Януарче, я кажи, мъж или мома ще си

• 25 322
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Моята количка е с по-малки гуми, на Чико е и е перфектна. Две деца изгледа и е като чисто нова. Супер маневрена и лека за носене.

# 616
Влизам да се похваля: Ще си имам второ момиченце.
Сега се върнах от феталната, всичко е ок с бебка. Спинкаше през цялото време.С предна плацента съм, което май не оказва влияние, но е и ниско разположена. Кога се качва нагоре плацентата?-забравих да питам.
Доктора каза, че съм предразположена към прееклампсия /гледа някакви артерии, и аз не знам/. Също, че по-рядко се случва при втора бременност, но да си следя кръвното редовно и да внимавам да не качвам много килограми.
Бебка е 16см., 220грама. Отговаря на 15г.с и 3дни, а аз съм 17та. Доктора каза, че в момента, в този срок на бременността може доста точно да каже колко е голямо действително бебето, т.е изрази мнение, че съм забременяла около 6дни по-късно и съответно ще родя по-късно, не че бебето изостава. Мисля си, че и с каката беше така-тя все "изоставаше" с 5-10дни, накрая си се роди с 3дни след термина.

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 12:24 от Zolka

# 617
  • UK
Моята количка е с по-малки гуми, на Чико е и е перфектна. Две деца изгледа и е като чисто нова. Супер маневрена и лека за носене.

Яни-ди
гумите имат значение, когато количката е за две деца- близнаци, тази с по-големи е по-тежка, но по-маневрена и по-лесно става качването/слизането по тротоари, бордюри и т.н Crazy

Zolkaчестита девойка, ние утре сме на ЖК да видим ще стискаме ли, още крачетата или вече ще вземем и да се покажем Heart Eyes

# 618
Золкаааа, Честитииии ти розови гащииииии!!!!!  stork-girl  

Коконка, харесах си Чиполино, със средните гуми , не са големи, но не са и от най-малките, исках да имат отделно сенници, и да е запазена ииии... евтина  Joy То при нас едва се събираше единичната количка в асансьора, тааа този проблем отпада- избирам удобна и запазена количка независимо колко е широка ...

# 619
Сега се върнах от феталната, всичко е ок с бебка. Спинкаше през цялото време.С предна плацента съм, което май не оказва влияние, но е и ниско разположена. Кога се качва нагоре плацентата?-забравих да питам.
Доктора каза, че съм предразположена към прееклампсия /гледа някакви артерии, и аз не знам/. Също, че по-рядко се случва при втора бременност, но да си следя кръвното редовно и да внимавам да не качвам много килограми.
Бебка е 16см., 220грама. Отговаря на 15г.с и 3дни, а аз съм 17та. Доктора каза, че в момента, в този срок на бременността може доста точно да каже колко е голямо действително бебето, т.е изрази мнение, че съм забременяла около 6дни по-късно и съответно ще родя по-късно, не че бебето изостава. Мисля си, че и с каката беше така-тя все "изоставаше" с 5-10дни, накрая си се роди с 3дни след термина.

Браво, Золка, честито за  розовата панделка  Simple Smile. Ама ти коя ФМ  прави, 2-та ли?

# 620
Пандичка, да ви е жива и здрава малката принцеса Simple Smile   bouquet

Zolka, честити ти розови гащи! Simple Smile  Heart Eyes

За количките - вече имам два фаворита, но преглеждам и офертите и промоциите  , защото и там може да се появи нещо интересно . Sunglasses
Не смея още нищо да купувам ... уж от някакво суеверие , но не знам дали няма да направя накрая един хубав шопинг с ММ  Laughing ....  newsm78

# 621
  • UK
Золкаааа, Честитииии ти розови гащииииии!!!!!  stork-girl  

Коконка, харесах си Чиполино, със средните гуми , не са големи, но не са и от най-малките, исках да имат отделно сенници, и да е запазена ииии... евтина  Joy То при нас едва се събираше единичната количка в асансьора, тааа този проблем отпада- избирам удобна и запазена количка независимо колко е широка ...

Торидим
 чиполино, ама кой модел? Може ли, линк? На мен, ми казаха да съм бягала далече от Чиполино и Бертони Rolling Eyes само неразбрах защо Thinking

# 622
Защото са некачествени...Особено Чиполиното.
Золка, честити розови гащи Hug
Аз се надявам утре да видя цвета Heart Eyes

# 623
Коконка, ето линк от продавалник -

http://prodavalnik.com/kolichka-quotchipolino-quot-i4690693

Аз с Пламенка бях с Cangaroo и съм много доволна - милата какво преживя ... само ако можеше да говории  Grinning Повози и малко Мартински и се предаде милата ...  мир на констукцията й  Joy Изживя зими, лета, морета, стълби, планини ... С големи гуми, тежка и аз заякнах доста от нея  hahaha
 За Бертони и Чиполино, може би защото са нисък (евтин) клас затова така са ти казали!! Най- хубавото е да си купиш количка за 1000лв и повече тааа всички ще я хвалят та да изкара и внуците ... всеки със своя джоб де  Heart Eyes

# 624
  • UK
Аааа 1000 лева Mr. Green хич не ми се дават, отначало се засилих към влакчето на пег перегото, то е там някъде малко над 1000 лева даже, ама едни го хвалят, други не, сега се загледах Crazy ей по тази, дамата пише, че  е нова newsm78
http://prodavalnik.com/likvidatsiya-nova-kolichka-peg-perego-aria-twin-i28313377

Имам позната с чиполино, ама мандо нещо такова като вид, много ми я хвали и зимата я е карала Blush

# 625

Браво, Золка, честито за  розовата панделка  Simple Smile. Ама ти коя ФМ  прави, 2-та ли?

Предполагам, че можа да се каже, че е втората. В 17г.с прегледа за аномалии и т.н при този лекар включва:
 4Д ехография,
фетална морфология,
фетална ехокардиография,
скрининг тризомии/ вкл.Даун синдром/ ,
доплер ехография пъпна връв ,
доплер маточни артерии и плацента,
анализ на биометричните параметри вкл.графичен.
Аз реално съм в 16та, но се видя всичко. Носната костица е 4 /това за Даун/, а евентуално наличие на проблем има ако е по-малка от 3/.Гледа за енцефалия, за заешка уста , кръвопотоци, бъбреци, мозък, крака, ръце, стомах, лице. Абе, всеки един орган ми го посочи и каза какво гледа и какво значи.
В общи линии за мен тази ехография обединява първа и втора.

# 626
  • София
Мами, да се включа и аз за количките.

Препоръчаха ни тази http://moedete.com/product/807/muum-matrix-2013.html, но ми се иска някоя мама, дето я има да си каже мнението.
Иначе като характеристики изглежда супер количка Simple Smile

Споделете, ако знаете нещо Simple Smile

# 627
  • UK
А ей го моя влак  Heart Eyes http://moedete.com/product/619/duette-sw-2012-java.html

За Джейн знам, че са хубави и качествени колички  Crazy

# 628
Коконка и аз се засилих за нея - но прочетох, че няма напълно легнало положение и се отказах  Mr. Green

"Подходяща за деца над 3 мес. възраст(няма напълно легнало положение) "

# 629
Мами, да се включа и аз за количките.

Препоръчаха ни тази http://moedete.com/product/807/muum-matrix-2013.html, но ми се иска някоя мама, дето я има да си каже мнението.
Иначе като характеристики изглежда супер количка Simple Smile

Споделете, ако знаете нещо Simple Smile

На мен ми изглежда много добре, само дето 18кг хич не са малко. То зависи де-аз държа на лека, защото обикалям много, а рампите по подлези хич не са ок. Та мъкненето нагоре-надолу на тежка количка с бебче не е по мой вкус. Като сложа  бебе+3-4 килограма покупки+18килограма количка и идва зор.

Общи условия

Активация на акаунт