Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 090
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Включвам се с малко странен въпрос. Има ли начин да проверя онлайн дали имам някакви глоби ?  Whistling

# 511
Ванеса, "Златната круша" на Рилона е много хубава  Peace

# 512
  • Пловдив
Здравейте! Включвам се с малко странен въпрос. Има ли начин да проверя онлайн дали имам някакви глоби ?  Whistling

За глоби от КАТ ли?Онлайн проверка има само за водачите на отчет в София

# 513
  • Балчик
от страницата на НАП, след като си вземеш ПИН-код, може да направиш подобна справка. Под справката ти за осиг.вноски, излизат разни глоби за неправилно паркиране и др. Peace

# 514
  • Пловдив
От къде купувате хубави екепи за децата,спортни?Напр. български и качествени Rolling Eyes

# 515
Глоби от КАТ, да  Grinning много благодаря за отговорите   bouquet

# 516
  • Берлин
От къде купувате хубави екепи за децата,спортни?Напр. български и качествени Rolling Eyes
Срещу общината,от страната на МакДоналдс.  Магазинът  е на Кимекс. Много готини екипи имат и на прилични цени .до Самсонита е магазинът

# 517
  • Пловдив
От къде мога да закупя знаци по безопасност(забранено пушенето,аварийни изходи и др.)?

# 518
  • Пловдив
От къде мога да закупя знаци по безопасност(забранено пушенето,аварийни изходи и др.)?
Баумакс Peace

# 519
  • Sunshine state
Друго за което се сещам,е складовата база до Войводиново-там също има голям избор и много магазини зареждат точно от тях. Peace
Във Войводиново цените са ooooh!.
Нашите са от Керамик центъра. Peace
Какви са цените?  newsm78 Съвсем нормални,бих казала. Има и скъпи,има и евтини,зависи какво си търси човек. Просто изборът е много по-голям,а и повечето магазини зареждат от там.  Wink

# 520
Момичета, откъде да купя детско спално бельо, с герои, принцеси, спайдърмени и пр.,  и на добри цени?

# 521
Коментирало се е, но не мога да намеря инфото в предишни теми. Къде има избор на рамки за картини или снимки, нещо семпло ми трябва, и да го сглобят по размер.

# 522
  • Пловдив
аз съм виждала в Бриколажа да предлагат рамкиране

Момичета, откъде да купя детско спално бельо, с герои, принцеси, спайдърмени и пр.,  и на добри цени?

в Карфур имаше  от серията Дисни , цените  като за Дисни бяха добри

# 523
Някой питаше за детски раници преди няколко дни. Вчера бях в Карфур и имаше доста, и то намалени  Flutter

# 524
аз съм виждала в Бриколажа да предлагат рамкиране

в Карфур имаше  от серията Дисни , цените  като за Дисни бяха добри
Благодаря!

Откъде да купя магнит, но на листове, който се реже според размера, който ти трябва...

Общи условия

Активация на акаунт