето така изглеждат

Скрит текст:

Да, в ДМ, в дрогерии Лили в МОЛ Пловдив

в кой ДМ ? защото в този до Новотел-а - няма....

# 463
Mечо Пух работи ли в неделя?

# 464
  • на майната си
Да попитам за ръчно рисувани копринени шалове.
Някакви идеи къде мога да разгледам в Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт