Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 007
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Девойки, как беше името на това издателство до бившата Полиграфия, откъдето купуваме учебници и помагала newsm78 Все още ли е там, на старото място - от светофарите на "Мария Луиза" след гробищата надясно, в един голям двор Rolling Eyes

# 571
Издателството се казва "Хермес", но първо се премести и второ още миналата година обявиха, че няма да продават учебници. Но за всеки случай влез в сайта им има телефон и попитай.

# 572
  • Пловдив
Хермес имат книжна борса от страната на улицата с техникумите

# 573
Знам, че не е за тук въпросът ми, но ми е спешно.
Кой автобус ходи от Централна Гара до Транспортна болница?

# 574
  • Пловдив
Моля някой да каже има ли вече есенни модели в Мечо Пух Rolling Eyes

И как е положението в м-на на Пере Тошев с-у банка ДСК-пак е за обувки на Беко и др.разни.

# 575
  • Пловдив
Автобус №20 в посока Коматево. Спирката е след последния светофар на бул. Южен (автобуса продължава по Коматевско шосе). Като слезете, Транспортна болница се вижда. Ето карта, с кръгчето съм означила спирката, на която трябва да слезете.
http://www.bgmaps.com/link/BEE6784DA7530D58E2A42DDFE79EC34B

# 576
Маршрутка 8-последна спирка е точно- Транспортна болница,но трябва да я хванеш от Сточна гара или до Автогара Родопи-Билла от тази страна по посока Кичука.
От гарата няма транспорт точно да самата болница,трябва да вървиш 5 минути пеша и да хванеш автобус за Коматево и да слезеш на Старческия дом!

# 577
Благодаря!  bouquet

# 578
Моля някой да каже има ли вече есенни модели в Мечо Пух Rolling Eyes

И как е положението в м-на на Пере Тошев с-у банка ДСК-пак е за обувки на Беко и др.разни.
Този магазин Мечо Пух какво го харесвате не знам... Веднъж ходих от любопитство, повече няма да стъпя - пълен вехтошарник, високи цени и сопната продавачка  Crossing Arms

# 579
  • В царството на мечтите
Търся каде продават дестилирана вода  newsm78

# 580
за този ли Мечо Пух говорите  https://www.facebook.com/magazin.mecho.puh

# 581
Дестилирана вода продават по аптеките. Ако ти трябва голямо количество, вече не знам.
За "Мечо Пух" - оня ден купихме от там обувки, за продавачката не мога да кажа, че е сопната, ама вътре няма място да дишаш, нахални родители, не можеш да разгледаш хубаво, понеже не може да се завъртиш, а ако чакаш да се освободи продавачката и да питаш нещо има да си чакаш..та и аз не знам дали ще повторя

# 582
Според мен не,става въпрос за магазин за обувки Мечо Пух в Кичука.
duhi_puhi,предложи друг магазин,който предлага български обувки,аз лично не знам освен него и Капчица на Иван Вазов,затова и ходя там. newsm78

# 583
slan4ize,а на Капчица какви са цените ?

този Мечо Пух в Кършияка какъв е ? някакви отзиви?

# 584
Според мен не,става въпрос за магазин за обувки Мечо Пух в Кичука.
duhi_puhi,предложи друг магазин,който предлага български обувки,аз лично не знам освен него и Капчица на Иван Вазов,затова и ходя там. newsm78
За Кичука да Simple Smile
Едно, че ми е на майната си Simple Smile Друго... обясних Simple Smile
БГ магазини за дрехи и обувки не посещавам, съжалявам...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт