Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 117
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Mечо Пух работи ли в неделя?

Да,работи

От къде детски маратонки-Найк,Адидас,Пума.Нещо такова.В Дайхман разгледахме вече

# 466
  • Пловдив
Ръчно рисувани шалове съм виждала на сергия на Джумаята , а също и на сергия пред часовника на Пощата

# 467
В магазините на тези фирми продават и детски маратонки. На главната има магазини на Адидас и Найк, както и няколко, в които продават смесени марки. В Галерия, ама етажа не помня 2 или 3, видях спортен аутлет, където също има детски. В Мола има Адидас.

# 468
Маратонки има и в магазинчето за стоки от Англия на Гроздовия пазар.

# 469
  • Пловдив
Да попитам за ръчно рисувани копринени шалове.
Някакви идеи къде мога да разгледам в Пловдив?
Да ти кажа виждала съм пред пощата ,много са хубави но цени не знам.Там където продават картини .

# 470
  • Пловдив
От къде детски маратонки-Найк,Адидас,Пума.Нещо такова.В Дайхман разгледахме вече

От sportsdirect.

# 471
  • Майничка
Да попитам за ръчно рисувани копринени шалове.
Някакви идеи къде мога да разгледам в Пловдив?

Освен споменатите, съм поръчвала за подарък копринени шалове от тази художничка, живее в София, но за Нощта на музеите обикновено е в Пловдив.

# 472
Трапезица-благодаря за полезното инфо  bouquet

# 473
Някой знае ли дали в разсадниците на Тилия и на 4-ти км има саксийни орхидеи, че ми трябват повече бройки?

# 474
Елфитка - Маратонки - в аутлета преди Асеновград или на Коматевско шосе.

# 475
[/quote]

На 3-тия етаж на Гранда има един аутлет,мисля че магазина е коментиран в темата,ако не се лъжа! Thinking

# 476

На 3-тия етаж на Гранда има един аутлет,мисля че магазина е коментиран в темата,ако не се лъжа! Thinking
[/quote]

Peace

# 477
  • Пловдив
Маратонки има и в магазинчето за стоки от Англия на Гроздовия пазар.

На кое казват Гроздов пазар newsm78 Blush

# 478
  • Майничка
Площадчето с детска площадка, до което се стига, ако от общината тръгнеш покрай Даяна, сладкарница Скалата и продължиш направо (пада се отляво) или след тунела на "Гладстон" в посока "Руски", свиеш надясно по "Преслав" (пада се отдясно).

# 479
И в Спорт Депо имат детско,а също и в Аутлета преди Коматево,скоро обикалях за детски маратонки,по-точно 28-ми номер за момиче,еми пълна скръб навсякъде,а цени до небето-70лв за мен са си много за детска маратонка,накрая взех от Продавалник на Пума за 35лв!

Общи условия

Активация на акаунт